Βαθμολογία

Στοχεύουν ψηλά στον Δρυμό!

Η ομάδα του Κεραυνού Δρυμού μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ και αφού δεν εξασφάλισε πέρυσι την άνοδό της, φέτος έχει θέσει πιο γερές βάσεις, διοικητικά και αγωνιστικά και «τρέχει» ολοταχώς για την άνοδο. Στο πλαίσιο της επίσκεψής μας στον Δρυμό είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με ορισμένους από τους πρωταγωνιστές.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Κώστας Δριστέλλας (αντιπρόεδρος)

«Πέρυσι ασχολήθηκα με την ομάδα καθαρά και μόνο λόγω της γνωριμίας μου με τον πρόεδρο τον κ. Μπανταβή. Φέτος μοναδικός μας στόχος είναι η άνοδος γιατί πιστεύω πως έχουμε την δυνατότητα και αγωνιστικά και διοικητικά να αγωνιστούμε στην παραπάνω κατηγορία. Οι γηπεδικές μας εγκαταστάσεις είναι άριστες καθώς και ο φωτισμός και όλες μας οι υποδομές. Το πρωτάθλημα φέτος είναι περισσότερο ανταγωνιστικό απ’ όσο περίμενα και είναι πιο δύσκολο απ’ όσο νομίζαμε. Πρέπει να παλέψουμε μέχρι τέλους για να αλλάξουμε κατηγορία και να κρατήσουμε τους παίκτες ενωμένους. Το καλοκαίρι μας συνεπήρε ο ενθουσιασμός και νομίζαμε πως θα κάνουμε «περίπατο». Στη πραγματικότητα τα πράγματα δεν είναι έτσι, θεωρώ πως με τη φθίνουσα πορεία που έχει το ποδόσφαιρο γενικότερα, το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα έχει ανέβει».

Αναστάσιος Δριστέλλας (ποδοσφαιριστής)

«Από δέκα χρονών αγωνίζομαι στην ομάδα του Δρυμού, γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια για να αλλάξουμε κατηγορία, το υλικό είναι πολύ καλό και με τον τεχνικό μας να μας βοηθάει το κλίμα είναι εξαιρετικό και όλη η ομάδα είναι μια οικογένεια. Παρότι το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό η άνοδος είναι εφικτή».

Ιωάννης Καλτέκης (ποδοσφαιριστής)

«Ξεκίνησα από την ακαδημία Καλτέκη, στη συνέχεια στον ΠΟΕ και στο Στεφανόβουνο. Από πέρυσι αγωνίζομαι στον Δρυμό, η προσπάθεια είναι καλύτερη φέτος από διοίκηση και παίκτες και ο κόσμος στηρίζει την ομάδα. Ο στόχος είναι η άνοδος, πιστεύω πως θα το πετύχουμε, η ομάδα έχει χημεία από έμπειρους παίκτες και ταλέντα και με τη δουλειά που γίνεται από το προπονητή μας κ. Φάνη Τσέλιο πιστεύω πως θα πετύχουμε το στόχο μας».