Βαθμολογία

Ο Πύρρος θέλει να είναι αντάξιος της ιστορίας του

Μια νέα προσπάθεια έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα στην πόλη της Λάρισας με την δημιουργία του ποδοσφαιρικού σωματείου με την ονομασία «Α.Σ. Βορειοηπειρωτών Λάρισας ο Πύρρος» που ξεκινά την περιπλάνησή του από το μικρότερο πρωτάθλημα του νομού μας την Γ’ ΕΠΣΛ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Το σωματείο θα εκπροσωπεί καθαρά όλους τους Βορειοηπειρώτες και είναι το μοναδικό Πανελλήνια που ιδρύθηκε αποκλειστικά από τα «σπλάχνα» του.

Πάνω απ’ όλα όλοι οι άνθρωποι που απαρτίζουν την Κοινότητα αυτή είναι Έλληνες και με την ίδρυση της ομάδας θέλουν να κρατήσουν τα ήθη και τα έθιμα που έχουν.

Ο Λεωνίδας Κιόρογλου θα υπερασπίζεται την εστία της ομάδας

Με όρεξη και μεράκι η διοίκηση έφτιαξε μια νέα ομάδα με αρκετά νέα παιδιά και έμπειρους και σκοπό έχει να πρωταγωνιστήσει και να αλλάξει κατηγορία.

Το athleticlarissa.gr σας μεταφέρει τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Αλέκος Λιάγκος (πρόεδρος)

«Η αλήθεια είναι πως το σκεφτόμασταν πολλά χρόνια για να οργανώσουμε ένα σωματείο ποδοσφαιρικό που να εκπροσωπεί τους βορειοηπειρώτες. Φτάσαμε λοιπόν στην ίδρυση του σωματείου αυτού με πολλά προβλήματα και κατά βάση την έγκριση του καταστατικού από την ΕΠΟ για να δοθεί το αντίστοιχο μητρώο. Επειδή άργησε να γίνει όλο αυτό άργησαν να βγούνε τα δελτία των παικτών. Σκεφτήκαμε σαν διοίκηση να δημιουργήσουμε μια ομάδα η οποία να σταθεί επάξια στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ και να είναι αντάξια της ιστορίας μας. Η ομάδα παρουσιάζεται με πολύ όρεξη και πάθος και μοναδικός μας στόχος είναι η άνοδος στην μεγαλύτερη κατηγορία. Ο δήμος Λάρισας παρά τις πολλαπλές μας εκκλήσεις να μας δοθεί μια έδρα δεν ανταποκρίθηκε, όμως η κοινότητά μας αριθμεί πάνω από 3.000 ανθρώπους, όλοι διαμένουμε στη Λάρισα και πιστεύουμε πως μας αξίζει η ανάλογη μεταχείριση από την δημοτική αρχή. Προσωρινή λύση είναι το Κουτσόχερο ως έδρα, εμείς θεωρούμε πως είναι τιμωρία αυτό για εμάς που αγαπούμε τόσο πολύ το ποδόσφαιρο».

Τιμολέων Ρώσσης (μέλος της διοίκησης και πρόεδρος του συνδέσμου Θεσσαλίας βορειοηπειρωτών ο Πύρρος)

«Είναι το μοναδικό σωματείο στην Ελλάδα που ιδρύθηκε από βορειοηπειρώτες. Μοναδικός στόχος της ομάδας μας είναι η άνοδος στην Β’ ΕΠΣΛ, έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο παικτών κυρίως από νέα παιδιά, εμείς πρώτη φορά στην ιστορία μας έχουμε ομάδα, θέλουμε να κρατήσουμε ήθη και έθιμα και τους ανθρώπους μας ενωμένους και η ομάδα είναι ένα ακόμη συν για να μπορέσουμε να συσπειρώσουμε τους ανθρώπους μας. Πιστεύουμε πως η ομάδα θα έχει την κερκίδα της, αφού οι βορειοηπειρώτες είναι ποδοσφαιρόφιλοι. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το athleticlarissa.gr που είναι κοντά μας και μέσα από αυτό το βήμα που μας δίνεται κάνουμε μια έκκληση στους φιλάθλους της ομάδας μας να δείξουν κόσμια συμπεριφορά στο γήπεδο».

Κώστας Βασίλης (προπονητής)

«Μου έγινε η πρόταση από την διοίκηση και φυσικά δέχθηκα. Η διοίκηση είναι πολύ οργανωμένη όπως και η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό. Έγινε σωστή προετοιμασία και όλα τα παιδιά έχουν όρεξη για να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Αγωνιστικά πιστεύω πως δεν θα συναντήσουμε αντίσταση και θα αλλάξουμε κατηγορία που είναι και στόχος της ομάδας μας».

Μάριος Κάτσης (ποδοσφαιριστής)

«Γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια από ανθρώπους όπου είναι από τα χωριά μου. Θέλουμε να δείξουμε σε όλους πως οι βορειοηπειρώτες όπου και αν υπάρχουν είναι Έλληνες. Δεν είμαστε αυτοί που νόμιζαν τόσα χρόνια. Έγινε πολύ καλή προετοιμασία με πολύ δυνατές προπονήσεις, πιστεύω πως θα πάμε πολύ καλά και την κατηγορία την έχουμε».

Κώστας Βάσσος (ποδοσφαιριστής)

«Εγώ ήρθα από την Ραχούλα σε μια νέα ομάδα που θέλει να αλλάξει κατηγορία. Έχει προσδοκίες και όνειρα και εγώ θέλω να τους βοηθήσω όπως με βοηθάνε και εκείνη. Έχουμε πολύ καλό υλικό και μπορούμε να φτάσουμε σε υψηλές θέσεις».

Μιχάλης Μαργαρίτης (ποδοσφαιριστής)

«Είναι μια ομάδα που εκπροσωπεί κάτι δικό μας. Η διοίκηση είναι πολύ οργανωμένη και μας δείχνει πού αγάπη αλλά και προπονητής μας μαζί με τον Λεωνίδα Κιόρογλου κάνουν εξαιρετική δουλειά. Έχουμε πολλά νέα παιδιά αλλά και παίκτες έμπειρους, θα πρωταγωνιστήσουμε γιατί το αξίζουμε».