Βαθμολογία

Να 'χα χίλια μάτια!

Έχοντας σε μεγάλη μέρα του 18χρονο επιθετικό Χρήστο Τζέκα, το Νέο Περιβόλι πέρασε από το «Γ. Μητσιμπόνας Α’) κερδίζοντας τον Ιπποκράτη με το εντυπωσιακό σκορ 1-4.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ότι ήθελε έκανε ο χαρισματικός φορ του Νέου Περιβολίου Χρήστος Τζέκας, που σημείωσε δύο προσωπικά γκολ (το πρώτο ήταν πραγματική μαγεία) και σέρβιρε άλλο ένα!

Πραγματικά παίκτης που δείχνει ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά του! Κρατούσε πολύ όμορφα τη μπάλα, έκανε ωραίες προσωπικές ενέργειες, έδειχνε πως ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί αν αποτελέσει κίνδυνο για την αντίπαλη άμυνα.

Παρότι αγωνίστηκε τραυματίας, έδειξε πως διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα ήθελε ένας προπονητής σε επαγγελματικές κατηγορίες, εξάλλου τα καλά φορ σπανίζουν στις μέρες μας!

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα στο 11’ ο Παπαδημητρίου έκανε το σουτ μπλόκαρε ο κίπερ. Στο 13’ από πάσα του MVP Τζέκα, ο Νασιούλας με ψηλοκρεμαστό σουτ  από πλάγια αριστερά και αδράνεια της άμυνας έκανε το 0-1.

Στο 18’ ο Τζέκας σημείωσε ένα γκολ – ποίημα. Έπιασε ένα δυνατό ευθύβολο σουτ έξω από την περιοχή και λίγο πλάγια δεξιά με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα και τον αντίπαλο τερματοφύλακα να μένει απλά άναυδος!

Στο 37’ πάσα του Κουτσιμανή στον Κοντογιώργο και αυτός από κοντά το 1-2. Στο 42’ ο Ροκούλης έκανε το σουτ που πέρασε ελάχιστα άουτ. Και στο 44’ ο Τζέκας εκτέλεσε το φάουλ που ήταν πολύ καλό πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 48’ ο Σδράλης από κοντά κάνει το 1-3 ύστερα από αναταραχή στην περιοχή του Ιπποκράτη. Τέλος στο 79’ ποιος άλλος; Ο Τζέκας βρέθηκε στην αντεπίθεση, πέρασε όποιος βρήκε μπροστά του, ακόμα και τον τερματοφύλακα και διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Ιπποκράτης: Σαλοκανάς, Τσουμάνης, Τζήκας (51’ Μονάντερος), Φώλιας, Κολοβός, Κοντογιώργος, Νταμπαλέτσιος (78’ Πούλιος), Τσάμης, Κουτσιμανής, Σαλοκανάς Απ., Παπαδημητρίου (57’ Μικερτζής).

Αστήρ Ν.Περιβολίου: Νάρης, Μπανταβάνος, Μπαλαντζάρας, Μάλτζαρης, Χρόνης, Σκλαβενίτης (57’ Μαμαλούδης), Παπαδημητρίου, Δημακόπουλος, Τζέκας, Παπανικολάου (80’ Μπαλούλης), Νασιούλας (43’ λ.τ. Σδράλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτσιρίκας, Θύμιου, Μπακαλμπάσης.