Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (3ος όμιλος): «Τρένο» ο Μυραϊκός!

Ο Μυραϊκός κέρδισε με σκορ 3-0 και τον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Νίκες για Άρη Διλόφου, Ακαδημία Αχιλλέως και  Ζωοδόχος Πηγή.

Μαρίνος Αντύπας - Άρης Διλόφου 1 – 2

Ο Άρης Διλόφου κατάφερε να περάσει από το Θεσσαλικό κερδίζοντας με σκορ 1-2 τον Μαρίνο Αντύπα. Στο 33’ ο Λεβέντης πλάσαρε και έκανε το 0-1 και στο 70’ φάουλ από πλάγια ο Μπακογιάννης με κεφαλιά ο Βαϊτσης Ρ. το 0-2.  

Οι νικητές έχασαν ευκαιρίες με τους Λεβέντη, Αγγελάκη και Φουστάνα Γ. που είχε οριζόντιο δοκάρι. Ο Μαρίνος Αντύπας μείωσε στο 80’ με τον Βλάχο και έχασε ευκαιρίες με τους Παπαδόπουλο και Βλάχο.

Μαρίνος Αντύπας (Βασίλης Παπαϊωάννου): Γκίτσας, Μπακόλας, Κατσέλης, Βλασιάδης, Αδαμόπουλος (75’ Μπόραντας), Δρογκούλας, Καραγιώργος, Γραβάνης (55’ Μητρολιός), Λιάμτσας, Παπαδόπουλος, Βλάχος.

Άρης Διλόφου (Τάκης Ρόφαλης): Φουστάνας Χ., Μπουλούτσος, Συργκάνης, Βαϊτσης Ρ., Χαμουρούσιος, Καρακώστας (70’ Δημουλάς), Φουστάνας Γ. (89’ Μπανιάς), Βαϊτσης Λ. (46’ Μπακογιάννης), Λεβέντης, Αγγελάκης.

Διαιτητική τριπλέτα: Μίχος, Νάκας, Τάνας.

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων - Ακαδημία Αχιλλέως 0 – 1

Η Ακαδημία Αχιλλέως κατάφερε να κερδίσει και μάλιστα εκτός έδρας τον Άγιο Γεώργιο Φαρσάλων με 0-1. Για τους γηπεδούχους στο 20’ ο Φαδάκης έχασε τετ α τετ, ενώ ευκαιρίες έχασαν οι Κουκουτής, Καραχάλιος και Ζητούνης.

Για τους νικητές στο 75’ ο Καψιώχας πλάσαρε για το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες με τους Χρόνη (δοκάρι), Μισαϊλίδη και Παπαγεωργίου.

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων (Νίκος Τρίγκας): Τρίγκας, Κυρίτσης, Τζιλύρας, Παπαδημητρίου, Γιαννούλης (70’ Δημακόπουλος), Κίτσιος, Κουκουτής, Ζητούνης (70’ λ.τ. Γάλος), Φαδάκης, Καραχάλιος, Καραλόπουλος Σ.

Ακαδημία Αχιλλέως (Αριστείδης Παπαγεωργίου): Ευθυμιάδης, Πανάγος, Δημόπουλος, Σπυρόπουλος, Καψιώχας, Τριανταφύλλου, Ψαρογιώργος (85’ Γιαννούλας), Χρόνης (75’ Τσάτσος), Μισαϊλίδης, Φιτζόπουλος (70’ Μπασδάκης), Παπαγεωργίου.

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Κοντοβασίλης, Καραθάνος.

Μυραϊκός - Μ.Αλέξανδρος Χαλκιάδων 3 – 0

Ο Μυραϊκός συνέχισε με νίκη αυτή τη φορά επικράτησε του Μέγα Αλέξανδρου Χαλκιάδων με σκορ 3-0. Στο 30’ ο Νέλι με σουτ μέσα από την περιοχή το 1-0, στο 52’ ο Νέστορας με πλασέ το 2-0 και στο 63΄ο ίδιος παίκτης με τον ίδιο τρόπο το 3-0.

Στο 75’ οριζόντιο δοκάρι είχε ο Νέστορας, ενώ ευκαιρίες έχασαν οι Ιορδανίδης, Τσιάρας και Νέλι. Για τους Χαλκιάδες στο 5’ ο Κίτσας έστειλε την μπάλα στη συμβολή των δοκών, ενώ έχασαν ευκαιρίες οι Νιαβής, Κίτσας και Κονατσιώτης.

Μυραϊκός (Κώστας Σολωμός): Καραφέριας, Κουμαντζέλης, Βαλτινός (60’ Βλάνδος), Ζαχαριάς, Γκερλιώτης, Κυριακάκης, Μπαντούλης, Νέλι (70’ Τσιόρας), Νέστορας (65’ Λυμτσιούλης), Ιορδανίδης, Βέρας.

Μ.Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Αχιλλέας Τζιβόπουλος): Ραπτόπουλος, Λαζαρίδης, Κυριάκου (55’ Κονατσιώτης), Τασιόπουλος Α., Αντωνιάδης, Ψύρρας, Μαμάτσας, Νιαβής (70’ Καραντάκης), Νασιούλας, Κίτσας, Μακρυγιάννης (80’ Τασιόπουλος Κ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσακνάκης, Κοτούμπας, Μπακαγιάννης.

Ζωοδόχος Πηγή – Σταυραετός 3 – 0

Νίκη για την Ζωοδόχο Πηγή με 3-0 επί του Σταυραετού. Στο 7’ ο Αγγελουσόπουλος Β. με σουτ μέσα από την περιοχή το 1-0. Στο 15’ ο Τσιάμπας από εκτέλεση φάουλ το 2-0 και στο 70’ ο Αγγελουσόπουλος Β. με πλασέ το τελικό 3-0. Στο 35’ δοκάρι είχε ο Μπανιάς.

Ζωοδόχος Πηγή (Γιώργος Τσιάμπας): Τσιάρας, Τσιάμπας, Κανατούλας, Λιτσόπουλος, Αποστολίδης, Κόκκινος, Αγγελουσόπουλος Χ. (80’ Λιάγκας), Καρατόλιας (70’ Φαρασαλής), Μπανιάς (65’ Τσιάμης), Μαμπλέκος, Αγγελουσόπουλος Β.

Σταυραετός (Θανάσης Γκέβρος): Κολοβός, Μαγνήσαλης, Γκέβρος Γ., Αγγέλης, Μάλος (50’ Νταβέλης), Αρσένόπουλος, Κουτσιμανής, Καλούτσας, Κανατούλας, Ψαλίδας (60’ Βαλαβάνης), Γιαννούχος.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτρούλης, Μπούτος, Μπίμπη.