Βαθμολογία

Ντελόπουλος: «Πάμε για το διπλό στα Γιάννενα...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Γιάννη Καλογιάννη «φιλοξενήθηκε» ο αντιπρόεδρος της ΑΕΛ, Ζήσης Ντελόπουλος, ο οποίος έκανε λόγο για την προσπάθεια που πραγματοποιεί η ΑΕΛ τη φετινή σεζόν.

Για την εικόνα που έχει αυτή τη στιγμή για την ΑΕΛ, δήλωσε:

«Πλέον διδάσκουμε και ποδοσφαιρικό πολιτισμό σαν ΑΕΛ. Είναι το κοινωνικό κομμάτι που έχει η ΑΕΛ αυτή τη στιγμή, η κίνηση που κάναμε με τη μικρή Μυρτώ, η οποία μας συγκίνησε όλους μέσα στην σουίτα. Πρέπει να τονίσουμε πως είναι μεγάλο πράγμα να γίνεται ένας αγώνας με τόσο κόσμο και να κυλούν όλα ομαλά χωρίς το παραμικρό. Προσωπικά θα περίμενα μεγαλύτερη προσέλευση του κόσμου, αλλά από την πλευράς μας αναγνωρίζουμε και εμείς κάποια λάθη που έχουμε κάνει σαν διοίκηση. Επειδή εγώ πιστεύω στην ομάδα, σας λέω ότι θα τερματίσει μεταξύ 6ης - 7ης θέσης και το ποδόσφαιρο που παίζουμε θα τραβήξει τον κόσμο στο γήπεδο. »

«Πρέπει σίγουρα να δούμε περισσότερα πράγματα από την ΑΕΛ, αλλά ο κόσμος θα πρέπει να έχει υπομονή. Είμαστε στο δρόμο να γίνουμε μεγάλη ομάδα και πάλι.» ανέφερε χαρακτηριστικά...

Για τις ακαδημίες της ΑΕΛ, είπε:

«Πρέπει να προσέξουμε τα δικά μας ταλέντα.Κατεβάσαμε προαιτετικά την Κ15 και έγινε και Κ14 αλλά θέλει βάθος χρόνου , αυτά δε γίνονται σε μια χρονιά. Μπορεί όλα τα παιδιά στις ακαδημίες να μην γίνουν ποδοσφαιριστές αλλά θα γίνουν όλοι φίλαθλοι της ΑΕΛ.»

Για τα αποτελέσματα του συλλόγου, σχολίασε:

«Αυτά που μένουν είναι τα αποτελέσματα και όχι οι εμφανίσεις. Όμως πιστεύω πως όταν έχουμε τέτοιες εμφανίσεις θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Υπάρχει πειθαρχία, ομοιογένεια και καλό κλίμα στα αποδυτήρια.»

Για την αποβολή Χριστοδουλόπουλου, τόνισε:

«Είναι απαράδεκτο και καταδικαστέο για έναν ποδοσφαιριστή. Εμείς δε θα κρατούσαμε έναν τέτοιον ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας.»

Για το παιχνίδι μα τα Γιάννενα, επεσήμανε:

« Πάμε για το τρίποντο εκεί.»

Για τον Απόλλωνα Λάρισας, σχολίασε:

«Ο Απόλλωνας έχει κάνει επίσης μια πολύ καλή ομάδα και πιστεύω πως θα πρωταγωνιστήσει φέτος στην κατηγορία. Έχει κάνει μια ήττα μέχρι στιγμής. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα, όμως σίγουρα έχει όλα τα φόντα για να πετύχει.»