Βαθμολογία

Πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ στην Έλαφο!

Έλαφος Αγιάς και Νέο Περιβόλι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3 στο φινάλε του 1ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ, σε ένα εντελώς αδιάφορο παιχνίδι με πολλά γκολ και πολλές ανατροπές οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο 10’ ο Τζέκας με σουτ άνοιξε το σκορ για το Νέο Περιβόλι. Η Έλαφος έκανε την μεγάλη ανατροπή και συγκεκριμένα στο 25’ ο Νίκος Αλλαράι με κοντινό σουτ έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Η ολική ανατροπή ήρθε στο 42’ με «δράστη» τον Αλέκο Σφέτσο μετά από ωραίο σουτ ύστερα από εκπληκτικό συνδυασμό με τον αδερφό στου Ηλία. Στην επανάληψη το Νέο Περιβόλι έφερε το ματς στα ίσα και συγκεκριμένα στο 70’ ξανά ο Τζέκας έκανε το 2-2.

Την ανατροπή έκανε το Νέο Περιβόλι στο 90’ πάλι με τον Τζέκα με εκτέλεση φάουλ. Η Έλαφος όμως δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα και στο 93’ με τον Θέμη Καλόγηρο με κοντινό σουτ έγραψε το τελικό 3-3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Οι δύο ομάδες χάσανε πολλές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα κυρίως από την μεριά της Ελάφου.

*Η ομάδα της Ελάφου συγχαίρει την ομάδα του Νέου Περιβολίου για την άνοδο.

Έλαφος: Μάνδαλος, Αναγνώστου Σ., Παπάζογλου, Καρανικόλας, Ζυγογιώργος, Καλόγηρος, Αλλαράι (70’ Καματσέλος), Σφέτσος Η., Φλώρος (80’ Αναγνώστου Β.), Καρανταγλής, Σφέτσος Α.

Αστήρ Ν.Περιβολίου (Βασίλης Τσουμπέκας): Νάρης Σ., Μπαλούλης (46’ Διάλλας), Μπαλαντζάρας (60’ Σδράλης), Μάλτζαρης, Χρόνης, Παπαδημητρίου, Παπανικολάου, Τζέκας, Νασιούλας, Μιχαήλ.

Διαιτητική τριπλέτα: Γκαραβέλης, Κουβατάς, Παππάς.