Βαθμολογία

Νίκες για Λαρισαϊκό, Περιβόλι, Αμυγδαλή και Έλαφο

Την Κυριακή (20/3) διεξήχθη ο 1ος όμιλός της Γ’ ΕΠΣΛ. Ο Λαρισαϊκός δεν δυσκολεύτηκε στην Ελάτεια (0-6), ενώ νικηφόρα πέρασε από την Αιγάνη και διατήρησε την δεύτερη θέση (1-2).

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Εντυπωσιακό σκορ στον Αετόλοφο και νίκη με ανατροπή για την Αμυγδαλή. Τέλος η Έλαφος Αγιάς επικράτησε με 3-1 της Φλόγας Ευαγγελισμού.

Αετός Αετολόφου - Δόξα Αμυγδαλής 3 – 4

Αν και προηγήθηκε δύο φορές ο Αετόλοφος, στο 1’ όταν ο Ντελής με σουτ έκανε το 1-0 και στο 20’ ο Χατζάκος το 2-0, η Αμυγδαλή κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα.

Στο 30’ ο Στεφανούλης μείωσε σε 2-1, στο 50’ κέρδισε πέναλτι ο Τσικούρας, εκτέλεσε ο Φιλιππίδης και έκανε το 2-2. Στο ίδιο λεπτό ο Αετόλοφος έμεινε με παίκτη λιγότερο τον Τζουβάρα Η. αφού δέχθηκε την κόκκινη κάρτα.

Κατάφερε όμως ο Αετός να πάρει ξανά το προβάδισμα με τον Ντελή για το 3-2. Η Αμυγδαλή είχε αποθέματα και στο 75’ ο Ανδρέου Α. ξανά έφερε το ματς στα ίσα για το 3-3.

Και στο 87’ έγινε η ολική ανατροπή, αφού ο Τζαβέλας με προσωπική ενέργεια έδωσε στη νίκη στην ομάδα του με το σουτ που έκανε μέσα από την μικρή περιοχή για το τελικό 3-4. Για την Αμυγδαλή τετ α τετ είχαν οι Χατζησάββας και Τζαβέλας.

Αετός Αετολόφου: Φιλίππου, Τζουβάρας Η., Μπουργαζάς, Γεωργοβίτσας, Στατήρης, Παντελιάδης, Τζουβάρας Γ. (46’ Τζουβάρας Χ.), Παρλάντζας, Ντελής Α., Καράτζιος, Χατζάκος.

Δόξα Αμυγδαλής (Γιάννης Παπαναστασίου): Γαλάνης Β., Ανδρέου Δ. (46’ Φιλιππίδης), Ανδρέου Α., Μπραχιλίκα, Χατζησάββας, Καράτζιος, Στεφανούλης (85’ Παπαδήμος), Καματέρης, Τζαβέλας, Φλαμούρ, Τσικούρας.

Διαιτητική τριπλέτα: Ζαχαρός, Αθανασούλας, Λανάρα.

Α.Σ. Όλυμπος Αιγάνης - Αστήρ Ν.Περιβολίου 1 – 2

Το Νέο Περιβόλι κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη απέναντι στην Αιγάνη και είναι στην 2η θέση με 36 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τον πρώτο Λαρισαϊκό.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο προπονητής Βαγγέλης Τσουμπέκας, εκτός από αξιόλογος προπονητής είναι και μαχητικός παίκτης. Στο 20’ ύστερα από πάσα του Νασιούλα, βγήκε τετ α τετ ο Τζέκας και έκανε το 0-1.

Στο 30’ ένα πολύ καλό σουτ για την Αιγάνη με τον Πουρλιώτη, απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 35’ ο ίδιος παίκτης έκανε ένα καλό σουτ, απέκρουσε ο κίπερ των γηπεδούχων.  Στο 40’ ο Νασιούλας έστειλε τη μπάλα λίγο έξω από το δοκάρι.

Στο ίδιο λεπτό η Αιγάνη έμεινε με παίκτη λιγότερο αφού ο Βουγιούκας είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 60’ ύστερα από κόρνερ του Περκέτσι, ο Μπουλάρι Γ. με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1.  Στο 65’ σέντρα του Ριζάκη που έφυγε στην αντεπίθεση έβγαλε τον Μπουλάρι τετ α τετ αυτός αστόχησε. Στο 70’ σουτ καλό του Τζέκα έβγαλε δύσκολα ο κίπερ.

Στο 72’ ο Παπανικολάου, έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι και στο 80’ ο Τζέκας έσπασε στον Τσουμπέκα και αυτός το σουτ στην αριστερή γωνία και το τελικό 1-2.

*Η διοίκηση της Αιγάνης εκφράζει πολλά παράπονα για την διαιτησία του αγώνα.

Α.Σ. Όλυμπος Αιγάνης (Μιχάλης Μάγκας): Περόϊ Α., Ριζάκης, Περόϊ Κ., Πουρλιώτης, Ζαφείρης Ε., Βουγιούκας, Περκέτσι, Ζάχος Χ., Μπουλάρι Λ., Αναγνωστόπουλος (55’ Ζάχος Μ.), Μπουλάρι Γ.

