Βαθμολογία

Πύρρος τεσσάρων αστέρων

Πύρρος τεσσάρων αστέρων νίκησε με 4-1 την ομάδα του Πηνειού σε αναμέτρηση με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Αλβανό που πέτυχε και τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του Πύρρου.

Το προσωπικό σόου του παίκτη του Πύρρου ξεκίνησε στο 20' όταν από σέντρα του Θωμά πέτυχε το 1-0, ενώ στο 28' από πάσα του Μήτρου πλάσαρε ιδανικά για το 2-0. Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Μπίμπα σούταρε με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ από το δοκάρι, ενώ στο 35' σουτ του Μήτρου η μπάλα αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον τερματοφύλακα του Πηνειού.

Στο 41' ο Αλβανός με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ, για να μειώσει σε 2-1 η φιλοξενούμενη ομάδα στο 46' και ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Χαϊδούσης σε τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να σκοράρει για το 3-1. Στο 50' από ωραία συνεργασία Μπίμπα, Μαργαρίτη και Αλβανού ο τελευταίος σούταρε με την μπάλα να καταλήγει άουτ, όμως με δυο τέρματα έδιωξε κάθε άγχος.

Αρχικά στο 57' με ωραία προσωπική ενέργεια και αφού πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα έφτασε στο 3-1, ενώ στο 80' ίσως το ωραιότερο γκολ της αναμέτρησης με άψογη συνεργασία από Μπίμπα, Χαϊδούση και Μαργαρίτη με τελικό αποδέκτη τον Αλβανό που πέτυχε το τελικό 4-1.

Πύρρος (Κώστας Βασίλης): Κιόρογλου, Βάσσος, Μαργαρίτης, Μαρούδης, Κάτσης, Χαϊδούσης, Νίτρος, Μουλάς (75' Τζίκας), Αλβανός, Μπίμπας, Θωμάς (47' Τσίλης, 57' λ.τ. Θεμελής).