Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (3ος όμιλος): Εντυπωσιακός ο Μυραϊκός!

Σημαντική νίκη σημείωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων επί της Κρήνης με 3-0. Ακαδημία Αχιλλέως και Άρης Διλόφου έμειναν στο 0 – 0

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Εύκολη νίκη του Μυραϊκού επί του Σταυραετού με 7 – 0. Νίκη και για τον Πηνειό επί του Αγίου Γεωργίου Φαρσάλων με 3 – 1. Τέλος  Μαρίνος Αντύπας και Ζωοδόχος Πηγή έμειναν στο 0 – 0.

Μ.Αλέξανδρος Χαλκιάδων - Νίκη Κρήνης 3-0

Ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων επικράτησε με 3-0 της Νίκης Κρήνης. Στο 5’ ο Ψύρρας ύστερα από ριμπάουντ του Αντωνιάδη με σουτ έκανε το 1-0. Στο 10’ μακρινό σουτ του Αντωνιάδη στο γάμα η μπάλα και το 2-0. Στο 40’ ο ίδιος παίκτης με προβολή το 3-0. Στο 85’ ο Κίτσας πέρασε την άμυνα αλλά δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Για τους φιλοξενούμενους στο 1’ σουτ καλό του Θεοχαρόπουλου, η μπάλα στη συμβολή των δοκαριών, έδιωξαν οι αμυντικοί.

Στο 8’ ύστερα από σέντρα του Γελαδάρη, τη κεφαλιά πήρε ο Μαργαριτόπουλος Ι., έβγαλε πάνω στη γραμμή. Τέλος στο 85’ ο Καμπουρούδης πέρασε την άμυνα, βρέθηκε τετ α τετ έκανε το σουτ έβγαλε ο τερματοφύλακας.

Μ.Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Αχιλλέας Τζιβόπουλος): Ραπτόπουλος (80’ Χαρισούλης), Κυριάκου (50’ Κίτσας), Στεφανίδης, Κουτσόπουλος, Αντωνιάδης, Ψύρρας, Μαμάτσας, Λαζαρίδης, Νασιούλας, Τασιόπουλος, Νιαβής (30’ λ.τ. Μακρυγιάννης).

Νίκη Κρήνης (Βασίλης Ζαφειρούλης): Παπαίωάννου, Μαργαριτόπουλος Α., Γακόπουλος, Αγγελακόπουλος, Νταφόπουλος, Γελαδάρης, Θεοχαρόπουλος, Μαγαλιός, Τσαρδάκας (65’ Γκουνταρόπουλος), Καραγιάννης (43’ λ.τ. Καμπουρούδης), Μαργαριτόπουλος Ι.

Διαιτητική τριπλέτα: Κοτούμπας, Γοργοτσιάς, Σκέτος.

Ακαδημία Αχιλλέως - Άρης Διλόφου  0 – 0

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι ανάμεσα στην Ακαδημία και τον Δίλοφο. Για τους γηπεδούχους στο 80’ ο Φιτζόπουλος έκανε ένα καλό σουτ, η μπάλα βρήκε πάνω σε σώματα.

Για τους φιλοξενούμενους στο 20’ καλό σουτ απ’ το Βαϊτση, έβγαλε ενστικτωδώς ο τερματοφύλακας σε κόρνερ. Στο 75’ σουτ καλό του Καρακώστα, απέκρουσε σε κόρνερ.

Ακαδημία Αχιλλέως (Αριστείδης Παπαγεωργίου): Ευθυμιάδης, Πανάγος, Δημακόπουλος, Σπυρόπουλος, Τριανταφύλλου, Τσάτσος, Καψιώχας, Ψαρογιώργος, Μισαϊλίδης (87’ Μπασδάνης), Τσιτσικλής (72’ λ.τ. Φιτζόπουλος), Χρόνης (60’ Μουστάκας).

Άρης Διλόφου (Τάκης Ρόφαλης): Φουστάνας Χ., Σουλιώτης, Συργκάνης, Μπακογιάννης, Χαμουρούσιος, Μπουλούτσος (65’ Καρακώστας), Φουστάνας Γ. (55’ Ρεντινόπουλος), Βαϊτσης Λ., Βαϊτσης Ρ. (75’ Λεβέντης), Τσούλης, Αγγελάκης.

