Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (1ος όμιλος): Η Έλαφος Αγιάς σε μεγάλα κέφια!

Εντυπωσιακή πορεία πραγματοποιεί στο δεύτερο γύρο η Έλαφος Αγιάς που επικράτησε του Όλυμπου Αιγάνης με σκορ 3-1.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Νίκες για Ελευθεριακό και Αετό Αετολόφου που ανέβηκαν βαθμολογικά για τον 1ο όμιλο.

Έλαφος Αγιάς - Α.Σ. Όλυμπος Αιγάνης 3-1

Η Έλαφος Αγιάς συνέχισε τις εξαιρετικής εμφανίσεις στου δευτέρου γύρου και επικράτησε της μαχητικής Αιγάνης με σκορ 3-1. Συγκεκριμένα στο 5’ ο Μανώλης Καρανικόλας είχε δοκάρι μετά από ατομική ενέργειά του.

Το πρώτο τέρμα της Αγιάς πέτυχε στο 20’ ο Ηλίας Σφέτσος με άψογο τελείωμα μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Καρανικόλα. Στο 35’ η Έλαφος είχε και δεύτερο δοκάρι με τον Καρανταγλή με κεφαλιά.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55’ και πάλι ο Καρανικόλας έδωσε με κεφαλιά στον Παπάζογλου και εκείνος με διπλή προσπάθεια νίκησε τον αντίπαλο κίπερ κάνοντας το 2-0.

Το τρίτο τέρμα της ομάδας πέτυχε ο Μανώλης Καρανικόλας στο 75’ με κοντινό σουτ μετά από ωραία πάσα του Ηλία Σφέτσου, «σφραγίζοντας» τη νίκη. Η Αιγάνη μείωσε σε 3-1 στη συνέχεια με σουτ του Ζάχου. Άλλη μία ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 35’ σε οριζόντιο δοκάρι του Περόϊ Κ.

Έλαφος Αγιάς: Μάνδαλος, Τσατσανάκος, Παπάζογλου (70’ Αναγνώστου Β.)., Ζυγογιώργος, Νταρής, Φλώρος, Καλόγηρος, Στογιάνοφ (46’ Αναγνώστου Σ.), Σφέτσος Η., Κανταγλής, Καρανικόλας.

Α.Σ. Όλυμπος Αιγάνης (Μιχάλης Μάγκας): Περόϊ Α., Δήμου, Ριζάκης, Πουρλιώτης, Βουγιούκας, Περόϊ Κ., Περκέτσι, Γιούλι, Ζαφείρης, Λεονάρντο, Ζάχος.

Διαιτητική τριπλέτα: Γκαραβέλης, Ζαχαρός, Παλαμίδας.

Φλόγα Ευαγγελισμού – Ελευθεριακός 1-2

Ο Ελευθεριακός πέρασε από τον Ευαγγελισμό με σκορ 1-2. Στο 25’ ο Σαμαράς με σουτ έκανε το 0-1 και στο 31’ ο Μαντής Τ. με σουτ μέσα από την περιοχή έφερε το ματς στα ίσα.

Οι γηπεδούχοι είχαν μία ακόμη ευκαιρία στο 75’ με τον Ρόμιο που είχε οριζόντιο δοκάρι. Στο 55’ ο Γκαραβέλης Β. με πλασέ έκανε το 1-2, ενώ λίγο αργότερα απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπίμπα, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Τέλος ο Σαμαράς για τον Ελευθεριακό είχε τρεις καλές ευκαιρίες να σκοράρει.

Φλόγα Ευαγγελισμού (Παναγιώτης Μαντής): Ρωμανός, Καραϊσκος, Γιακοβής, Γεροκώσταας, Τσικρικάς, Κορδέλας, Κίκε, Ρόμιος, Ζάρας, Τσιγάρας, Μαντής Τ.

Ελευθεριακός (Ηλίας Αποστολάρας): Γερμάνης, Μπίμπας, Ζαφειρούλης, Δάλλας, Σταμούλης, Μπάτζιος (60’ Πότσης), Δεληγιάννης, Γκαραβέλης Β., Χριστοδούλου (30’ λ.τ. Γκαραβέλης Ε.), Φλώρος (80’ Παπαχρήστος), Σαμαράς.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπιμπή, Καραθάνος, Σκέτος.

Αετός Αετολόφου - Θύελλα Ελάτειας 2-1

Νίκη για τον Αετόλοφο με σκορ 2-1 επί της μαχητικής Ελάτειας. Στο 15’ ο Χατζάκος πέρασε την άμυνα και πλάσαρε στη γωνία για το 1-0. Στο 50’ ο ίδιος παίκτης με σουτ έκανε το 2-0.

Για τους γηπεδούχους στο 65’ ο Χατζάκος ξανά είχε οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο Παρλάντζας έχασε τετ α τετ. Τέλος στο 70’ ο Ντελής μόνος του σε κενή εστία πλάσαρε άουτ.

Για τους φιλοξενούμενους στο 60’ ο Αβέλας κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο Γκουγκότης και έκανε το 2-1. Στο πρώτο ημίχρονο για την Ελάτεια ο Κοσμάνης έκανε την κεφαλιά που πέρασε άουτ και ο Γκουγκότης πλάσαρε σύριζα άουτ.

Αετός Αετολόφου: Φιλίππου, Τζουβάρας Η., Μπουργαζάς, Λάχο, Ηλιάδης Σ., Κασίδας, Παρλάντζας, Ηλιάδης Β., Χατζάκος, Δελής (80’ Τζουβάρας Γ.), Καράτζιος (75’ Τζουβάρας Χ.).

Θύελλα Ελάτειας (Θεόδωρος Σολωμός): Κωστής, Ζάρας, Κοντογιάννης, Μουστάκας, Γιακοβής, Τσιτότας (88’ Μπούτος), Κοσμάνος (75’ Λάλλάς), Κέρι, Χαλίτσιος (46’ Γκουγκότης), Αβέλας, Κολώνας.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντίνου, Μπούτος, Καλισόπουλος.