Βαθμολογία

Και επίσημα στην Β’ ΕΠΣΛ η Ακαδ. Αχιλλέως!

Το athleticlarissa.gr σας παραθέτει όλα τα ρεπορτάζ των αγώνων της Γ’ ΕΠΣΛ (3ος όμιλος) που διεξήχθησαν το Σάββατο (5/3).

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Η Ακαδημία Αχιλλέως με τη νίκη της εξασφάλισε την άνοδο στην Β’ ΕΠΣΛ. Σημαντική νίκη σημείωσε η Νίκη Κρήνης επί του Αγίου Γεωργίου Φαρσάλων.

Μ.Αλέξανδρος Χαλκιάδων - Ακαδημία Αχιλλέως 2-4

Η Ακαδημία Αχιλλέως μετά τη νίκη της στους Χαλκιάδες με σκορ 2-4 εξασφάλισε και επίσημα την άνοδο στην Β’ ΕΠΣΛ. Ο Χρόνης έκανε την πάσα, ο Μισαϊλίδης από κοντά το 0-1. Στο 22’ παράλληλη σέντρα του Νιαβή, ο Νασιούλας με σου έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1.

Στο 32’ ο Χρόνης με σουτ έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του για το 1-2 και στο 57’ ο Καψιώχας έκανε την κάθετη πάσα και ο Μισαϊλίδης με σουτ το 1-3. Στο 65’ ο Κίτσας με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος έκανε το 2-3. Το τελικό 2-4 διαμόρφωσε στο 80’ ο Μουστάκας με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Για τους νικητές έχασαν ευκαιρίες οι Χρόνης, Μισαϊλίδης, Καψιώχας και Μουστάκας, ενώ για τους Χαλκιάδες ακυρώθηκε γκολ στο 80’ με τον Κίτσα.

Μ.Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Αχιλλέας Τζιβόπουλος): Ραπτόπουλος, Λαζαρίδης, Κυριάκου (70’ Στεφανίδης), Αντωνιάδης, Τασιόπουλος, Ψύρρας (46’ λ.τ. Κονατσιώτης), Μαμάτσας, Νιαβής (73’ Μακρυγιάννης), Νασιούλας, Κίτσας, Κουτσόπουλος.

Ακαδημία Αχιλλέως (Αριστείδης Παπαγεωργίου): Ευθυμιάδης, Πανάγος, Δημακόπουλος, Σπυρόπουλος, Τριανταφύλλου, Καψιώχας, Ψαρογιώργος, Χρόνης (55’ Τσάτσος), Μισαϊλίδης, Τσιτσικλής (75’ Μπασδάνης), Μουστάκας (85’ Ρουσσόπουλος).

Διαιτητική τριπλέτα: Γκαραβέλης, Σκέτος, Μπακαλμπάσης.

Νίκη Κρήνης - Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων 3 – 1

Μεγάλη νίκη για τη Νίκη Κρήνης με σκορ 3-1 επί του Αγίου Γεωργίου Φαρσάλων. Ο αρχηγός της ομάδας της Κρήνης Μαργαριτόπουλος πήρε στις πλάτες την ομάδα του και την οδήγησε στη νίκη. Στο 35’ ο Γελαδάρης μετά από αναταραχή μέσα στην περιοχή και πολλά σουτ κατάφερε να σκοράρει.

Στο 43’ έξοχο γκολ του Μαργαριτόπουλου Ι. από μπαλιά του Θεοχαρόπουλου στο γάμα της εστίας. Στο 52’ πάλι ο αρχηγός Μαργαριτόπουλος Ι. από μπαλιά ξανά του Θεοχαρόπουλου έκανε το 3-0. Το μόνο που κατάφερε ο Άγιος Γεώργιος ήταν να μειώσει στη συνέχεια στο τελικό 3-1. Συγκεκριμένα στο 75' ο Ζητούνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Δύο φάσεις για τον Άγιο Γεώργιο. Στο 17' ο Κίτσιος έκανε ένα καλό σουτ, έδιωξαν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή και στο 25' ο Καραχάλιος έκανε ένα σουτ που πέρασε σύριζα άουτ.

* Παίχτες και διοίκηση της Κρήνης εύχονται στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Τόλη Γκατζόγια να του ζήσει το νέο μέλος στην οικογένειά τους, καθώς έφερε στον κόσμο χθες η σύζυγός του Κων/να το νέο μέλος.

Νίκη Κρήνης (Βασίλης Ζαφειρούλης): Παπαϊωάννου, Καρνάβας (65’ Αγγελακόπουλος), Γακόπουλος, Καραλευθέρης, Νταφόπουλος, Ζησόπουλος, Θεοχαρόπουλος (70’ Μαγαλιός), Γελαδάρης, Τσαρδάκας (55’ Μαργαριτόπουλος Αλ.), Καραγιάννης, Μαργαριτόπουλος Ι.

