Βαθμολογία

Κρήνη από άλλον πλανήτη!!!

Εντυπωσιακή η Κρήνη κόντρα στην Ακαδημία Αχιλλέως που την κέρδισε με σκορ 1-0 και έτσι έδειξε τα… «δόντια» της ενόψει της συνέχειας.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Από την άλλη η ομάδα του Κώστα Σολωμού, ο Μυραϊκός πέρασε νικηφόρα από το «Γ. Μητσιμπόνας» κερδίζοντας τον Πηνειό και αναρριχήθηκε στην βαθμολογία. Ακολουθούν όλα τα ρεπορτάζ του 3ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ όπως τα κατέγραψε το athleticlarissa.gr.  

Πηνειός Λάρισας - Μυραϊκός 1 – 2

Ο Μυραϊκός κέρδισε στο «Γ. Μητσιμπόνας» τον ανεβασμένο Πηνειό με 1-2 και ανέβηκε και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα. Στο 17΄ο Ιορδανίδης απείλησε για πρώτη φορά αλλά το σουτ που επιχείρησε απομάκρυνε δύσκολα σε κόρνερ ο Γιαννόπουλος.

Στο 32΄ο Λυμτσιούλης με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαντούλη έκανε το 0-1. Στην επανάληψη οι «πράσινοι» ήταν αυτοί που διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Ιορδανίδη στο 78’. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε στο 83΄ο Δούκας.

Πηνειός (Π. Τσάκος): Γιαννόπουλος, Μουσιός, Πέρκας, Γκαντούνας (67΄Νάτσουλας), Δαούτης, Μαχούχας, Δούκας, Γεωργούλας (73΄Κολότσος), Γκίμας, Τριανταφύλλου, Δαούλας.

Μυραϊκός (Κ. Σολωμός): Σταυροθόδωρος, Βαλτινός (90΄Γκερλιώτης), Ζαχαριάς, Κουμαντζέλης, Μαμάκος, Κυριακάκης Μπαντούλης, Νέλι, Λυμτσιούλης (77΄Κατσανούλης Χ.), Νέστορας, Ιορδανίδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Γκαραβέλης, Μπακαλμπάσης, Κουβατάς.

Ζωοδόχος Πηγή - Άρης Διλόφου 0 – 2

Ο Δίλοφος κέρδισε με 0-2 την Ζωοδόχο και εκτός των δύο γκολ που πέτυχε στο 45’ και 82’ το ακυρώθηκαν άλλα δύο γκολ για οφ σάιντ στο 5’ και 84’. Μια καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 35’ όταν ο Δημουλάς έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και η μπάλα πήγε παράλληλα με το τέρμα.

Στο 45’ ο Λεβέντης με μπροστινή μπαλιά κρέμασε τον τερματοφύλακα και το 0-1. Στο 70’ ο Μπανιάς έκανε ένα καλό σουτ απέκρουσε ο Φουστάνας Χ. Στο ίδιο λεπτό το σουτ του Φουστάνα Γ. πήγε άουτ και στο 82’ ο Καρακώστας άλλαξε μπαλιά με τον Φουστάνα Γ. αυτός έκανε τη σέντρα, η μπάλα στον Βαϊτση Ρ. που με κεφαλιά έκανε το 0-2.

Ζωοδόχος Πηγή (Γιώργος Τσιάμπας): Αγγελουσόπουλος Β., Κανατούλας, Λεβής, Αποστολίδης Β/Β., Λιτσόπουλος, Καρατόλιας, Κόκκινος, Αποστολίδης Β/Ι., Μπανιάς (75’ Τσιάμης), Μαμπλέκος, Δημουλάς.

Άρης Διλόφου (Τάκης Ρόφαλης): Φουστάνας Χ., Σουλιώτης, Μπακογιάννης (75’ Βαϊτσης Ρ.), Συργκάνης, Χαμουρούσιος, Μπουλούτσος, Καρακώστας, Βαϊτσης Λ., Λεβέντης, Τσούλης (70’ Ρεντινόπουλος), Αγγελάκης (55’ Φουστάνας Γ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Μίχος, Κωτσόπους, Θύμιου.

Νίκη Κρήνης - Ακαδημία Αχιλλέως 1-0

Η Κρήνη έκανε την μεγάλη έκπληξη κερδίζοντας την πρώτη Ακαδημία με σκορ 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια. Η Ακαδημία είχε πολλές καλές στιγμές και χαμένο πέναλτι στο 25’, όπου στο ίδιο λεπτό ύστερα από σέντρα του Γελαδάρη ο Καμπουρούδης (ήταν η πρώτη του συμμετοχή) πέρασε και τον τερματοφύλακα και έκανε το 1-0. Στο ίδιο λεπτό για την Ακαδημία κέρδισε πέναλτι ο Μισαϊλήδης εκτέλεσε ο Καψιώχας, απέκρουσε ο Παπαϊωάννου.

