Βαθμολογία

Άδικη ισοπαλία για Πύρρο, 1-1 με Λάρισα 88

Ισόπαλη με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε η σημερινή (12/11) αναμέτρηση ανάμεσα στον Πύρρο και την Λάρισα 88 για τον 3ο όμιλο της Γ' ΕΠΣΛ.

Μια ισοπαλία άδικη για την ομάδα του Πύρρου που είχε και τις ευκαιρίες, είχε οριζόντιο δοκάρι στο 53΄και όπως δήλωσε στο athleticlarissa ο προπονητής της ομάδας Κώστας Βασίλης η ομάδα διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι που δεν της δόθηκε στο 50' καθώς και δυο τέρματα που ακυρώθηκαν στο 20' και στο 65'.

Μόλις στο 3' καλό σουτ του Αλβανού η μπάλα πέρασε άουτ και πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έπιασε την κεφαλιά όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε την μπάλα.

Στο 13' σουτ του Μαργαρίτη η μπάλα πέρασε άουτ και δυο λεπτά αργότερα η Λάρισα 88 έκανε το 0-1. Στο 24' το σουτ του Μήτρου πέρασε άουτ, ενώ στο 40' ο Μαρούδης βγήκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα αλλά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 53' το σουτ του Μαργαρίτη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων και τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε το σουτ με την μπάλα να αποκρούεται από τον τερματοφύλακας της αντιπάλου ομάδας.

Τελικώς οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 1-1 στο 63' όταν ο Τσίλης κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος φέρνοντας το ματς στα ίσια, ενώ δυο καλά σουτ του Μαργαρίτη στο 75' και του Μήτρου στο 80' πέρασαν άουτ στις δυο τελευταίες ευκαιρίες της ομάδας του Κώστα Βασίλη για την νίκη.

Πύρρος (Κώστας Βασίλης): Κιόρογλου, Λίτσα, Χαϊδούσης (70' Μπίμπας). Κάτσης, Τσιάβος, Τζιμπουργκινούδης (86' Τζίκας), Μαρούδης, Μαργαρίτης, Μήτρος, Μούρι, Αλβανός (60' Τσίλης).