Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (2ος όμιλος): Ισοπαλία στον Δρυμό

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε την Κυριακή (27/3) η 17η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Ο Κεραυνός Δρυμού αντιστάθηκε και ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον Τοξότη. Εύκολη επικράτηση για τη Νίκη Μιχαήλ επί του Ορφέα.  

Κεραυνός Δρυμού - Τοξότης Λάρισας 0 – 0

Κεραυνός Δρυμού και Τοξότης Λάρισας έμειναν στο 0-0 σε ένα ματς με ελάχιστες φάσεις, αλλά αρκετά δυνατό. Για τους γηπεδούχους έχασαν ευκαιρίες οι Γκαντούνας Γ. και Δριστέλλας. Για τον Τοξότη, στο 27’ πολύ καλή κεφαλιά του Θεοχαρούλη, η μπάλα δίπλα από το δοκάρι. Στο 50’ δοκάρι κάθετο είχε ο Τσέλα.

Κεραυνός Δρυμού (Ηλίας Γκαντούνας): Αρσένης Διον., Αρσένης Διον., Κοντός, Ζιάρας, Μενσούρ, Μπουμπουνάρας (65’ Ζιώγας), Γκαντούνας Γ., Γκαντούνας Θ. (75’ Κουτσοθεοδώρου), Καλτέκης Γ., Δριστέλλας.

Τοξότης Λάρισας (Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Κίτσιος Χ., Μαλάκος, Πλατσάς, Θεοχαρούλης, Σαπουνάς, Τσακνάκης, Τάκε, Ζαχαράκης (82’ Γκουσγκούνης), Τσέλα (77’ Διονυσίου), Κάνος (62’ Μπουρουτζίκας).

Διαιτητική τριπλέτα: Γκανάτσιου, Τάνας, Ζαχαρός.

Νίκη Μιχαήλ - Ορφέας Λάρισας  5 – 1

Άνετη επικράτησε της Νίκης Μιχαήλ επί του Ορφέα. Στο 20’ ο Παπαπολυμέρου με ωραίο σουτ το 1-0. Στο 30’ ο Νότας με ωραίο σουτ έφερε προσωρινά το ματς στα ίσα (1-1).

Στο 47’ ο Ματθαίος με σουτ το 2-1. Στο 59’ ο Κωφός με σουτ το 3-1 και ο Κουσιάς με σουτ το 4-1. Το τελικό 5-1 στο 88’ ο ίδιος παίκτης με πλασέ. Για τους φιλοξενούμενους έχασαν ευκαιρίες οι Καραμπλής, Δημητρώφ και Νότας.

Νίκη Μιχαήλ (Μιχάλης Τζιατζιάς): Βασιλειάδης, Καννελίδης, Σαπουνάς (55’ Μήλιος), Ραπτόπουλος, Ματθαίος, Καψάλης (46’ Μερτζανίδης), Καραφύλλης, Καραναστάσης, Κωφός, Κουσιάς, Παπαπολυμέρου (46’ Μπουρνάκας).

Ορφέας Λάρισας: Ταταρόπουλος, Καρβουνάρης, Παπαδημητρίου Σ., Πνευματικός (80’ Καψιώχας), Γαζέτας, Παπαδημητρίου Δ., Μπικιώτης, Νότας, Τάσιος (80’ Πρίφτι), Καραμπλής, Δημητρώφ.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπίμπη, Τσακνάκη, Ραμάϊ.