Βαθμολογία

Αγώνας αυτοκινήτων αναβάλλει αγώνες της Γ΄ ΕΠΣΛ

Με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης, αναβλήθηκαν οι αγώνες του πρωταθλήματος Γ΄ κατηγορίας, στον όμιλο Ελασσόνας, που είχαν οριστεί να διεξαχθούν το απόγευμα του Σαββάτου 5 Νοεμβρίου 2016.

Ο λόγος της αναβολής των εν λόγω αγώνων, είναι η διεξαγωγή το διήμερο 5 & 6 Νοεμβρίου, στην περιοχή Ελασσόνας, της «1ης ανάβασης Ελασσόνας», αγώνας αυτοκινήτων εντεταγμένος στο Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδας της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας.

Για τον παραπάνω λόγο, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, εξέδωσε απόφαση, σύμφωνα με την οποία θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, Σάββατο και Κυριακή, από την 10.30΄ μέχρι την 16.00΄, από την Ελασσόνα προς βορρά.

Μετά όλα τα παραπάνω και προκειμένου να μη ταλαιπωρηθούν ομάδες και διαιτητές, ανακοινώθηκε η αναβολή των αγώνων του 2ου ομίλου της Γ΄ κατηγορίας, που είναι οι εξης:

-Εθνικός Ολύμπου – Κεραυνός Δρυμού

-Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου – Μύτικας Καλυβίων

-Αστραπή Δελερίων – Νίκη Μιχαήλ

-Δευκαλίων Κρανέας – Όλυμπος Πυθείου

-Ατρόμητος Δασοχωρίου – Αναγέννηση Ευαγγελισμού

Όλοι οι παραπάνω αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016.

Για το λόγο της αναβολής των παραπάνω αγώνων, αναβάλλεται επίσης ο αγώνας της β΄ κατηγορίας μεταξύ των ομάδων Ελπίς Μεσοχωρίου – Δολιχιακός, που ήταν να διεξαχθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, και η ημερομηνία διεξαγωγής του θα ανακοινωθεί από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων.

ΔΕΝ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΑΓΩΝΑΣ

Ύστερα από έγγραφη παραίτηση που υπέβαλε στη Γραμματεία της Ένωσης η ομάδα Μαχητής Τερψιθέας, δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας του Σαββάτου 5/11, μεταξύ των ομάδων Προμηθέας – Μαχητής Τερψιθέας.