Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (3ος όμιλος): Πεντάρα η Ακαδημία Αχιλλέως

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τη χρονιά η Ακαδημία Αχιλλέως που πήρε το πρωτάθλημα σημειώνοντας πέντε γκολ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Νίκες για τους Χαλκιάδες, τον Μυραϊκό, τον Άγιο Γεώργιο και τον Δίλοφο. Αναλυτικά όλα τα ματς όπως τα κατέγραψε το athleticlarissa.gr

Σταυραετός - Ακαδημία Αχιλλέως 0 – 5

Εύκολο απόγευμα είχε η Ακαδημία Αχιλλέων αφού συνέτριψε με σκορ 0-5 τον Σταυρό στο φινάλε του 3ου ομίλου και φυσικά κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλο.

Ο Τσιτσικλής στο 25’ το 0-1, ο Ζαφειρούλης στο 30’ το 0-2 και στο 55’ ξανά ο Τσιτσικλής έκανε το 0-3. Στο 70’ ο Παπαγεωργίου το 0-4 και ο ίδιος παίκτης το 0-5 στο 80’.

Σταυραετός: Κολοβός, Μαγνήσαλης, Γκέβρος Γ., Αγγέλης, Γκέβρος Θ., Ψαλίδας, Κατσαβάς, Νταβάλης, Κλημενώφ, Κίτσιος, Βαλαβάνης.

Ακαδημία Αχιλλέως (Αριστείδης Παπαγεωργίου): Ευθυμιάδης, Πανάγος, Δημακόπουλος, Αλεξίου, Μπασδάνης, Τσάτσος (65’ Ρουσσόπουλος), Γιαννούλας, Χρόνης (65’ Θανόπουλος), Τσιτσικλής (65’ Πατούδης), Ζαφειρούλης, Παπαγεωργίου.

Διαιτητική τριπλέτα: Αθανασούλης, Παπαχατζής, Τζιμούρτος.

Πηνειός Λάρισας - Μ.Αλέξανδρος Χαλκιάδων 0 – 2

Με νίκη ολοκλήρωσαν τη χρονιά οι Χαλκιάδες. Στο 25’ ο Κίτσας το 0-1 με ατομική προσπάθεια και στο 70’ ο Νασιούλας με εκτέλεση φάουλ το τελικό 0-2.

Μ.Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Αχιλλέας Τζιβόπουλος): Ραπτόπουλος, Λαζαρίδης, Ζαμπανιώτης, Κυριάκου, Καρδαμίλης, Αντωνιάδης, Μαμάτσας, Τασιόπουλος, Κουτσόπουλος, Νασιούλας, Κίτσας (65’ λ.τ. Μακρυγιάννης).

Διαιτητική τριπλέτα: Ντανταλής, Παλαμίδας, Δεληγιάννη.

Μυραϊκός - Μαρίνος Αντύπας 2 – 0

Με νίκη ολοκλήρωσε τη χρονιά ο Μυραϊκός. Ο Χουσενάϊ από ασίστ του Ιορδανίδη έκανε το 1-0 και στο 18’ ο Ιορδανίδης από φάουλ του Κατσανούλη το τελικό 2-0. Για τον Μαρίνο Αντύπα στο 70’ ο Δρογκούλας είχε ένα καλό σουτ.

Μυραϊκός (Κώστας Σολωμός): Βογιατζής, Βλάνδος, Βαλτινός (75’ Οικονόμου), Γκερλιώτης, Ζαχαριάς, Μπαντούλης, Κυριακάκης, Κατσανούλης (80’ Μπέκος), Χουσενάϊ, Βέρας (70’ Χασιώτης), Ιορδανίδης.

Μαρίνος Αντύπας (Βασίλης Παπαϊωάννου): Γκίτσας, Κόσσυβας, Μητρολιός, Βλασιάδης, Παπαναστασίου (46’ Βλάχος), Αλμπάνης, Καραγιώργος, Δρογκούλας, Λιάμτσιος (60’ Κατσέλης), Παπαδόπουλος (65’ Κοταρέλος), Μπακόλας.

Διαιτητική τριπλέτα: Σούλης, Παπαγιαννόπουλος, Μπουρονίκος.

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων - Ζωοδόχος Πηγή 2 – 1

Νίκη στο φινάλε της χρονιάς για τον Άγιο Γεώργιο Φαρσάλων. Στο 19’ ο Μαμαλούδης κέρδισε το πέναλτι το εκτέλεσε ο Τσαγιαμίτ  και έκανε το 1-0. Στο 60’ ο Αγγελουσόπουλος Β. έφερε το ματς στα ίσα και στο 88’ ύστερα από εκτέλεσε φάουλ του Τρίγκα, ο Δημακόπουλος πήρε το ριμπάουντ και διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Για τους φιλοξενούμενους στο 65΄ ο Κόκκινος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ το σουτ του πέρασε λίγο άουτ.

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων (Νίκος Τρίγκας): Γκόβαρης, Κυρίτσης, Γάλος, Γιαννούλης, Κίτσιος, Μαμαλούδης (70’ Τρίγκας), Κουκουτής, Τσαγιαμίτ, Καραλόπουλος, Καραχάλιος, Δημακόπουλος.

Ζωοδόχος Πηγή (Γιώργος Τσιάμπας): Τσιάρας, Κανατούλας Φαρασαλής, Μπανιάς, Αποστολίδης, Αγγελουσόπουλος Χ., Κόκκινος, Μπύρος, Δημουλάς, Αγγελουσόπουλος Β., Λιάγκας (65’ Τσιάρας).

Διαιτητική τριπλέτα: Θύμιου, Κουμάρογλου, Παππάς.

Άρης Διλόφου - Νίκη Κρήνης 4 – 1

Νίκη με σκορ 4-1 για το Δίλοφο στο φινάλε του πρωταθλήματος επί της Κρήνης. Στο 15΄ο Βαϊτσης Ρ. το 1-0, στο 25’ ο Φουστάνας Γ. το 2-0 και στο 30’ ο Βαϊτσης Ρ. το 3-0. Στο 60’ ο Τσαρδάκας μείωσε σε 3-1 και στο 70’ ο Βαϊτσης Ρ. ξανά διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Δοκάρι για τους γηπεδούχους στο 20’ με τον Μπακογιάννη. Δοκάρι και για τους φιλοξενούμενους στο 65’ με τον Τσαρδάκα.

Άρης Διλόφου (Τάκης Ρόφαλης): Φουστάνας Χ., Σουλιώτης (70’ Μαυρομάτης), Μπακογιάννης (60’ Μπανιάς), Συργκάνης, Χαμουρούσιος, Μπουλούτσος, Φουστάνας Γ. (65’ Γκαραγκούνης), Βαϊτσης Λ., Βαϊτσης Ρ., Τσούλης, Αγγελάκης.

Νίκη Κρήνης (Βασίλης Ζαφειρούλης): Παπαϊωάννου, Αγγελακόπουλος, Γακόπουλος, Πράππας (75’ Γκουνταρόπουλος), Νταφόπουλος, Ζησόπουλος, Καραγιάννης  Β. (46’ Θεοχαρόπουλος), Γελαδάρης, Τσαρδάκας, Καραγιάννης Δ,, Μαργαριτόπουλος Γ. (46’ λ.τ. Μαργαριτόπουλος Α.).

Διαιτητική τριπλέτα: Ραμάι, Βασιλός, Τζιόλας.