Βαθμολογία

Την Πέμπτη η κλήρωση των μπαράζ της Γ' ΕΠΣΛ

Αφού επικυρώθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης οι τελικές βαθμολογίες των 3 ομίλων του πρωταθλήματος της γ΄ κατηγορίας, από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου αποφασίστηκε όπως αύριο το μεσημέρι στις 1, στα γραφεία της ΕΠΣΛ, παρουσία των εκπροσώπων των ενδιαφερόμενων σωματείων, θα πραγματοποιηθεί η προβλεπόμενη από την προκήρυξη των Πρωταθλημάτων κλήρωση των αγώνων μπαράζ μεταξύ των ομάδων των 3 ομίλων που τερμάτισαν τρίτες στον τελικό βαθμολογικό πίνακα των ομίλων που συμμετείχαν.

Οι ομάδες αυτές είναι: Ιπποκράτης (α΄ όμιλος), Δόξα Βαλανίδας (β΄ όμιλος) και Μυραϊκός (γ΄ όμιλος) και θα δώσουν τους μεταξύ τους αγώνες μπαράζ σε ουδέτερα γήπεδα προκειμένου να καταταγούν στην ενιαία βαθμολογία του πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας.

Οι 3 αγώνες μπαράζ θα ξεκινήσουν με τη διεξαγωγή του πρώτου που θα κληρωθεί αύριο το μεσημέρι, την ερχόμενη Κυριακή, ο δεύτερος θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη και ο τελευταίος το μεθεπόμενο Σάββατο. Οι ακριβείς ώρες έναρξης των παραπάνω αγώνων και τα γήπεδα διεξαγωγής τους, θα ανακοινωθούν από τη Γραμματεία της Ένωσης