Βαθμολογία

Σαρωτικές νίκες για Βαλανίδα και Πύθιο!

Μεγάλη σε έκταση νίκη για την Βαλανίδα επί του Προμηθέα με σκορ 6-0. Ο Κεραυνός Δρυμού πήρε τη νίκη απέναντι στον Γεωργάκη Ολύμπιο Λιβαδίου με 2 – 0.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Μεγάλη νίκη με σκορ 7-2 και μάλιστα με ανατροπή για τον Ολυμπο Πυθίου κόντρα στον Ορφέας Λάρισας. Τέλος Νίκη Μιχαήλ - Λάρισα 88 Σ Φ 2 – 3. Ακολουθούν όλα τα ρεπορτάζ του 2ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ όπως τα κατέγραψε το athleticlarissa.gr

Δόξα Βαλανίδας - Προμηθέας Αε Λάρισας 6 – 0

Σαρωτική η Δόξα Βαλανίδας κόντρα στον Προμηθέα με σκορ 6-0. Στο 17’ ο Καραποστόλης με σουτ το 1-0, στο 28’ ο Ζουρλαδάνης με πλασέ το 2-0, στο 54’ ο Αγγελόπουλος με κεφαλιά η μπάλα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για το 3-0.

Στο 66’ ο Κατσιαβριάς το 4-0, ο ίδιος παίκτης στο 75’ με πλασέ το 5-0 και στο 81’ με βολ πλανέ το τελικό 6-0. Για τον Προμηθέα έχασαν ευκαιρίες οι Μαχούχας και Μάλιος.

Δόξα Βαλανίδας (Βαγγέλης Μάνος): Βαρσάμης, Δαούλας, Καρβέλης, Μουταφίδης, Καραποστόλης, Παζάρας Γ., Παζάρας Θ. (70’ Νάτσιος), Δεοφυλάκτου, Ζουρλαδάνης (60’ Ευαγγέλου), Θάνος (46’ Κατσιαβριάς), Αγγελλόπουλος.  

Προμηθέας Αε Λάρισας (Βαγγέλης Στεφανής): Λουκανίκας, Αλίου, Μπορδόχας, Αθανασίου, Καραχάλιος, Δημεράς, Σιδέρης (46’ Καργιώτης), Πατσιούρας, Τρίμμης (46’ Μαχούχας), Μάλιος, Ψύρρας.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσολακίδης, Τσατσαρώνης, Τάνας.

Κεραυνός Δρυμού - Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου 2 – 0

Νίκη για τον Δρυμό με 2-0 επί του Λιβαδίου. Στο 30’ πέναλτι κέρδισε ο Γκαντούνας Θ. και ο Δριστέλλας έκανε το 1-0. Στο 32’ δοκάρι κάθετο είχε ο Αρσένης Απ. Στο 65’ πέναλτι κέρδισε Γκαντούνας Θ. και ο Μενσούρ το εκτέλεσε, αλλά κατέληξε άουτ! Στο 70’ σουτ έξω από την περιοχή ο Αρσένης Απ. το 2-0. Στο 80’ τετ α τετ ο Αρσένης, το σουτ απέκρουσε ο κίπερ.

Κεραυνός Δρυμού (Ηλίας Γκαντούνας): Ρουμπιές, Μενσούρ, Κοντός Α., Αρσένης Διον., Αρσένης Δημ., Καλτέκης (70’ Τζήκας), Τζανέκας (75’ Γκαντούνας Β.), Αρσένης Απ., Γκαντούνας Θ. (Ζιώγας Θ.), Γκαντούνας Γ., Δριστέλλας.

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου (Γιώργος Καρανίκας): Τζημαγιώργης Τ., Τζημαγιώργης Β., Γκαβοτάσιος, Τζέβος, Καπέτης, Μπατζάκης, Χαλκιάς, Δημουλάς, Γαζέτης, Καρράς (70’ Κιτσούλης), Βαρβαρέζος (46’ Γεωργούλας).