Αστήρ Ν.Περιβολίου (Βαγγέλης Τσουμπέκας): Νάρης Σ., Μπαλούλης, Χρόνης, Μάλτζαρης, Μπαλαντζάρας, Τσουμπέκας, Σκλαβενίτης, Μαγαλιός (70’ Μιχαήλ), Παπανικολάου, Νασιούλας, Τζέκας.

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος Α., Τζιόλας, Κουβατάς.

Θύελλα Ελάτειας – Λαρισαϊκός 0 – 6

Ο Λαρισαϊκός σημείωσε ακόμη μία επιτυχία, με πολλά γκολ. Στο 13’ ο Τζέτζικας με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 16’ ο Μπλανας με σουτ το 0-2. Στο 20’ ο Κολώνας για τη Θύελλα βρέθηκε τετ α τετ όμως το σουτ που έκανε το έπιασε ο τερματοφύλακας.

Στο 30’ το σουτ του Κέρι πήγε άουτ. Στο 43’ εκτέλεσε το κόρνερ ο Μπλάνας, την κεφαλιά πήρε ο Τατίας και έκανε το 0-3. Στο 54’ ο Παναγιωτίδης έκανε το 0-4. Στο 73’ και 77’ ο Γκόλαντας Π. διαμόρφωσε το τελικό 0-6.

Θύελλα Ελάτειας (Θεόδωρος Σολωμός): Βούλγαρης, Ζάρας, Δήμου, Κοντογιάννης, Σολωμός (46’ Κίτσιος), Τσιντότας, Κοσμάνος (46’ Μητσογιάννης), Αβέλλας, Κολώνας (76’ Λάλλας), Κέρι, Χαλίτσιος.

Λαρισαϊκός (Θανάσης Κολονιώτης): Τάσης, Παναγιωτίδης, Μικερτζής, Αρβανίτης, Τατίας (64’ Παναγιωτόπουλος), Τσιτσικλής, Τζέτζικας (58’ Δημόπουλος), Μπλάνας, Γκόλαντας Θ. (75’ Φλορίν), Γκόλαντας Π., Τσιμπουκλής.

Διαιτητική τριπλέτα: Γρηγοριάδης, Σκέτος, Κουμάρογλου.

Έλαφος Αγιάς - Φλόγα Ευαγγελισμού 3-1

Η Έλαφος Αγιάς πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και υπέταξε την Φλόγα Ευαγγελισμού με 3-1. Στο 5’ μετά από κεφαλιά πάσα του Φλώρου στον Καλόγηρο, εκείνος σε θέση τετ α τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 10’ η Έλαφος άνοιξε το σκορ με δράστη τον Μανώλη Καρανταγλή με ωραίο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή μετά από πάσα πάλι του Φλώρου. Στο 20’ ο Ηλίας Σφέτσος πέρασε την αντίπαλη άμυνα και σε ανεπανάληπτο τετ α τετ δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Η Έλαφος πίεζε για το δεύτερο τέρμα και το πέτυχε στο 30’ με τον συνήθη ύποπτο Καρανικόλα με σουτ δίνοντας αέρα δύο τερμάτων. Στο 40’ ο Γιακοβής πήρε το ριμπάουντ και με σουτ μείωσε σε 2-1.

Στην επανάληψη η Έλαφος συνέχισε την πολύ καλή εμφάνιση έχασε άλλα δύο τετ α τετ με τον Ηλία Σφέτσο και τον Νίκο Αλλαράϊ. Στο 65’ και 75’ δύο καλά σουτ για την Φλόγα με τον Ρόμιο που έφυγαν λίγο άουτ και στο ίδιο λεπτό το σουτ του Κίκε έδιωξε δύσκολα ο τερματοφύλακας.

Ότι δεν κατάφεραν αυτοί το κατάφερε ο Μανώλης Καρανικόλας στο 80’ με άψογο πλάσε μέσα από την περιοχή φτάνοντας τα 9 τέρματα στο πρωτάθλημα μετά από εξαιρετική πάσα του Νίκου Φλώρου.

Τελευταία καλή στιγμή για τη Φλόγα στο 90’ όταν το σουτ του Μαντή Π. έφυγε δίπλα από το δοκάρι. Από την Έλαφο δεν υστέρησε κανείς με κορυφαίο όλων το Νίκο Φλώρο ο οποίος κατάπιε πολλά χιλιόμετρα και μοίρασε πολλές ασίστ.

Έλαφος: Μάνδαλος, Νταρής, Τσατσανάκος (65’ Παπάζογλου), Μίχος (80’ Καματσέλος), Ζυγογιώργος, Καλόγηρος (60’ Αλλαράϊ), Φλώρος, Σφέτσος Η., Καρανταγλής, Αναγνώστου Σ., Καρανικόλας.

Φλόγα Ευαγγελισμού: Ρωμανός, Καραϊσκός (60’ Κόκκινος), Τσιάκος, Δελιτζάνης, Ζάρας, Μαντής Π., Κορδέλας, Ρόμιος, Κίκε, Τσιγάρας (60’ Μαντής Τ.), Γιακοβής.

Διαιτητική τριπλέτα: Γκαραβέλης, Παππάς, Μπούτος.