Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (3ος όμιλος): Στο ίδιο τέμπο η Ακαδημία Αχιλλέως

Με νίκη συνέχισε η Ακαδημία Αχιλλέως την ξέφρενη πορεία της φέτος στον 3ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ, αυτή τη φορά νίκη τον Πηνείο με σκορ 3-1.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Νίκες για τους Χαλκιάδες, τον Άγιο Γεώργιο και τον Δίλοφο.

Ακαδημία Αχιλλέως - Πηνειός Λάρισας 3-1

Η Ακαδημία Αχιλλέως συνέχισε με νίκη και έτσι παρέμεινε στην πρώτη θέση. Επικράτησε του Πηνειού με σκορ 3-1. Στο 30’ συνεργασία Καψιώχα – Χρόνη, ο τελευταίος με προβολή το 1-0.

Στο 40’ ο Τσιτσικλής με σουτ το 2-0, στη συνέχεια μείωσαν οι φιλοξενούμενοι, αλλά στο 80’ ο Παπαγεωργίου με ένα σουτ από τα 35 μέτρα «κλείδωσε» τη νίκη για την Ακαδημία για το τελικό 3-1.

Ακαδημία Αχιλλέως (Αριστείδης Παπαγεωργίου): Γιαννούλας, Πανάγος, Δημακόπουλος, Σπυρόπουλος, Τριανταφύλλου, Καψιώχας, Ψαρογιώργος, Τσάτσος, Χρόνης (73’ Παπαγεωργίου Α.), Μισαϊλίδης (86’ Ζαφειρούλης), Τσιτσικλής (80’ Μπασαγιάννης).

Πηνειός (Π. Τσάκος): Γιαννόπουλος, Μουσιός, Πέρκας, Γκαντούνας (67΄Νάτσουλας), Δαούτης, Μαχούχας, Δούκας, Γεωργούλας (73΄Κολότσος), Γκίμας, Τριανταφύλλου, Δαούλας.

Διαιτητική τριπλέτα: Ζαχαρός, Τσολακίδης, Τέγος.

Μ.Αλέξανδρος Χαλκιάδων - Μαρίνος Αντύπας 1 – 0

Οι Χαλκιάδες επικράτησαν με σκορ 1-0 του Μαρίνου Αντύπα. Στο 35’ ο Αντωνιάδης ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ στο «γάμα» έκανε το 1-0. Τρία τετ α τετ έχασε στη συνέχεια ο Κίτσας. Στο 20’ μια επέλαση του Νιαβή, έκανε το σουτ απέκρουσε ο κίπερ. Στο 60’ ο Κίτσας το σουτ η μπάλα λίγο έξω απ’ το δοκάρι.

Στο 65’ σουτ καλό του Νιαβή, απέκρουσε εντυπωσιακά ο κίπερ καις το 85’ από δεξιά σέντρα παράλληλη, τελευταία στιγμή πρόλαβε τον Κονατσιώτη αμυντικός.

Μ.Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Αχιλλέας Τζιβόπουλος): Ραπτόπουλος, Κυριάκου (46’ Καραντάκης), Καρδαμίλλης, Τασιόπουλος, Αντωνιάδης, Κουτσόπουλος, Λαζαρίδης, Νιαβής (70’ Κονατσιώτης), Νασιούλας, Κίτσας, Ψύρρας.

Μαρίνος Αντύπας (Βασίλης Παπαϊωάννου): Γκιτσας Δ., Γκοτσης Γ. (61' Κόσσυβας Γ. ), Βλάχος Σ., Αδαμόπουλος Τ., Παπαδόπουλος Η., Βλασιάδης Λ., Δρογκούλας Α., Αλμπάνης Α., Παπαναστασίου Ν., Μπακόλας Α., Καραγιώργος Δ.

Διαιτητική τριπλέτα: Διαμάντης, Τέγος, Μπούτος.

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων – Μυραϊκός 2-1

Τα κατάφερε ο Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων κόντρα στον Μυραϊκό (2-1), αν και οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ. Στο 13’ σουτ του Λυμτσιούλης, ασταθής απόκρουση στην επαναφορά ο Ιορδανίδης το 0-1.

Στο 4’ για τον Άγιο Γεώργιο εκτέλεσε φάουλ ο Καραχάλιος, η μπάλα σύριζα άουτ. Στο 20’ ο Βασιλόπουλος με πλασέ απ’ την περιοχή το 1-1. Στο 70’ πέναλτι κέρδισε ο Καραχάλιος, εκτέλεσε ο Ράϊος η μπάλα άουτ.

Στο 80’ εκτέλεσε κόρνερ ο Τρίγκας, το πλασέ ο Ράϊος και το 2-1. Ευκαιρίες έχασαν για τους γηπεδούχους οι Κουκουτής, Καραχάλιος και Ζητούνης.

Για τους φιλοξενούμενους στο 30’ κάθετη πάσα του Λυμτσιούλη στον Νέστορα το σουτ λίγο άουτ. Στο 55’ χαμένο τετ α τετ του Βέρα έδιωξε αμυντικός και στο 62’ χαμένο ξανά τετ α τετ του Νέλι που πλάσαρε αλλά έδιωξε με τα πόδια ο κίπερ.  

