Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (2ος όμιλος): Τρίποντα για Πύθιο – Λάρισα 88’

Ο Όλυμπος Πυθίου επικράτησε με σκορ 3-2 του Ηρακλή Πλατανουλίων και ανέβηκε στον βαθμολογικό πίνακα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Νίκη εκτός έδρας για τη Λάρισα 88’ στο Λιβάδι από τον τοπικό Γεωργάκη.

Όλυμπος Πυθίου - Ηρακλής Πλατανουλιών 3 – 2

Σημαντική νίκη για το Πύθιο επί του Ηρακλή Πλατανουλίων με σκορ 3-2. Στο 7’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μανίκα, η μπάλα στο δοκάρι και γκολ (1-0). Στο 80’ για τους γηπεδούχους ο Μανίκας με τον ίδιο τρόπο το 2-2 καις το 82’ ο Μανίκας από κόρνερ κάνει το 3-2! Για τα Πλατανούλια στο 54’ ο Ζαμπόγιας με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1 και στο 56’ ο ίδιος παίκτης με τον ίδιο τρόπο το 1-2.

Όλυμπος Πυθίου (Γιώργος Διδασκάλου): Στάμος, Μαρογιάννης (79’ Κατσιαμήτας Ε.), Μπαλού (79’ Μπαγιώτας), Γκαβαλιάγκας, Ευθυμίου (76’ Κατής), Κατσιαμήτας Γ., Μανίκας, Παβιώτης, Καϊμακάμης, Στούπας, Μπουζούκης.

Ηρακλής Πλατανουλιών (Γιάννης Νινίκας): Πασάλογλου Α., Λάζος Ι. (89’ Γκανάτσιος), Παπαλέξης, Τσάτσος Α., Καρκατζιάς, Τσάτσος Β. (62’ Κάτσης), Λάζος Β., Χίντα, Ανδρεάδης, Τσοπάνογλου, Ζαμπόγιας.

Διαιτητική τριπλέτα: Πρακατές, Σουλιώτης, Μπουρονίκος.

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου - Λάρισα 88 Σ Φ 2 – 3

Η Λάρισα 88’ κατάφερε να κερδίσει στο Λιβάδι την τοπική ομάδα με σκορ 2-3. Για τους γηπεδούχους ο Χαλκιάς με ατομική προσπάθεια πέρασε τη μπάλα πάνω από το τέρμα για το 1-0. Στο 50’ ο Μεταξιώτης με σουτ έξω από την περιοχή το 1-2. Στο 89’ ο Τζημαγιώργης πήρε την κεφαλιά που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Για τους νικητές στο 30’ ο Λέτσιος με κεφαλιά το 1-1, στο 60’ ο Γαλατσίδας με σουτ το 2-2 και στο 70’ ο Μακρής με μακρινό σουτ το 2-3.  

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου: Καψάλης Γ., Γκαβοτάσιος, Μπατζάκης, Τζημαγιώργης Β., Δαμαλής, Καρράς, Καψάλης Α., Χαλκιάς (50’ Καρανίκας Π.), Γκρίζος, Ντάμπος (50’ Τζημαγιώργης Α.), Μεταξιώτης.

Λάρισα 88 Σ Φ (Γιώργος Κόντης): Κων/νου Γ., Γαλατσίδας, Σδράλης (80’ Ψωμιάδης), Κοκώνης (44’ Σκουλίδης), Ναστούδης, Μπέρμπερης (55’ Μακρής), Αδαμούλης, Καψάλης, Τζαφάλιας, Λέτσιος, Κων/νου Β.

Διαιτητική τριπλέτα: Γκόγκος, Μπακαλμπάσης, Μπάρκας.