Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (2ος όμιλος): Αγγλικό σκορ στη Ραχούλα!

Μεγάλο παιχνίδι στη Ραχούλα έγινε ανάμεσα στον Ορφέα και την Δόξα Βαλανίδας με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν με ανατροπή 3-4.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Ισοπαλίες σε Λιβάδι και Δρυμό για αγώνες που διεξήχθησαν στον 2ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ.

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου - Νίκη Μιχαήλ 0 - 0

Ισοπαλία στο Λιβάδι ανάμεσα στον Γεωργάκη Ολύμπιο και τη Νίκη Μιχαήλ (0-0. Για τους γηπεδούχους στο 50’ ο Χαλκιάς εξ’ επαφής έκανε την κεφαλιά αλλά πήγε άουτ. Στο 65’ τετ α τετ ο Κάλφας σουτ, η μπάλα άουτ και στο 80’ ο Γκρίζος είχε την ίδια κατάληξη το σουτ που έκανε από πλεονεκτική θέση.

Για τους φιλοξενούμενους στο 30’ και 35’ ο Κουσιάς είχε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρει και στο 80’ και 87’ ο Κωφός δύο καλά σουτ αλλά απέκρουσε ο κίπερ.

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου (Γιώργος Καρανίκας): Καψάλης, Μπατζάκης, Γκαβοτάσιος, Δαμαλής, Τζημαγιώργης, Γκρίζος, Καρράς, Κάλφας, Τζέβος, Ντάμπος (70’ Καρανίκας Π.), Χαλκιάς (60’ Θεοδωρής).

Νίκη Μιχαήλ (Μιχάλης Τζιατζιάς): Κούκος, Μπατζογιάννης, Κατσαρός, Ραπτόπουλος, Τσαλίκης (60’ Μπούφης), Καραφύλλης, Σαπουνάς Ν. (65’ Μερτζανίδης), Κωφός, Κουσιάς, Καψάλης, Σβύλλιας (60’ Παπαπολυμέρου).

Διαιτητική τριπλέτα: Πρακατές, Τάνας, Κοτούμπας.

Κεραυνός Δρυμού - Όλυμπος Πυθίου 1 – 1

Ισοπαλία ανάμεσα στον Κεραυνό Δρυμού και τον Όλυμπο Πυθίου (1-1). Στο 16’ σουτ του Μανίκα, ασταθής απόκρουση  του τερματοφύλακα, ο Παβιώτης πήρε το ριμπάουντ και με σουτ έκανε το 0-1.

Στο 70’ ο Τζανέκας μετά από σουτ έκανε το 1-1 για τους γηπεδούχους. Για τον Δρυμό καλές φάσεις. Στο 25’ ο Γκαντούνας είχε οριζόντιο δοκάρι. Στο 43’ ο Δριστέλλας είχε επίσης κάθετο δοκάρι. Στο 60’ κεφαλιά ο Βλάχος ξανά στο κάθετο δοκάρι η μπάλα! Τα…δοκάρια δεν σταμάτησαν για τους γηπεδούχους. Στο 82’ ο Γκαντούνας Δ. είχε οριζόντιο και στο 90’ ο ίδιος παίκτης χαμένο τετ α τετ.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες. Στο 77’ ο Τζανέκας Γ. είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και λίγο νωρίτερα στο 60’ ο Αρσένης Δ. το ίδιο. Για τους φιλοξενούμενους καλές στιγμές. Στο 27’ ο Μανίκας ατομική προσπάθεια το σουτ στο οριζόντιο δοκάρι καις το 67’ ο Τσαούσης τετ α τετ πρόλαβε ο κίπερ.

Κεραυνός Δρυμού (Ηλίας Γκαντούνας): Κουκούλης, Μενσούρ, Κόντος Α., Αρσένης Δημ., Αρσένης Διον., Τζανέκας, Καλτέκης, Βλάχος, Γκαντούνας Θ., Γκαντούνας Γ.

Ολυμπος Πυθίου (Γιώργος Διδασκάλου): Στάμος, Μαρογιάννης, Λιόβας (65’ Κατσιαμήτας Ε.), Γκαβαλιάγκας, Σπάχος, Κατσιαμήτας Γ., Μανίκας, Παβιώτης, Καϊμακάμης, Τσαούσης, Μπουζούκης (75’ Ευθυμίου).

Διαιτητική τριπλέτα: Κοντοβασίλης, Τσατσαρώνης, Μπουρονίκος.

Ορφέας Λάρισας - Δόξα Βαλανίδας 3 – 4

Επτά γκολ και νίκη για την Βαλανίδα επί του Ορφέα με σκορ 3-4 σε ένα πραγματικά μεγάλο ματς που έγινε στη Ραχούλα. Στο 5’ ο Κατσιαβριάς με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 20’ ο Δημητρώφ με κεφαλιά το 1-1 για τον Ορφέα.

Στο 34’ ο Νούσιας Δ. με διαγώνιο σουτ το 1-2 . Το 2-2 έγινε στο 55’, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραμπλή. Στο 60’ ο Τάσιος με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Καραμπλή έκανε την ολική ανατροπή και το 3-2.

Στο 65’ ο Ζουρλαδάνης με πλασέ στην κίνηση το 3-3 και το νικητήριο γκολ για την Βαλανίδα ο ίδιος παίκτης με σουτ το τελικό 3-4 στο 78’. Στο 47’ για την Βαλανίδα ο Κατσαβριάς είχε κάθετο δοκάρι, ο ίδιος έχασε τρία τετ α τετ και χαμένες φάσεις είχαν οι Ζουρλαδάνης, Καραποστόλης και Ζάχου. Και για τον Ορφέα έχασαν οι Τασιός και Δημητρώφ.

Ορφέας Λάρισας: Μπελιάς, Καρβουνάρης, Παπαδημητρίου, Φαρμάκης (46’ Πνευματικός), Γαζέτας, Καψιώχας, Δημητρώφ, Νότας (75’ Ακριτίδης), Μπικιώτης, Τάσιος, Καραμπλής.

Δόξα Βαλανίδας (Βαγγέλης Μάνος): Βαρσάμης, Δαούλας, Ευαγγέλου, Βελώνης, Καστάμης, Καραποστόλης, Καρβέλης (32’ λ.τ. Παζάρας Α.), Παζάρας Γ., Κωστάκης (55’ Ζουρλαδάνης), Κατσαβριάς, Μουσιός Δ. (55’ Ζάχου).

Διαιτητική τριπλέτα: Μίχος, Μακρής, Ρουπέλας.