Βαθμολογία

Επανεκκίνηση με υψηλούς στόχους για την Μάνδρα

Η ομάδα της Μάνδρας απείχε έξι χρόνια από τα αθλητικά δρώμενα και φέτος αποφάσισαν οι άνθρωποι του χωριού να επαναφέρουν το σωματείο στην ενεργό δράση, ξεκινώντας από την Γ’ ΕΠΣΛ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Η διοίκηση που συστάθηκε έχει ως εξής: Πρόεδρος: Τσολακίδης Κωνσταντίνος, αντιπρόεδρος: Ζουμπουλίδης Ανέστης, Γενικός Γραμματέας: Τσολακίδης Γεώργιος, Ταμίας: Σουσμανίδης Ιωάννης, Έφορος: Τεκέδης Θεόδωρος, Γεν. Αρχηγός: Γρηγοριάδης Αθανάσιος και μέλη: Ελμπασίδης Δημήτριος, Κελεσίδης Σπύρος.

Η προσπάθεια ήταν δύσκολη γιατί έπρεπε να ξεκινήσει ο σύλλογος από το μηδέν με σύσταση νέου καταστατικού αλλά και δελτία παικτών. Την ομάδα απαρτίζουν νέα παιδιά από την Μάνδρα και το Κουτσόχερο, καθώς και κάποιοι παίκτες από Λάρισα.

Στόχος της διοίκησης είναι να παίξει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν έχει ως αυτοσκοπό να αλλάξει κατηγορία. Μέγας χορηγός του συλλόγου είναι ο Θέμης Πουτόκας με τα εκλεκτά του κρέατα.

Κώστας Τσολακίδης (πρόεδρος)

«Από το 1992-2010 ήμουνα διαιτητής για 22 ολόκληρα χρόνια, μέσα από όλο αυτό έκανα μόνο φίλους, μετά από παροτρύνσεις πολλών ατόμων δέχθηκα να αναλάβω το σωματείο. Ήταν πολύ δύσκολο το εγχείρημα γιατί ξεκινήσαμε από την αρχή, με δελτία και έγκριση καταστατικού από την ΕΠΟ. Έχουμε περίπου 1,5 μήνα που κάνει προετοιμασία η ομάδα στο Κουτσόχερο όπου και θα αγωνίζεται. Κάνουμε μια προσπάθεια αναγέννησης του ποδοσφαίρου της περιοχής μας, μοναδικός σκοπός είναι να λειτουργήσουμε ένα νοικοκυρεμένο σωματείο που να έχει μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ. Σκοπός μας είναι να αναδείξουμε και να διαδώσουμε το αθλητικό πνεύμα και να δημιουργήσουμε ισχυρούς και ηθικούς χαρακτήρες. Απευθύνω κάλεσμα στήριξης σε όλους τους κατοίκους της Μάνδρας. Δεν νοείται ένα τόσο μεγάλο χωριό να μην έχει ποδοσφαιρική ομάδα. Η Μάνδρα έχει σκοπό να αλλάξει κατηγορία χωρίς αυτό να αποτελεί αυτοσκοπό».

Φώτης Γρηγοριάδης (προπονητής)

«Ήμουνα πριν χρόνια στον Αστέρα Μάνδρας, τη Δυναμό Γιάννουλης, στη Μάνδρα, μου έγινε πρόταση από την διοίκηση και ήρθα. Ξεκινήσαμε καλά στην προετοιμασία, είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, καθώς και από 4 μεταγραφές της τελευταίας στιγμής που θα κάνουν την διαφορά. Η διοίκηση ήθελε να δημιουργήσει μια ομάδα και να έχει όλα τα εφόδια για να πρωταγωνιστήσει. Οι παίκτες της ομάδας είναι μικροί σε ηλικία καθώς και κάποιοι έμπειροι, όπως επίσης έχουμε παίκτες 13-14 ετών που είναι ταλαντούχοι και πιστεύουμε πως σε 3-4 χρόνια εάν γίνει σωστή δουλειά θα μπορεί αν γίνει μια ομάδα μοντέλο».

Γιώργος Καδόγλου (ποδοσφαιριστής)

«Αγωνίστηκα το 2006 – 2007 στην Αμυγδαλέα, καταγωγή μου είναι από την Μάνδρα έχει γίνει η κατάλληλη προετοιμασία στην ομάδα, το υλικό είναι αρκετά καλό, τα περισσότερα παιδιά είναι από εδώ και το Κουτσόχερο, ο προπονητής μας είναι έμπειρος και μας βοηθάει στο ξεκίνημα. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και με τα φιλικά που δώσαμε η ομάδα το έχει δείξει και πιστεύουμε πως στο τέλος θα καταφέρουμε να πάρουμε την άνοδο».

Λεωνίδας Τσιούτσιας (ποδοσφαιριστής)

«Κατάγομαι από το Κουτσόχερο, τέσσερα χρόνια ήμουνα στο παιδικό και ερασιτεχνικό της ΑΕΛ, αγωνίστηκα και σε Αμυγδαλέα και Μάνδρα. Η ομάδα μας έχει πολύ καλό υλικό, έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας και πιστεύω πως θα είμαστε από τους πρωταγωνιστές».

Βάϊος Φονιάς (ποδοσφαιριστής)

«Έχω παίξει πολλά χρόνια στην Γ’ τοπική κατηγορία, είμαι και πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου του Κουτσόχερου. Πιστεύω πως για το ξεκίνημα είμαστε πολύ καλά, ο προπονητής είναι έμπειρος και είδαμε και από τα φιλικά πως θα μπορέσουμε να είμαστε ψηλά στην κατηγορία».

Χρήστος Καδόγλου (ποδοσφαιριστής)

«Έπαιξα πολλά χρόνια στη Μάνδρα, με έφερε πάλι εδώ η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο, γίνεται πολύ σωστή δουλειά στις προπονήσεις και μου αρέσει που βλέπω μικρά παιδιά. Πιστεύω πως μπορούμε να διεκδικήσουμε την άνοδο, στα φιλικά δείξαμε μια πολύ καλή εικόνα».