Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (1ος όμιλος): Νέα επιτυχία για τον Λαρισαϊκό

Ο Λαρισαϊκός συνέχισε με νίκη κερδίζοντας αυτή τη φορά στην έδρα του τον Όλυμπο Αιγάνης.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Νίκη εκτός έδρας για την Ελάτεια κόντρα στον Ευαγγελισμό, όπως και για το Νέο Περιβόλι στην έδρα του Ελευθεριακού.

Φλόγα Ευαγγελισμού - Θύελλα Ελάτειας 1-2

Η Θύελλα Ελάτειας πέρασε από τον Ευαγγελισμό με σκορ 1-2. Στο 50’ ο Τσιάγρας ύστερα από πάσα του Κορδέλα με προβολή έκανε το 1-0. Στο 80’ η Ελάτεια έφερε το ματς στα ίσα. Πέναλτι κέρδισε ο Τσιντότας εκτέλεσε ο Μητσογιάννης για το 1-1. Στο 90’ ο Κίτσιος με κεφαλιά έκανε το τελικό 1-2.

Για τους γηπεδούχους στο 30’ σουτ καλό του Μαντή Τ. μπλόκαρε ο κίπερ. Και στο 60’ φάουλ ο Κίκε σε κόρνερ ο κίπερ. Παράπονα από τους γηπεδούχους για τη διαιτησία. Για τους φιλοξενούμενους έχασαν ευκαιρίες οι Κολώνας, Αβέλλας, Μητσογιάννης και Κοσμάνος.

*Η Θύελλα Ελάτειας έκοψε την πίτα στην ταβέρνα του Χαλίτσιου Λευτέρη μέσα σε οικογενειακό κλίμα. Το φλουρί κέρδισε ο Βούλγαρης και κέρδισε 50 ευρώ.

Φλόγα Ευαγγελισμού: Παπαϊωάννου, Κόκκινος, Γιακοβής, Ζάρας, Γεροκώστας (35’ λ.τ. Μαντής Κ.), Κορδέλας, Μαντής Π., Μαντής Τ., Τσιγάρας, Ρόμιος, Κίκε.

Θύελλα Ελάτειας (Θεόδωρος Σολωμός): Βούλγαρης, Ζάρας (55’ Μητσογιάννης), Δήμου, Κοντογιάννης, Σολωμός, Κοσμάνος, Τσιντότας, Κέρι, Γκογκότης (80’ Κίτσιος Κ.), Κολώνας, Αβέλας.

Διαιτητική τριπλέτα: Καραθάνος, Μπούτος, Κοτρώτσος.

Ελευθεριακός - Αστήρ Ν.Περιβολίου 1 – 2

Το Νέο Περιβόλι συνέχισε δυναμικά με δύο γκολ του Τζέκα και έτσι πέρασε και από την δύσκολη έδρα του Ελευθεριακού. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Στο 50’ σέντρα του Αποστολάρα, πετάχτηκε ο Σαμαράς και με σέντρα – σουτ άνοιξε το σκορ.

Ευκαιρία έχασε με τον Δεληγιάννη στο 68’ ο Ελευθεριακός, που αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 73’ αφού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Τζούρας. Η διοίκηση και οι παίκτες διαμαρτύρονται για την διαιτησία του αγώνα.

Για τους φιλοξενούμενους στο 63’ ο Τζέκας από πλάγια με πλασέ έκανε το 1-1 και ο ίδιος με κεφαλιά το 1-2 στο 78’. Για το Νέο Περιβόλι έχασαν ευκαιρίες οι Τζέκας, Νασιούλας, Μαμαλούδης και Μπαλούλης.

Ελευθεριακός (Ηλίας Αποστολάρας): Γερμάνης, Μπίμπας, Δάλλας, Σταμούλης, Ζαφειρούλης, Πότσης, Δεληγιάννης, Μπάτζιος (46’ Αποστολάρας, 60’ λ.τ. Γκαραβέλης Θ.), Γκαραβέλης Β., Τζούρας, Σαμαράς.

Αστήρ Ν.Περιβολίου: Νάρης, Μπανταβάνος, Μπαλαντζάρας, Μάλτζαρης, Χρόνης, Γουργιώτης, Παπανικολάου, Σκλαβενίτης (61’ Μαγαλιός), Τζέκας, Μαμαλούδης, Νασιούλας (80’ Μπαλούλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Κακάνης, Κομισόπουλος, Τζιόλας.

Λαρισαϊκός - Α.Σ. Όλυμπος Αιγάνης 2 – 0

Νικηφόρα συνέχισε ο Λαρισαϊκός, αυτή τη φορά κέρδισε με σκορ 2-0 τον Όλυμπο Αιγάνης. Στο 25’ ο Μικερτζής με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 45’ ο Γκόλαντας Π. με πλασέ το τελικό 2-0. Στο 32’ ο Μπλάνας είχε κάθετο δοκάρι, ενώ ευκαιρίες έχασαν οι Τζέτζικάς, Τατίας, Γκόλαντας Π. Για τους φιλοξενούμενους έχασαν ευκαιρίες οι Μπουλάρι στο 60’, Περόϊ Κ. στο 75’ (δοκάρι) και στο 85’ ο Ριζάκης.

Λαρισαϊκός (Θανάσης Κολωνιώτης): Τάσης, Μικερτζής, Παναγιωτίδης, Αρβανίτης, Τατίας (85’ Ζηβαρίδης), Τσιτσιλής, Γκόλαντας (74’ Παπαγιαννόπουλος), Μπλάνας, Τζέτζικας (66’ Δημόπουλος), Γκόλαντας Π., Τσιμπουκλής.

