Βαθμολογία

«Οι επιθυμίες της ΕΠΟ θα παραμείνουν ευσεβείς πόθοι»

Ανακοίνωση εναντίον της ΕΠΟ εξέδωσε η ΕΠΣ Μακεδονίας, υπογραμμίζοντας πως οι σκοποί και οι επιθυμίες θα παραμείνουν ευσεβείς πόθοι για τους διοικούντες της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Μακεδονίας αναφέρει χαρακτηριστικά:

Δεν μας εκπλήσσει πλέον τίποτε από τη μακρά λίστα των έργων και ημερών της Ε.Π.Ο.

Η πρόσφατη αυθαίρετη και νομικά έωλη απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων να «αναδιατάξει» τους ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ από τη Γενική Συνέλευση Δικαστές της Επιτροπής Δεοντολογίας αποδεικνύει για μία ακόμη φορά τις μεθόδους που μετέρχεται ώστε με κάθε τρόπο να παραμείνει στην εξουσία.

Θυμίζουμε στη διοίκηση της Ε.Π.Ο. ότι τα εκλεγμένα όργανα από τη Γενική Συνέλευση, μόνον η ίδια η Γενική Συνέλευση μπορεί να τα καταργήσει, να αφαιρέσει ή να προσθέσει αρμοδιότητες και να τα μετακινήσει πάντα στο πλαίσιο της υφιστάμενης νομοθεσίας και των κανονισμών. Η παραπάνω απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων αποτελεί ωμή παρέμβαση στο έργο των Δικαστικών Επιτροπών και, χωρίς αμφιβολία, κείται εκτός πλαισίου νομιμότητας.

Η Ε.Π.Ο. προφανώς και δεν αποδέχθηκε ποτέ τη συγκρότηση των οργάνων απονομής δικαιοσύνης από τακτικούς Δικαστές συρόμενη κάθε φορά πίσω από τις πρωτοβουλίες της Πολιτείας και προσπαθώντας με κάθε τρόπο να προβάλει αναχώματα στην πορεία για διαφάνεια, αξιοπιστία και ισονομία.

Ομως, οι προφανείς σκοποί και επιθυμίες θα παραμείνουν ευσεβείς πόθοι για τους διοικούντες της Ε.Π.Ο..

Ο καιρός γαρ εγγύς

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