Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (2ος όμιλος): Τη νίκη της ημέρας τα Πλατανούλια!

Ο Ηρακλής Πλατανουλίων κατάφερε να πάρει μία νίκη – ανόδου στο φινάλε του αγώνα με την Βαλανίδα (1-2).

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Νίκες για Λάρισα 88’, Νίκη Μιχαήλ και Κεραυνό Δρυμού.

Λάρισα 88 Σ Φ - Όλυμπος Πυθίου 3 – 0

Η Λάρισα 88’ είχε ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στο Όλυμπο Πυθίου (3-0). Στο 20’ ο Λέτσιος με δυνατό σουτ το 1-0. Στο 50’ οριζόντιο δοκάρι είχε ο Κων/νου Β.

Στο 60’ ο Μακρής με προβολή το 2-0. Στο 75’ ο Κων/νου Β. με σουτ το τελικό 3-0. Έχασαν ευκαιρίες για τους γηπεδούχους οι Ντάμαλης, Γαλατσίδας και Λέτσιος.

Λάρισα 88 Σ Φ (Γιώργος Κόντης): Τούρλας, Σδράλης, Ψωμιάδης, Ναστούδης, Γαλατσίδας, Μπέρμπερης (50’ λ.τ. Μήτρου), Αδαμούλης, Κων/νου Β. (80’ Γιαννιός), Τζαφάλιας, Λέτσιος, Μακρής (65’ Ντάμαλης).

Όλυμπος Πυθίου (Γιώργος Διδασκάλου): Στάμος, Μαυρογιάννης, Γκόλτσος, Γκαβαλιάγκας, Σπάχος, Κατσιαμύτας Γ., Σκαμπαρδώνης (55’ Μπουζούκης), Παδιώτης, Καϊμακάμης, Στούπας, Μανίκας.

Διαιτητική τριπλέτα: Λάκης, Τσολακίδης, Μπάρκας.

Προμηθέας Αε Λάρισας - Νίκη Μιχαήλ 0 – 4

Εύκολη επικράτησε της Νίκης Μιχαήλ με σκορ 0-4 επί του Προμηθέα. Για τους γηπεδούχους μία μόνο καλή στιγμή στο 70’ ο Μάλλιος έβγαλε ωραία μπαλιά στον Σιδέρη, αυτός βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση όμως το σουτ που έκανε πέρασε άουτ.

Για τους νικητές στο 30’ ο Κωφός με σουτ από πλάγια το 0-1. Στο 55’ ο ίδιος παίκτης ύστερα από κάθετη πάσα του Κουσιά με σουτ το 0-2. Στο 62’ ύστερα από σέντρα του Κωφού, ο Καψάλης με πλασέ το 0-3. Και στο 80’ ύστερα από πάσα του Μπουρνάκα, ξανά ο Καψάλης με πλασέ το τελικό 0-4. Δοκάρι είχε ο Κουσιάς στο 40’ και το 85’. Τέλος έχασαν ευκαιρίες για τους νικητές οι Κωφός, Καραφύλλης και Καραναστάσης.

Προμηθέας Αε Λάρισας (Γιώργος Λούτσος): Λουκανίκας, Αλίου, Ψύρρας, Αθανασίου, Καραχάλιος, Δημεράς, Καργιώτης, Μάλλιος, Μαχούχας (46’ Σιδέρης), Πατσιούρας (73’ Τρίμμης), Κίτσας (59’ Χριπάτσιος).

Νίκη Μιχαήλ (Μιχάλης Τζιατζιάς): Κούκους, Καννελίδης, Μήλιος (50’ Μερτζανίδης), Ραπτόπουλος, Τσαλίκης, Καψάλης, Καραφύλλης, Γιώτας, Καραναστάσης (55’ Μπουρνάκας), Κουσιάς, Κωφός.

Διαιτητική τριπλέτα: Σούλης, Μπακαλμπάσης, Μπούτος.

Ορφέας Λάρισας - Κεραυνός Δρυμού 1 - 3

Ο Κεραυνός Δρυμού κέρδισε με σκορ 1-3 τον Ορφέα. Για τους γηπεδούχους, στο 75’ κατάφεραν απλά να μειώσουν (1-3). Ο Καραμπλής με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το γκολ της τιμής. Για τον Ορφέα έχασαν ευκαιρίες οι Νότας, Δημητρώφ και Καψιώχας.

Στο 20’ ο Γκαντούνας Γ. πέρασε την άμυνα και άνοιξε το σκορ για το 0-1. Στο 30’ ο Δρυστέλλας Τ. με απευθείας εκτέλεση φάουλ το 0-2. Στο 55’ ο ίδιος παίκτης σε συνεργασία με τον Γκαντούνα Γ. έκανε το 0-3.

Ορφέας Λάρισας (Μάνος Γκάγκας): Ταταρόπουλος, Καρβουνάρης, Πνευματικός, Φαρμάκης, Παπαδημητρίου Σ., Παπαδημητρίου Δ., Καραμπλής, Δημητρώφ (85’ Πρίφτι), Νότας, Μπικιώτης, Καψιώχας (46’ Τάσιος).

Κεραυνός Δρυμού (Ηλίας Γκαντούνας): Ρουμπιές, Κοντός, Αρσένης Διον., Ζιάρας (80’ Πίγκας), Ζαρκαδής (46’ Γκαντούνας Β.), Γκαντούνας Γ., Ζιώγας Θ. (75’ Ζιώγας Β.), Δριστέλλας Τ., Γκαντούνας Θ., Αρσένης Δημ., Μενσούρ.

Διαιτητική τριπλέτα: Ραμάϊ, Ζαχαρός, Κοτούμπας.

Δόξα Βαλανίδας - Ηρακλής Πλατανουλιών 1 – 2

Νίκη ανόδου για τα Πλατανούλια με σκορ 1-2 επί την Δόξας Βαλανίδας. Στο 60’ πέναλτι κέρδισε ο Ζαμπόγιας, το εκτέλεσε ο Άλμπαν και έκανε το 0-1. Στο 70’ ο Ζουρλαδάνης με πλασέ το 1-1. Στο 75’ ο Παπαδημητρίου είχε οριζόντιο δοκάρι για την Βαλανίδα. Στο 91’ ο Καφαντάρης με πλασέ έκανε το 1-2!

Για τη Βαλανίδα έχασαν ευκαιρίες οι Καραποστόλης, Παζάρας Γ. και Μουσιός. Για τα Πλατανούλια στο 17’ δοκάρι είχε ο Άλμπαν. Τρία λεπτά μετά ύστερα από κεφαλιά του Ζαμπόγια, έδιωξαν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί. Τέλος στο 30’ ύστερα από κεφαλιά του Άλμπαν, έσωσαν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί!

Δόξα Βαλανίδας (Βαγγέλης Μάνος): Κοκκαλάρας, Παπαδημητρίου, Βελώνης (60’ Μουσιός), Ευαγγέλου, Καστάμης, Καραποστόλης, Ζάχου (72’ Κατσιαβριάς), Θεοφιλάκτου, Παζάρας Α., Παζάρας Γ., Κωστάκης (55’ Ζουρλαδάνης).

Ηρακλής Πλατανουλιών (Γιάννης Νινίκας): Πασάλογλου, Κωστίμπας, Καρκατζιάς, Λάζος Ι., Γκανάτσιος (70’ Παπαλέξης), Τσοπάνογλου (30’ λ.τ. Ανδρεάδης, 85’ λ.τ. Ματράκης), Τσάτσος, Καφαντάρης, Λάζος Β., Ζαμπόγιας, Άλμπαν.

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Μακρής, Αθανασούλας.