Βαθμολογία

Το ντέρμπι στα Πλατανούλια δεν έβγαλε νικητή

Ηρακλής Πλατανουλιών και Τοξότης Λάρισας μοιράστηκαν από έναν βαθμό στο εντυπωσιακό σκορ 3 – 3! Η αναμέτρηση διεξήχθη στην Κυριακή (7/2) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Γ’ ΕΠΣΛ (2ος όμιλος).

Της Βάσως Γκατζούλη

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Τοξότης παραμένει στην πρώτη θέση με 29 βαθμούς και τα Πλατανούλια στην δεύτερη με 25. Στο 2’ ο Καφαντάρης με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και στο 5’ ο Άλμπαν με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα για τα Πλατανούλια.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 18’ ο Τοξότης απάντησε. Μετά από σέντρα του Τσακνάκη, την κεφαλιά πήρε ο Κίτσιος Κ. και μείωσε σε 2-1. Στο 52’ ο Ζαχαράκης με πλασέ μετά από πάσα του Κίτσιου Κ. έφερε το ματς στα ίσα.

Στο 60’ ο Τσοπάνογλου με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-2 για τους γηπεδούχους και ο Τοξότης κατάφερε στο 63’ να φέρει ξανά το ματς στα ίσα. Την κάθετη πάσα έκανε το Τσακνάκης και ο Κίτσιος Κ. με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-3. Έχασαν ευκαιρίες οι Ζαχαράκης, Κίτσιος Κ. και Τάκε Α. για τον Τοξότη και από τους γηπεδούχους οι Ζαμπόγιας, Λάζος Β. και Καφαντάρης.

Τέλος αναφέρουμε πως οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για γκολ που δεν μέτρησε στο 10’ όταν το σουτ του Λάζου Β’ χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα, έσκασε στο έδαφος και ίσως πέρασε τη γραμμή.

Ηρακλής Πλατανουλίων (Γιάννης Νινίκας): Τράντος, Λάζος Γ., Παπαλέξης, Καρκατζιάς, Λάζος Α., Τσάτσος, Λάζος Β., Τσοπάνογλου, Ανδρεάδης (55’ Γκερίνι), Καφαντάρης, Άλμπαν (48’ Ζαμπόγιας).

Τοξότης (Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Κίτσιος Χ. (84’ λ.τ. Γκουσγκούνης), Μαλάκος, Τσακνάκης, Θεοχαρούλης, Σούμας, Σαπουνάς (55’ λ.τ. Τάκε Δ.), Τάκε Α., Τσέλας (75’ Μπουρουτζίκας), Ζαχαράκης, Κίτσιος Κ.

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Παππάς, Σούλης.