Βαθμολογία

ΕΠΣ Σάμου: «Ολική επανεκκίνηση, σε όλα τα επίπεδα»!

Η ΕΠΣ Σάμου στέκεται κατά της ΕΠΟ με ανακοίνωση της γράφοντας πως είναι ώρα για ολική επανεκκίνηση και αναφέρει στον Γκιρτζίκη πως υπάρχει και άλλος δρόμος που οδηγεί στην «ηρωική» έξοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ ΣΑΜΟΥ:

«Εδώ και μήνες , παρατηρούμε μια πολυεπίπεδη αποσάθρωση  της ΕΠΟ, η οποία έχει αφόρητο κόστος στο ίδιο το ποδόσφαιρο.

Εχουμε γίνει μάρτυρες απίστευτων γεγονότων και καταστάσεων, που δυστυχώς τελειωμό  δεν έχουν.

Τα τελευταία επεισόδια, δείχνουν πανικοβλημένους ανθρώπους, που βλέποντας το τέλος να έρχεται, αντιδρούν σπασμωδικά, βγάζοντας  όλα τα «ταπεινά» συναισθήματά τους με πράξεις προκλητικές, μεροληπτικές και εκδικητικές.

Ανάρμοστα παιχνιδάκια με  τις συνθέσεις των Πειθαρχικών  Επιτροπών, πίνακες διαιτησίας επιεικώς  προκλητικοί (ως συνήθως)…, αγύρτικη καπήλευση του αυτοδιοίκητου, (μέρος του οποίου απώλεσαν οι ίδιοι με τις πράξεις τους), επαναλαμβανόμενες φαρσοκωμωδιες σε ότι αφορά την στελέχωση και λειτουργία της ΚΕΔ και ότι …προλάβουμε  ακόμα.

Η αταλάντευτη θέση της ΕΠΣ Σάμου, σε όλα αυτά  που τελευταίως διαδραματίζονται, είναι θέση πάγια, ξεκάθαρη την οποία έχουμε εκφράσει δημόσια (με το ανάλογο κόστος), αρκετές φορές. Η δικαίωση των λεγομένων μας, δεν μας προκαλεί ευχαρίστηση ,παρά μόνο λύπη και οργή.

Ολική ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ λοιπόν, σε ΟΛΑ τα επίπεδα!!!

Το ποδόσφαιρο , με τον τρόπο που είναι δομημένο, χωρίς έσοδα δεν μπορεί να επιβιώσει.

Η απερχόμενη ηγεσία, αφήνει προίκα ένα τελείως  αναξιόπιστο, φθαρμένο, ευτελισμένο προϊόν, σε όλα του τα επίπεδα. Απ’ τα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, έως την ανώτερη  επαγγελματική κατηγορία. Αφήνει και μια ταπεινωμένη Εθνική, που επί  σειρά ετών (εκτός από καύχημα), αποτελούσε  και το οξυγόνο της  Ομοσπονδίας.

Επίσης, κανείς δεν ασχολείται με κάποια τελευταία δημοσιεύματα που αφορούν  τον μελλοντικό τρόπο διεξαγωγής του Champions League.

Ολα αυτά, είναι δείγματα του τι θα έχουν  να αντιμετωπίσουν οι επόμενοι.

Όσο πιο γρήγορα αποχωρήσει η σημερινή διοίκηση, τόσο καλύτερα για το ποδόσφαιρο!

Κύριε Γκιρτζίκη, υπάρχει και άλλος δρόμος που οδηγεί στην «ηρωική»  έξοδο.

Αυτός που υποδεικνύει η αυτογνωσία και η αξιοπρέπεια….( ποτέ δεν είναι αργά)!!!! »