Α.Σ. Όλυμπος Αιγάνης (Μιχάλης Μάγκας): Περόϊ Α., Ριζάκης, Ζάχος Μ., Δήμου, Πουρλιώτης, Μπουλάρι, Ζάχος Χ., Περκέτσι, Ζαφείρης, Περόϊ Κ., Βουγιούκας.

Διαιτητική τριπλέτα: Χασιώτης, Λανάρας, Παππάς.

Δόξα Αμυγδαλής – Ιπποκράτης 2 – 2

Αυτοκτόνησε στην κυριολεξία μέσα στην Αμυγδαλή ο Ιπποκράτης με το τελικό 2 - 2 που έφερε με την τοπική ομάδα. Και το κατάφερε αυτό, αφού δέχθηκε την ισοφάριση στο 91' ενώ είχε τις ευκαιρίες να ''καθαρίσει'' το ματς αν είχε αξιοποιήσει μία ευκαιρία από τις πολλές που έχασε κι αν είχε αποφύγει κάποια λάθη στην άμυνα.

Το ισόπαλο αποτέλεσμα κάνει την υπόθεση άνοδο αρκετά δύσκολη για την Λαρισινή ομάδα η οποία άνοιξε το σκόρ στο 5' με τον Αλέξη Σαλοκανά, δέχθηκε την ισοφάριση στο 40', πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 58' πάλι με τον Αλέξη Σαλοκανά και δέχθηκε την ισοφάριση στο 91'. Πριν την ισοφάριση του πρώτου ημιχρόνου είχε δυο μεγάλες ευκαιρίες με Μικερτζή και Τσιάμη και πριν την ισοφάριση στο 91' δοκάρι με τον Κουτσιμάνη και ευκαιρίες με τον ίδιο, τον Σαλοκανά, τον Τσιάμη και τον Μικερτζή. Ο δυνατός αέρας δεν επέτρεψε να γίνει ποιοτικό παιχνίδι.

Για τους γηπεδούχους στο 35’ ο Τζαβέλας με κεφαλιά το 1-1 και στο φινάλε ο Φιλιππίδης με κεφαλιά το τελικό 2-2. Έχασαν ευκαιρίες οι Τζαβέλας και Φιλιππίδης.

Δόξα Αμυγδαλής (Γιάννης Παπαναστασίου): Γαλάνης Β., Χατζησάββας, Ανδρέου Α., Καματέρης, Τσικούρας (46’ Μπραχιλίκα), Στεφανούλης, Καρατζιάς, Φλαμούρ (30’ λ.τ. Τσόλιας, 70’ λ.τ. Ανδρέου Δ.), Φιλιππίδης, Γαλάνης, Τζαβέλας.

Α.Ο.Ι. (Χ. Τασιούλης): Σαλοκανάς Χ., Τσουμάνης, Τζήκας, Παπαδημητρίου (88' Μπασιάκος), Φώλιας, Κολοβός, Τσιάμης, Κατσογιάννης, Μικερτζής (76' Μονάντερος), Κουτσιμάνης, Σαλοκανάς Αλ.

Διαιτητική τριπλέτα: Γρηγοριάδης, Παπαχατζής, Καλισόπουλος.

*Ο Α.Ο. ΙΠΠΟΚΡΆΤΗΣ ευχαριστεί θερμά το Δ.Σ. και όλους τους παίκτες της Δόξας Αμυγδαλής για την άριστη φιλοξενία τους.

Αετός Αετολόφου - Έλαφος Αγιάς 4-2

Ο Αετός Αετολόφου κατάφερε να κερδίσε με σκορ 4-2 την Έλαφο Αγιάς. Για τους γηπεδούχους στο 50’ ο Καράτζιος με σουτ έξω από την περιοχή έκαναν το 1-1. Στο 65’ ο Αργυρούλης με κοντινό πλασέ το 2-2, στο 68’ ο Ντελής με σουτ το 3-2 και στο 88’ ο Λάχο με πλασέ το τελικό 4-2.

Για τους φιλοξενούμενους η Έλαφος προηγήθηκε στο 30’ με εκτέλεση φάουλ του Μανώλη Καρανικόλα στο γάμα της εστίας για το 0-1. Στο 55’ η Έλαφος πήρε ξανά προβάδισμα στο σκορ με τον Ηλία Σφέτσο με ωραίο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Στο 62’ θα τελείων όλα αν η εκτέλεση φάουλ του Μανώλη Καρανικόλα δεν σταματούσε στο οριζόντιο δοκάρι. Η Έλαφος στη συνέχεια έχασε ευκαιρίες με τους Καλόγηρο και Σφέτσο.

*Η Έλαφος ευχαριστεί την ομάδα του Αετόλοφου για την άψογη φιλοξενία.

Αετός Αετολόφου: Φιλίππου, Τζουβάρας Η., Λάχο, Μπρουγατζάς, Ηλίάδης Σ., Γεωργοβίτσας, Κασίδας, Αργυρούλης, Ντελής (70’ Τζουβάρας Γ.), Παρλάντζας (75’ Τζουβάρας Χ.), Καράτζιος (85’ Πατέλης).

Έλαφος Αγιάς: Μάνδαλος, Αναγνώστου Σ., Παπάζογλου (65’ λ.τ. Αναγνώστου Β.), Μίχος, Νταρής, Ζυγογιώργος, Καλόγηρος, Σφέτσος Η., Αλλαράϊ, Καρανταγλής, Καρανικόλας.

Διαιτητική τριπλέτα: Τζιμούρτος, Κωτσόπουλος, Κουβατάς.