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων (Νίκος Τρίγκας): Γκόβαρης, Κυρίτσης, Τζιλήρας, Ράϊος, Γιαννούλης, Κίτσιος, Κουκουτής (85’ Καραλόπουλος Σ.), Ζητούνης, Δημακόπουλος (60’ Τρίγκας), Καραχάλιος, Βασιλόπουλος (35’ λ.τ. Γάλος).

Μυραϊκός (Κώστας Σολωμός): Καραφέριας, Βλάνδος, Γκερλίωτης, Ζαχαριάς, Νέλι, Μπαντούλης (80’ Κουμαντζέλης), Κυριακάκης, Λυμτσιούλης (62’ Μαμάκος), Νέστορας, Βέρας, Ιορδανίδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Tσακνάκης, Χασιώτης, Τέγος.

Άρης Διλόφου – Σταυραετός 4-0

Εύκολο απόγευμα για το Δίλοφο κόντρα στον Σταυραετό (4-0). Στο 10’ κόρνερ του Ρεντινόπουλου, ο Βαϊτσης Ρ. με κεφαλιά το 1-0. Στο 20’ ο Φουστάνας Γ. απευθείας εκτέλεσε κόρνερ και το 2-0.

Στο 30’ κόρνερ του Φουστάνα Γ. κεφαλιά ο Σουλιώτης και 3-0. Στο 65’ από δεξιά ο Φουστάνας Γ., έστρωσε στον Γκαραγκούνη που σε κενή εστία έκανε το 4-0.

*Η νίκη αφιερώνεται από τους παίκτες στον συμπαίκτη τους Μπακόλα Κ. που υπεβλήθη σε εγχείρηση χιαστών και εύχονται καλή και γρήγορη ανάρρωση.

Άρης Διλόφου (Τάκης Ρόφαλης): Φουστάνας Χ., Σουλιώτης, Μπανιάς, Συργκάνης, Χαμουρούσιος, Μπακογιάννης (80’ Λεβέντης), Φουστάνας Γ., Μπουλούτσος, Βαϊτσης Ρ. (60’ Μαυρομάτης), Ρεντινόπουλος, Γκαραγκούνης (70’ Δημουλάς).

Σταυραετός (Θανάσης Γκέβρος): Κολοβός, Μαγνήσαλης, Γκέβρος Γ., Αγγέλης, Μάλος (70’ Νταβέλης), Αρσενόπουλος, Κουτσιμανής, Καλούτσας, Κανατούλας, Ψαλίδας, Γιαννούχος (46’ Βαλαβάνης).

Διαιτητική τριπλέτα: Κακάνης, Γούλας, Αθανασούλας.

Νίκη Κρήνης - Ζωοδόχος Πηγή 1 – 1

Ισοπαλία ανάμεσα στην Κρήνη και την Ζωοδόχο Πηγή (1-1). Στο 55’ ο Κανατούλας με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1. Στο 60’ πέναλτι κέρδισε ο Καμπουρούδης, το εκτέλεσε ο Καραγιάννης και έγινε το 1-1.

Για τους γηπεδούχους, στο 55’ έκαναν το ένα – δύο Κουμπαρούδης με τον Μαργαριτόπουλο Γ., ο Τσαρδάκας το σουτ έβγαλε ο κίπερ. Στο 75’ μετά από σέντρα του Κουμπαρούδη πήρε την κεφαλιά ο Πουλαράκης η μπάλα σύριζα άουτ.

Για τους φιλοξενούμενους, στο 25’ ο Μελανός έκανε το σουτ πέρασε άουτ, στο 60’ ο Αποστολίδης έξω από την περιοχή έκανε το σουτ πέρασε άουτ. Στο 85’ ο Αγγελουσόπουλος Β. βρέθηκε τετ α τετ τον πρόλαβε ο αμυντικός.

Τέλος να αναφέρουμε πως οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε στο 35’ με δεύτερη κίτρινη ο Καρατόλιος.

Νίκη Κρήνης (Βασίλης Ζαφειρούλης): Παπαϊωάννου, Αγγελακόπουλος (80’ λ.τ. Καρνάβας), Γακόπουλος, Γκατζόγιας, Νταφόπουλος, Θεοχαρόπουλος (46’ Πουλαράκης), Μαργαριτόπουλος Α. (68’ Γελαδάρης), Καμπουρούδης, Τσαρδάκας, Καραγιάννης, Μαργαριτόπουλος Γ.

Ζωοδόχος Πηγή (Γιώργος Τσιάμπας): Τσιάρας, Ζιάρκας, Κανατούλας, Αποστολίδης Βαγ., Λεβής, Αποστολίδης Β.Ι. (75’ λ.τ. Μαμπλέκος), Κόκκινος, Καρατόλιας, Μπανιάς (65’ Αγγελουσόπουλος Χ.), Μελανός, Δημουλάς (55’ Αγγελουσόπουλος Β.).

Διαιτητική τριπλέτα: Παλαμίδας, Καραθάνος, Ραμάϊ.