Βαθμολογία

Εύκολα ο Τοξότης

Την Κυριακή (20/3) διεξήχθη το τελευταίο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ. Ο Τοξότης δεν συνάντησε καμία δυσκολία απέναντι στο Λιβάδι επικρατώντας με σκορ 5-0.

Στο 22’ ύστερα από πάσα του Τσέλα, ο Τάκε Δ. με σουτ έκανε το 1-0. Στο 49’ ο ίδιος παίκτης με πλασέ μετά από πάσα γύρισμα του Κίτσιου Χ. έκανε το 2-0.

Στο 56’ τριπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα ο Τάκε Δ. και με σουτ πάνω στην κίνηση ανέβασε το δείκτη του σκορ. Στο 64’ ο Τσέλα με πλασέ μέσα από την περιοχή, ύστερα από γύρισμα του Τάκε Δ. έκανε το 4-0. Στο 70’ το Λιβάδι είχε ένα καλό σουτ με τον Μεταξιώτη, η μπάλα πήγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 76’ ο Μπουρουτζίκας με κοντινό πλασέ έκανε το τελικό 5-0.

Τοξότης Λάρισας (Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Κίτσιος Χ., Μαλάκος, Μπουρουτζίκας, Πλατσάς, Σαπουνάς (65’ Γκουσγκούνης), Τάκε Ε. (69’ Διονυσίου), Τσακνάκης, Τάκε Δ., Τσέλα, Κανός (67’ Γιαννακός).

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου (Γιώργος Καρανίκας): Γεωργούλης, Μπατζάκης, Γκαβοτάσιος, Δαμαλής, Μπίσμπας, Καπέτης, Καψάλης (70’ Καρανίκας Π.), Καρράς, Χαλκιάς, Μεταξιώτης, Γκρίζος.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντανταλής, Σπανούλης, Στεργιακούλης.

Βάσω Γκατζούλη