Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (2ος όμιλος): Νίκες για Πύθιο και Πλατανούλια

Ο Όλυμπος Πυθίου επικράτησε με σκορ 2-0 της Νίκης Μιχαήλ παίρνοντας ένα σημαντικό τρίποντο για τη συνέχεια.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Επίσης ο Ηρακλής Πλατανουλίων επικράτησε του Γεωργάκη Ολύμπιου Λιβαδίου με 3-1 και τα πάει από το καλό στο καλύτερο.

Όλυμπος Πυθίου - Νίκη Μιχαήλ 2 – 0

Ο Όλυμπος νίκησε τη Νίκη Μιχαήλ με 2–0. Στο 12’ ο Παδιώτης με σουτ από καλή θέση μετά από πάσα του Μανίκα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 75΄το Πύθιο έκανε το 2-0. Σέντρα του Μανίκα και κεφαλιά του Γιώργου Κατσιαμήτα και το γκολ. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρία στο 60’ με τους Καψάλη και Κουσιά, τις οποίες ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκαν.

Όλυμπος Πυθίου (Γιώργος Διδασκάλου): Στάμος, Μαρογιάννης (48′ Παπαθανασίου), Γκόλτσιος, Γκαβαλιάκας, Πάχος, Κατσιαμήτας Γ., Καμπαρδώνης (55′ Μπουζούκης), Παδιώτης, Καϊμακάμης, Στούπας (80′ Κατσιαμήτας Ευάγγ.), Μανίκας.

Νίκη Μιχαήλ (Ζήσης Γεράσης): Κούκος, Κατσαρός, Μπατζογιάννης, Ραπτόπουλος Μ., Μπαρούτας, Καραφύλλης, Μπούφης (50′ Τσαλίκης), Κωφός, Κουσιάς, Παπαπολυμέρου (70′ Ραπτόπουλος Κ.), Καψάλης (50′ Σαπουνάς Ν.).

Διαιτητική τριπλέτα: Παλαμίδας, Σούλης, Τζιόλας.

Ηρακλής Πλατανουλιών - Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου 3-1

Ο Ηρακλής Πλατανουλίων κέρδισε με σκορ 3-1 το Λιβάδι και ανεβαίνει συνέχεια. Στο 30’ ο Ζαμπόγιας με πλασέ το 1-0. Στο 34’ ο Λάζος Β. με σουτ το 2-0. Στο 50’ ο Τζημαγιώργης μείωσε σε 2-1 με σουτ μέσα από την περιοχή. Και το τελικό 3-1 σημείωσε στο 65’ ο Ζαμπόγιας με πλασέ. Έχασαν ευκαιρίες για τους γηπεδούχους οι Άλμπαν και Λάζος Β. Για τους φιλοξενούμενους στο 10’ δοκάρι οριζόντιο ο Μεταξιώτης, στο 30’ τετ α τετ ο Χαλκιάς πέρασε άουτ.

Ηρακλής Πλατανουλίων (Γιάννης Νινίκας): Πασάλογλου, Λάζος Ι., Παπαλέξης, Λάζος Α., Κακατζιάς, Τσάτσος, Λάζος Β., Τσοπάνογλου, Χίντα, Καφαντάρης, Ζαμπόγιας.

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου (Γιώργος Καρανίκας): Γεωργούλης, Μπατζάκης, Μεταξιώτης, Καψάλης (60′ Καρανίκας Π.), Καρράς (80′ Κιτσιούλης), Τζημαγιώργης, Μπίσμπας, Γκαβοτάσιος, Χαλκιάς (36΄Βαρβαρέζος), Ντάμαλης, Καπέτης.

Διαιτητική τριπλέτα: Τζιμούρτος Μπούτος, Γούλας.