Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (2ος όμιλος): Ο Τοξότης καλά κρατεί στην κορυφή

Άλλη μία νίκη για τον Τοξότη, αυτή τη φορά κέρδισε την Λάρισα 88’.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Ευρεία νίκη για την Βαλανίδα, ισοπαλία ανάμεσα στον Προμηθέα και τον Ορφέα.

Προμηθέας Αε Λάρισας - Ορφέας Λάρισας 2-2

Ισοπαλία ανάμεσα στον Προμηθέα και τον Ορφέα (2-2). Προηγήθηκε ο Προμηθέας στο 17’ όταν έκανε τη σέντρα ο Κίτσας και ο Πατσιούρας το πλασέ και το 1-0. Λίγο νωρίτερα στο 10’ τετ α τετ ο Μαχούχας και απέκρουσε ο Μπελιάς.

Στο 23’ ο Δημητρώφ έκανε το 1-1, στο 43’ ο Μάλλιος βγήκε τετ α τετ μετά την κάθετη πάσα του Κίτσα και έκανε το 2-1. Στο 70’ ο Καραμπλής με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το τελικό 2-2.

Στο 80’ ο Καλαφάτης για τον Ορφέα είχε κάθετο δοκάρι και στο 87’ ο Πνευματικός είχε οριζόντιο δοκάρι. Για τον Προμηθέα έχασαν ευκαιρίες οι Καργιώτης, Μάλλιος, Καραχάλιος. Και για τον Ορφέα οι Δημητρώφ και Φαρμάκης.

Προμηθέας Αε Λάρισας (Γιώργος Λούτσος): Λουκανίκας, Αλίου, Ψύρρας, Αθανασίου, Καραχάλιος, Δημεράς, Πατσιούρας, Καργιώτης, Μαχούχας (65’ Σιδέρης), Μάλλιος (87’ λ.τ. Τρίμμης), Κίτσας (82’ Μπορδόχας).

Ορφέας Λάρισας: Μπελιάς, Καρβουνάρης, Παπαδημητρίου Δ., Παπαδημητρίου Σ., Φαρμάκης, Ακριτίδης, Μπικιώτης, Νότας, Καραμπλής (60’ Πνευματικός), Τάσιος (55’ Καλαφάτης), Δημητρώφ.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπούτος, Θύμιου, Τέγος.

Δόξα Βαλανίδας - Κεραυνός Δρυμού 4 – 1

Η ομάδα του Δρυμού είχε πέντε βασικές απουσίες, ήταν αποδυναμωμένη και έτσι ηττήθηκε από την Βαλανίδα με σκορ 4-1. Στο 10’ ο Παζάρας Γ. με πλασέ το 1-0, στο 27’ ο Καραποστόλης με σουτ το 2-0. Έχασαν ευκαιρίες για τους γηπεδούχους στο πρώτο μέρος οι Κατσιαβριάς, Παζάρας Γ. και Καραποστόλης.

Ο Δρύμος μείωσε στο 65’ με τον Αρσένη ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ για το 2-1. Στο 72’ ο Δρυμός είχε κάθετο δοκάρι με τον Γκαντούνα. Στο 75’ ο Ζουρλαδάνης, «έκλεψε» την μπάλα, πλάσαρε και έκανε το 3-1. Στο 79’ ο Θεοφιλάκτου με πλασέ στην κίνηση έκανε το τελικό 4-1. Και στο 80’ ο Δρυστέλλας για τον Δρυμό είχε κάθετο δοκάρι.

Δόξα Βαλανίδας (Βαγγέλης Μάνος): Κοκκαλάρας, Παπαδημητρίου, Βελώνης, Καστάμης, Μουταφίδης, Καραποστόλης (75’ Ευαγγέλου), Παζάρας Α., Παζάρας Γ., Κατσιαβριάς (55’ Σκριάπας), Μουσιός (58’ Ζουρλαδάνης), Θεοφιάκτου.

Κεραυνός Δρυμού (Ηλίας Γκαντούνας): Ρουμπιές, Αρσένης Δ., Ζιάρας, Μενσούρ, Κοντός, Βλάχος (67’ Κουτσοθεοδώρου), Καλτέκης, Γκαντούνας, Δρυστέλλας, Τζήκας (47’ Ζαρκαδής), Θώμος Λ. (50’ Ζιώγας).

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Παραφέστας, Ντελέζος Θ.

Λάρισα 88 Σ Φ - Τοξότης Λάρισας 1 – 3

Ο Τοξότης ήταν ο κυρίαρχος του αγώνα αφού πέτυχε τρία γκολ και στο 22’ είχε διπλό δοκάρι με τον Θεοχαρούλη. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο τελικό 1-3, εκφράζουν όμως πολλά παράπονα για την διαιτησία του αγώνα, αφού στο 15’ ανατράπηκε ο Λέτσιος και δεν δόθηκε πέναλτι.

Στο 22’ η πρώτη κεφαλιά του Θεοχαρούλη πήγε στο κάθετο δοκάρι, στην επαναφορά πλάσαρε και πήγε στο άλλο δοκάρι! Στο 30’ ο Μακρής έκανε ένα καλό σουτ η μπάλα πήγε άουτ. Στο 35’ φάουλ του Σαπουνά έβγαλαν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί. Στο 44’ ο Κίτσιος Κ. με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 50’ ο Τσέλα με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-2. Στο 52’ ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-3. Στο 80’ ο Λέτσιος έκανε το σουτ και το τελικό 1-3.

Λάρισα 88 Σ Φ (Γιώργος Κόντης): Γαρυφαλλόπουλος, Καψάλης, Σδράλης, Κοκώνης, Ναστούδης, Αδαμούλης, Φίλογλου (70’ Γαλατσίδας), Κων/νου Β., Μακρής (65’ λ.τ. Ψωμιάδης), Σκουλίδης (50’ Κων/νου Γ., Λέτσιος.

Τοξότης Λάρισας (Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Κίτσιος Χ., Μαλάκος (72’ Μπουρουτζίκας), Θεοχαρούλης, Τσακνάκης, Σαπουνάς (78’ Γκουσγκούνης), Τάκε, Τσέλα, Ζαχαράκης, Κίτσιος Κ., Κάνος.

Διαιτητική τριπλέτα: Χήτος, Μακρής, Αθανασούλης