Διαιτητική τριπλέτα: Χασιώτης, Τσιτρούλης, Κοντοβασίλης.

Μυραϊκός – Σταυραετός 7 – 0

Εύκολο απόγευμα για τον Μυραϊκό που κέρδισε με 7-0 τον Σταυραετό. Στο 5’ ο Χουσενάϊ έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και το 1-0. Στο 15’ ο ίδιος παίκτης με πλάσε το 2-0. Στο 25’ ο Βέρας με σουτ το 3-0 και ο ίδιος παίκτης στο 37’ το 4-0. Στο 55’ ο Λυμτσιούλης με προσωπική ενέργεια το 5-0 και στο 65’ ο Κατσανούλης με πλασέ το 6-0. Το τελικό 7-0 ο Αετόπουλος με πλασέ.

Μυραϊκός (Κώστας Σολωμός): Βογιατζής, Βαλτινός, Γκερλιώτης, Βλάνδος, Κουμαντζέλης, Μπαντούλης (46’ Χασιώτης), Κατσανούλης, Λυμτσιούλης (50’ Οικονόμου), Χουσενάϊ, Ιορδανίδης, Βέρας (60’ Αετόπουλος).

Σταυραετός (Θανάσης Γκέβρος): Κολοβός, Μαγνήσαλης, Γκέβρος Γ., Αγγέλης, Μάλος (45’ Νταβέλης), Αρσενόπουλος, Κουτσιμάνης, Καλούτσας, Κανατούλας, Ψαλίδας, Γιαννούχος (60’ Βαλαβάνης).

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Τέγος, Μπάρκας.

Πηνειός Λάρισας - Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων 3 – 1

Ο Πηνειός Λάρισας επιβλήθηκε με σκορ 3-1 του Αγίου Γεωργίου Φαρσάλων. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και σκόραραν δύο φορές με τον Άγιο Γεώργιο να μειώνει στο 70’. Ο Κουκουτής με ατομική προσπάθεια πέρασε την άμυνα και με ευθύβολο σουτ έκανε το 2-1. Στη συνέχεια ο Πηνειός σκόραρε ξανά και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων (Νίκος Τρίγκας): Γκόβαρης, Καραλόπουλος Κ., Καραλόπουλος Σ., Μαμαλούδης, Κίτσιος, Τσαγιαμίτ, Κουκουτής, Πανανικολάου, Γάλος, Καραχάλιος, Γούσιας.

Διαιτητική τριπλέτα: Παλαμίδας, Δεληγιάννη Ευαγ, Παππάς.

Μαρίνος Αντύπας - Ζωοδόχος Πηγή  0 – 0

Δεν έβγαλε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στον Μαρίνο Αντύπα και την Ζωοδόχο Πηγή. Για τους γηπεδούχους στο 10’ ο Δρογκούλης βρέθηκε τετ α τετ έκανε το πλασέ αλλά μπλόκαρε ο κίπερ. Στο 15’ ο Βλάχος επίσης δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 60’ ο Παπαναστασίου καλή κεφαλιά μπόκαρε ο κίπερ. Και στο 80’ ο Μπακόλας βρέθηκε τετ α τετ κόντραρε η μπάλα και βγήκε κόρνερ. Για τους φιλοξενούμενους στο 30’ ο Αγγελουσόπουλος Β. είχε ένα καλό σουτ αλλά πέρασε άουτ. Στο 75’ ο ίδιος παίκτης έκανε νέο σουτ πέρασε ξανά άουτ.

Μαρίνος Αντύπας (Βασίλης Παπαϊωάννου): Γκίτσας, Κόσυβας, Μητρολιός, Βλασιάδης, Παπαθανασίου, Αλμπάνης, Καραγιώργος, Δρογκούλας, Λιάμτσιος (65’ Γκότσης), Παπαδόπουλος (75’ Μπακόλας), Βλάχος.

Ζωοδόχος Πηγή (Γιώργος Τσιάμπας): Τσιάρας, Κανατούλας, Λιτσόπουλος, Μαμπλέκος, Λεβής, Μπανιάς (55’ Φαρασαλής), Αποστολίδης, Κόκκινος, Αγγελουσόπουλος Χ., Αγγελουσόπουλος Β., Δημουλάς (80’ Λιάγκας).

Διαιτητική τριπλέτα: Κουβατάς, Κουμάρογλου, Καλισόπουλος.