Βαθμολογία

Νίκη γκραν - γκινιόλ για τον Ιπποκράτη!

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Ιπποκράτη και τον Ελευθεριακό ήταν πολύ ενδιαφέρον, αφού οι γηπεδούχοι έχασαν του κόσμου τις ευκαιρίες και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 80’ με πέναλτι.

Της Βάσως Γκατζούλη

Και στο 92’ να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Ο Ιπποκράτης ήταν πολύ καλός και έχασε αμέτρητες καλές στιγμές.

Για τον Ελευθεριακό έχουμε στο 15’ ένα καλό σουτ από τον Φλώρο που πέρασε λίγο άουτ. Στο 30’ ο Κουτσιμάνης έκανε το σουτ μέσα στην περιοχή έδιωξαν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή.

Στο 32’ ο Τσιάμης έβγαλε τετ α τετ τον Μικερτζή αυτός έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 38’ και 39’ ο Παπαδημητρίου έκανε τη κεφαλιά έβγαλε σε κόρνερ ο Γερμάνης.

Στο 55’ Κουτσιμάνης συνδυάστηκε με Μικερτζή, αυτός έδωσε στον Σαλοκανά που έκανε το σουτ με τα πόδια έδιωξε ο Γερμάνης. Στο 56’ ο Σαλοκάνας τετ α τετ η μπάλα βγήκε κόρνερ.

Στο 65’ φάουλ εκτέλεσε ο Σαλοκανάς, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και έδιωξαν οι αμυντικοί. Στο 69’ διπλή απόκρουσε από τον Γερμάνη στα σουτ του Μπασιάκου και Μικερτζή.

Στο 80’ ανατράπηκε ο Κουτσιμάνη από τον Γερμάνη, ο οποίος πήρε κόκκινη, τη θέση κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Αποστολάρας, το πέναλτι εκτέλεσε ο Κουτσιμάνης και έκανε το 1-0.

Φάση διαρκείας στο 90’ το πρώτο σουτ ο Σαλοκανάς απέκρουσε ασταθώς ο Αποστολάρας, το δεύτερο ο Κουτσιμάνης έδιωξε ο Αμυντικός πάνω στη γραμμή και στο 92’ έληξε το θρίλερ, αφού έκαναν λάθος οι αμυντικοί από το Ελευθέριο και ο Τσιάμης έκανε το σου και το 2-0 για τον Ιπποκράτη.

Ιπποκράτης: Σαλοκανάς, Τσουμάνης, Τζήκας (72’ Νταμπαλέκος, Παπαδημητρίου (58’ Μπασιάκος), Κολοβός, Φώλιας, Τσιάμης, Κατσογιάννης, Μικερτζής, Κουτσιμάνης, Σαλοκανάς.

Ελευθεριακός: Γερμάνης (80’ Αποστολάρας), Μπίμπας, Παπαχρήστος Β., Ντάλλας, Σταμούλης, Μπάτζιος, Γκαραβέλης Ε., Γκαραβέλης Β., Θεοδώρου, Φλώρος, Τοάντερ.

Διαιτητική τριπλέτα: Ρουπέλας, Μπακαλμπάσης, Καλισόπουλος.