Βαθμολογία

Ήταν πραγματικός «Αετός» ο Αετόλοφος!

Με μία μεγάλη νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του ο Αετός Αετολόφου το Σάββατο (9/4) για την 18η αγωνιστική της Γ’ ΕΠΣΛ (1ος όμιλος).

Της Βάσως Γκατζούλη

Επικράτησε με το ευρύ σκορ 0-5 του Ελευθεριακού και κάπως έτσι λέει «καλό καλοκαίρι». Μόλις στο 3’ ωραία ενέργεια του Καράτζιου με τον Ντελή μέσα στην περιοχή. Η μπάλα έφτασε στον Παρλάτζα που έκανε το 0-1.

Στο 18’ ο Παρλάτζας έκανε τη σέντρα και ο Καράτζιος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Στο 30’ ο Φλώρος συνδυάστηκε όμορφα με τον Σαμαρά με τον τελευταίο να κάνει το σουτ και να διώχνουν οι αμυντικοί.

Στο 44’ ο Καράτζιος πέρασε την άμυνα για το 0-3. Στο 60’ ο Ντελής Αν. βρέθηκε τετ α τετ έκανε το πλασέ σε κενή εστία αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Ίδια ευκαιρία έχασε στο 65’ και ο Πατέλης.

Στο 67’ ο Καράτζιος με πολύ δυνατό σουτ έκανε το 0-4 και στο 75’ ο Γεωργοβίτσας με άπιαστο σουτ το τελικό 0-5.

Ελευθεριακός (Ηλίας Αποστολάρας): Δεληγιάννης Δ., Μπίμπα, Παπαχρήστος, Σταμούλης, Δάλλας, Γκαραβέλης Ε., Γκαραβέλης Β., Ζαφειρούλης, Φλώρος, Σαμαράς, Τοάντερ.

Αετός Αετολόφου (Χρήστος Ηλιάδης): Φιλίππου, Τζιουβάρας Ηλ., Μπουργαζάς Θ., Γεωργοβίτσας, Ηλιάδης Στ., Παντελιάδης, Παρλάτζας, Ηλιάδης Β. (50’ Λάχο), Αργυρούλης (50’ Πατέλης), Ντελής Αν., Καράτζιος.

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Ραμάι, Σπανούλης.