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων (Νίκος Τρίγκας): Γκόβαρης, Νταραγιάννης, Τζιλήρας (70' Τρίγκας), Παπαδημητρίου, Κίτσιος, Μαμαλούδης (46' Ζητούνης), Κουκουτής, Κυρίτσης, Γάλος, Καραχάλιος, Καραλόπουλος Σ.

Διαιτητική τριπλέτα:  Διαμαντής, Λανάρα, Μπούτος.

Άρης Διλόφου – Μυραϊκός 1 – 1

Άρης Διλόφου και Μυραϊκός έμειναν στο 1-1 σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 7’. Ο Ιορδανίδης ύστερα από μπαλιά του Μπαντούλη στην πλάτη της άμυνας με ψυλοκρεμαστό σουτ άνοιξε το σκορ.

Για τον Μυραϊκό ο Ιορδανίδης στο 3’ είχε κάθετο δοκάρι και στο 85’ τετ α τετ βρέθηκε ο Νέστορας έκανε το σουτ, απέκρουσε όμως ο κίπερ. Ο Μυραϊκός ευχαριστεί τον Δίλοφο για την φιλοξενία.

Στο 35’ οι γηπεδούχοι έκανε το 1-1. Ο Αγγελάκης ύστερα από συρτή πάσα του Φουστάνα Γ. στο πρώτο δοκάρι σκόραρε. Τέλος για τον Δίλοφο έχασαν ευκαιρίες οι Τσούλης και Φουστάνας Γ.

Άρης Διλόφου (Τάκης Ρόφαλής): Φουστάνας Χ., Σουλιώτης, Μπακογιάννης, Συργκάνης, Χαμουρούσιος, Φουστάνας Γ. (65’ Καρακώστας), Βαϊτσης, Τσούλης, Λεβέντης (60’ Ρεντινόπουλος), Αγγελάκης (73’ Βαϊτσης Ρ.).

Μυραϊκός (Κώστας Σολωμός): Καραφέριας, Βαλτινός, Ζαχαριάς, Γκερλιώτης, Βλάνδος, Μπαντούλης, Κυριακάκης, Τσιάρας (70’ Κουμαντζέλης), Νέστορας (90’ Οικονόμου), Ιορδανίδης, Βέρας (80’ Κατσανούλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Γρηγοριάδης, Πάτσης, Τσολακίδης.

Σταυραετός - Μαρίνος Αντύπας  0 – 3

Μεγάλη νίκη για τον Μαρίνο Αντύπα με σκορ 0-3 κόντρα στον Σταυραετό. Στο 10’ ο Βλάχος με σουτ έκανε το 0-1. Στο 30’ ο ίδιος παίκτης βρέθηκε τετ α τετ, πέρασε και τον τερματοφύλακα και ανέβασε το σκορ σε 0-2. Στο 40’ ο Παπαδόπουλος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Σταυραετός (Θανάσης Γκέβρος): Κολοβός, Μαγνήσαλης, Γκέβρος Γ., Αγγέλης, Μάλος (45’ Νταβέλης), Αρσενόπουλος, Κουτσιμανής, Καλούτσας, Κανατούλας, Ψαλίδας, Γιαννούχος (56’ Βαλαβάνης).

Μαρίνος Αντύπας (Βασίλης Παπαϊωάννου): Γκίτσας, Μητρολιός, Κατσέλης, Λοϊζος, Δρογκούλας, Μπακόλας (60’ Κόσουβας), Λιάμτσιος, Παπαδόπουλος (65’ Μπόραντας), Βλάχος, Βλασιάδης, Καραγιώργος.

Διαιτητική τριπλέτα: Γκανάτσιου, Αθανασούλας, Τέγος.

Ζωοδόχος Πηγή - Πηνειός Λάρισας 0 – 2

Ο Πηνειός πέρασε από την Ζωοδόχο Πηγή με σκορ 0-2. Στο 35’ ο Δημουλάς είχε ένα καλό σουτ. Στο 70’ ο Μπύρος έχασα σημαντική ευκαιρία. Τέλος στο 80’ ο Τσιάρας είχε ένα καλό σουτ.

Ζωοδόχος Πηγή (Γιώργος Τσιάμπας): Αγγελουσόπουλος, Τσιάμπας, Κανατούλας, Φαρασαλής (65’ Μπύρος), Λυτσόπουλος, Αποστολίδης, Καρατόλιος, Κόκκινος, Μπανιάς, Μαμπλέκος, Δημουλάς (75’ Τσιάρας).

Διαιτητική τριπλέτα: Καραθάνος, Κουμάρογλου, Σούλης.