Βαθμολογία

Ήταν «κεραυνός χαράς» για τον Δρυμό (Pics)

Την Τρίτη (15/11) ο Κεραυνός Δρυμού είχε την τιμητική του αφού η Δημοτική Αρχή Ελασσόνας παραχώρησε ένα μόνιμο χορτοκοπτικό τρακτεράκι για τις εργασίες του γηπέδου και ταυτόχρονα εγκαινιάστηκε η έναρξη εργασιών για τις νέες τουαλέτες και μία αποθήκη. Το athleticlarissa.gr ήταν εκεί.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Παρόντες στο γεγονός ήταν ο αντιδήμαρχος αθλητισμού κ. Νίκος Γκουτζουρέλας, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Αναστάσιος Γκατζούρας, ο αντιδήμαρχος πρασίνου κ. Ιωάννης Χαλκίδης, ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος κ. Ανέστης Σερετίδης και ο υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με το κίνημα «Αλλάζουμε» κ. Νίκος Αρσένης.

Παρόντες ήταν όμως και από την τοπική κοινότητα του Δρυμού, ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Αρσένης, ο αντιπρόεδρος κ. Ηλίας Αρσένης και το μέλος κ. Ευάγγελος Αρσένης.

Επίσης όλο το Δ.Σ. του Κεραυνού Δρυμού, εκτός του κ. Χρήστου Αρσένη ο οποίος απουσιάζει για επαγγελματικούς λόγους στην Κένυα. Φυσικά επικεφαλής ήταν ο πρόεδρος και ψυχή της ομάδας κ. Βασίλης Μπανταβής.

Η βραδιά έκλεισε με το τραπέζι που παραχώρησε η ομάδα του Δρυμού σε όλους όσους συνέβαλαν ώστε να γίνει πραγματικότητα ότι είχε συμφωνηθεί. Το γεύμα έγινε στην ταβέρνα «Δροσούλα» στο Δρυμό και την παράσταση έκλεψε ο πολύ γνωστός τραγουδιστής κ. Βαγγέλης Αρσένης που με την ιδιαίτερη φωνή του τραγούδησε δημοτικά τραγούδια και ξεσήκωσε όλους όσους βρέθηκαν εκεί.

Η βραδιά πραγματικά θα μείνει αξέχαστη…