Βαθμολογία

Πανάξιος πρωταθλητής ο Λαρισαϊκός!

Ο Λαρισαϊκός ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την φετινή του περιπέτεια στην Γ’ ΕΠΣΛ. Επικράτησε πολύ εύκολα της Φλόγας Ευαγγελισμού με 7-1 και πανηγύρισε την άνοδο και την πρώτη θέση στην Β’ ΕΠΣΛ.  

Άξιος συγχαρητηρίων ο τεχνικός της ομάδας Θανάσης Κολονιώτης που για δεύτερη χρονιά ανεβάζει ομάδα μετά την περσινή επιτυχία με το Χειμάδι.

Ο Περικλής Γκόλαντας σημείωσε τα πρώτα τέσσερα γκολ (7’, 16’, 24’, 31’). Στο 37’ ο Μικερτζής με σουτ το 5-0 και στο 60’ ο Μαντής Τ. με σουτ μείωσε σε 5-1.

Στο 63’ ο Γκόλαντας Π. με υπέροχο ψηλοκρεμαστό σουτ από πλάγια θέση έκανε το 6-1 και στο 66’ από πάσα του Γκόλαντα Π. ο Παπαγιαννόπουλος το τελικό 7-1.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο 27χρονος Γκόλαντας Π. έφτασε τα 35 γκολ και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Γ’ τοπικού.   

Λαρισαϊκός (Θανάσης Κολονιώτης): Τάσσης, Παναγιωτίδης, Μικερτζής, Αρβανίτης, Τατίας (47’ Δημόπουλος), Τσιτσιλής, Τζέτζικας (50’ Παπαγιαννόπουλος), Μπλάνας, Κωνσταντάς, Γκόλαντας Π., Τσιμπουκλής (47’ Ζηβορίδης).

Φλόγα Ευαγγελισμού: Ρωμανός, Γιακοβίδης, Καραϊσκος, Τσιάκος, Ζάρρας, Μπαντής Π., Κορδέλας, Ρόμιος, Τσιγάρας, Μαντής Τ., Κίκε (30’ λ.τ. Μαντής Κ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσολακίδης, Σούλης, Θύμιου.

Βάσω Γκατζούλη