Διαιτητική τριπλέτα: Ντανταλής, Χασιώτης, Παππάς.

Ολυμπος Πυθίου - Ορφέας Λάρισας  7 – 2

Εντυπωσιακό το Πύθιο απέναντι στον Ορφέα! Στο 37’ ο Καλαφάτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ η μπάλα στο γάμα και το 0-1. Στο επόμενο λεπτό το 0-2. Ο Δημητρώφ τετ α τετ πλάσαρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα! Στη συνέχεια όμως το Πύθιο πέτυχε επτά γκολ! Στο 39’ ο Καϊμακάμης με κεφαλιά μείωσε σε 1-2 και στο 49’ ο Στούπας με σουτ έφερε το ματς στα ίσα (2-2).

Στο 52’ ο Στούπας με σουτ έκανε την ολική ανατροπή (3-2) και στο 62’ ο Κατσιαμήτας κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε και έκανε το 4-2. Στο 63’ ο Μανίκας με σουτ το 5-2 και στο 75’ ο Τσαούσης με σουτ το 62’. Το τελικό 7-2 ο Μαρογιάννης με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Μανίκας. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες αφού στο 82’ αποβλήθηκε ο Παπαδημητρίου Δ. με δεύτερη κίτρινη.

Ολυμπος Πυθίου (Γιώργος Διδασκάλου): Στάμος, Μαρογιάννης, Ευθυμίου (46’ Στούπας), Γκαβαλιάγκας, Σπάχος (75’ Μπουζούκης), Κατσιαμήτας Γ., Μανίκας, Παδιώτης, Καϊμακάκης, Κατσιαμήτας Ε. (47’ Γκόλτσιος), Τσαούσης.

Ορφέας Λάρισας (Μιχάλης Χώτος): Μπελιάς, Μπικιώτης, Παπαδημητρίου Δ., Παπαδημητρίου Σ., Καρβουνάρης, Πάσιος, Καλαφάτης, Καραμπλής (52’ Ακριτίδης), Δημητρώφ, Γαζέτας, Φαρμάκης (30’ Πρίφτης).   

Διαιτητική τριπλέτα: Ντίνου, Γούλας, Κοτούμπας.

Νίκη Μιχαήλ - Λάρισα 88 Σ Φ 2 – 3

Η Λάρισα 88’ κέρδισε με σκορ 2-3 τη Νίκη Μιχαήλ. Στο 20’ ο Λέτσιος με σουτ έκανε το 0-1. Και στο 25’ ο Πέρπερας με ατομική προσπάθεια το 0-2. Στο 48’ ο Σβύλιας με κεφαλιά μείωσε σε 1-2 και στο 55’ ο Κουσιάς με σουτ στο γάμα έκανε το 2-2.

Το γκολ της νίκης για τη Λάρισα 88’ πέτυχε ο Κων/νου Β. με σουτ στο 56’. Για τους νικητές έχασαν ευκαιρίες οι Ζάχος, Μακρής και Τζαφάλιας. Για τους ηττημένους έχασαν ευκαιρίες οι Κουσιάς, Σβύλλιας και Κωφός και Ραπτόπουλος.

Νίκη Μιχαήλ (Μιχάλης Τζιατζιάς): Βασιλειάδης, Τσαλίκης, Μπούφης (70’ Κανελλίδης), Ραπτόπουλος Μ. (70’ Μήλιος), Ραπτόπουλος Κ., Καραφύλλης, Μερτζανίδης (60’ Κούκος), Καψάλης, Κωφός, Κουσοάς, Σβύλλιας.

Λάρισα 88 Σ Φ (Γιώργος Κόντης): Τούρλας, Ντάμαλης, Ψωμιάδης (65’ Ναστούδης), Σδράλης, Καψάλης, Μπέρμπερας, Αδαμούλης, Τζαφάλιας (60’ Φίλογλου), Κων/νου Β., Μακρής, Λέτσιος (50’ Ζάχος).

Διαιτητική τριπλέτα: Γρηγοριάδης, Τράντας, Πατσής.