Βαθμολογία

Θετικό ξεκίνημα για τον Πύρρο

Πρεμιέρα είχαμε την Κυριακή (9/10) για την Γ’ ΕΠΣΛ ανάμεσα στον Ιπποκράτη και τον Πύρρο στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας Α’».

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ

Να θυμίσουμε πως ο Πύρρος είναι μια καινούργια ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα που θέλει να πρωταγωνιστήσει. Ένα ήρεμο πρώτο ημίχρονο χωρίς κάτι σημαντικό από τις δυο ομάδες με την δύναμη να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο.

Υπήρχε πίεση εκατέρωθεν με τον Πύρρο να πιέζει λίγο παραπάνω θέλοντας να πετύχει κάποιο τέρμα. Ωστόσο καμία ομάδα δεν μπόρεσε να πετύχει γκολ με το σκορ ημιχρόνου να παραμένει στο 0-0.

Στο ξεκίνημα το δευτέρου ημιχρόνου οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με βασικό στόχο την επίτευξη κάποιου τέρματος. Στο 58ο λεπτό μετά από ατομική ενέργεια του Μαργαρίτη σούταρε όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Λίγα λεπτά αργότερα στο 61ο λεπτό σουτ βολίδα του Μήτρου η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η απάντηση του Ιπποκράτη ήρθε στο 70ο λεπτό καθώς μετά από σουτ του Φιλλιπίδη η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά προς τα δίχτυα όμως τελευταία στιγμή κατέληξε άουτ.

Ωστόσο στην συνέχεια δεν υπήρχε κάτι το αξιόλογο με το τελικό αποτέλεσμα να παραμένει στο 0-0. Σίγουρα για τον Πύρρο είναι ένα θετικό ξεκίνημα αφού αγωνίστηκε εκτός έδρας και πήρε τον βαθμό, ενόψει της συνέχειας.

Ιπποκράτης: Σκάρλος, Παπαδημητρίου, Βαλδούκας, Φώλιας, Τσουμάνης, Μπούζιος, ΗΟΧΗΑ, Μονάντερος (16’ Ροκουδής), Φιλιππίδης, Νταμπαλέτσιος (86’ Μαβάμης), Φραχόλι.

Πύρρος (Κώστας Βασίλης): Κιόρογλου, Βάσσος, Μαργαρίτης, Μαρούδης, Κάτσης, Χαϊδούσης (46’ Μουλάς), Μήτρας Χ., Μπίμπα, Αλβανός, Τσίλης (83’ Θεμελής), Θωμάς.

Διαιτητική τριπλέτα: Στεργίου, Γούλας, Τζήκας