Για την Ακαδημία καλές φάσεις, στο 6’ πολύ καλό σουτ του Καραγιάννη ελάχιστα άουτ, στο 8’, 11’ και 13’ την ίδια τύχη είχαν τα σουτ του Καψιώχα, του Μπασαγιάννη καθώς και του Καραγιάννη.

Στο 30’ μετά από πάσα του Μαργαριτόπουλου Ι. ο Τσαρδάκας έκανε το σουτ και η μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 37’ η κεφαλιά του Καμπουρούδη έστειλε την μπάλα στην συμβολή των δοκών. Και στο 53’ ο Χρόνης βρέθηκε τετ α τετ αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Νίκη Κρήνης (Βασίλης Ζαφειρούλης): Παπαϊωάννου, Αγγελακόπουλος (85’ Μαγαλιός), Γακόπουλος, Γκατζόγιας (70’ λ.τ. Καρνάβας), Νταφόπουλος, Καμπουρούδης, Μαργαριτόπουλος Α., Γελαδάρης (60’ λ.τ. Θεοχαρόπουλος), Τσαρδάκας, Καραγιάννης, Μαργαριτόπουλος Ι.

Ακαδημία Αχιλλέως (Αριστείδης Παπαγεωργίου): Αγγέλης, Θανόπουλος, Δημακόπουλος, Σπυρόπουλος, Τριανταφύλλου (60’ Τσάτσος), Καψιώχας, Ψαρογιώργος, Καραγιάννης (36’ λ.τ. Τσιτσικλής), Χρόνης, Μπασαγιάννης (46’ Μουστάκας), Μισαϊλήδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Πάτσης, Σκέτος, Καλισόπουλος.

Σταυραετός - Μ.Αλέξανδρος Χαλκιάδων 0 – 5

Στο 10’ ο Κίτσας με ατομική προσπάθεια πέρασε την άμυνα και με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 20’ ο Λαζαρίδης κέρδισε το πέναλτι, εκτέλεσε ο Νασιούλας και το 0-2.

Στο 35’ ο Νασιούλας έκανε τη σέντρα, ο Νιαβής πήρε το ριμπάουντ και το 0-3. Στο 60’ ο Μαμάτσας με κοντινό πλασέ το 0-4 και το 70’ ο Κίτσας έκανε τη παράλληλη σέντρα και ο Μακρυγιάννης το τελικό 0-5.

Σταυραετός (Θανάσης Γκέβρος): Κολοβός, Μαγνήσαλης, Γκέβρος Γ., Αγγέλης, Μάλος (70’ Νταβέλης), Αρσενόπουλος, Κουτσιμανής, Καλούτσας, Κανατούλας, Ψαλίδας, Γιαννούχος (46’ Βαλαβάνης).

Μ.Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Αχιλλέας Τζιβόπουλος): Ραπτόπουλος (46’ Κατσούλης), Τασιόπουλος, Στεφανίδης (65’ Κουτσόπουλος), Καρδαμίλλης, Κυριάκου, Νιαβής, Μαμάμτσας (60’ λ.τ. Κονατσιώτης), Λαζαρίδης, Νασιούλας, Κίτσας, Μακρυγιάννης.

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Τάνας, Νάκας.

Μαρίνος Αντύπας - Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων 0 – 1

Ο Άγιος Γεώργιος πέρασε από το Θεσσαλικό κερδίζοντας στο φινάλε τον Μαρίνο Αντύπα, όταν στο 88’ εκτέλεσε το κόρνερ ο Τρίγκας και ο Καραχάλιος με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 0-1. Επίσης ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Ράϊος, Γιαννούλης και Παπαδημητρίου.

Μαρίνος Αντύπας (Βασίλης Παπαϊωάννου): Γκιτσας Δ., Γκοτσης Γ. (61' Κόσσυβας Γ. ), Βλάχος Σ., Αδαμόπουλος Τ., Παπαδόπουλος Η., Βλασιάδης Λ., Δρογκούλας Α., Αλμπάνης Α., Παπαναστασίου Ν., Μπακόλας Α., Καραγιώργος Δ.

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων (Νίκος Τρίγκας): Γκόβαρης, Κυρίτσης (75’ Δημακόπουλος), Καραλόπουλος (70’ Τζιλήρας), Παπαδημητρίου, Κίτσιος, Γιαννούλης, Κουκουτής, Ζητούνης, Ράϊος, Καραχάλιος, Γάλος (60’ Τρίγκας).

Διαιτητική τριπλέτα: Σπανούλης, Μπακαλμπάσης, Κουβατάς.