Βαθμολογία

Πεντάρα ο Ιπποκράτης!

Εύκολο τρίποντο για τον Α. Ο. Ιπποκράτη κόντρα στη Φλόγα Ευαγγελισμού και με τελικό σκορ 5 - 2 και με το οποίο οι νικητές παραμένουν στο παιχνίδι της ανόδου με ζωντανές όλες τις ελπίδες τους.

Οι νικητές ήταν καλύτεροι, πήραν δίκαια τη νίκη κόντρα σε αντίπαλο που προσπάθησε αλλά δεν είχε την δυνατότητα να κάνει το μπαμ και μάλιστα τα πράγματα τους έγιναν ακόμα πιο δύσκολα όταν στο 34' έμειναν και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακα τους επειδή έπιασε τη μπάλα εκτός περιοχής.

Με δέκα παίκτες τέλειωσαν το παιχνίδι και οι γηπεδούχοι λόγω τραυματισμού του νεαρού Κώστα Μονάντερου και δεν υπήρχε δυνατότητα αλλαγής. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Οδυσσέας Παπαδημητρίου, Κώστας Μονάντερος (2), Βαγγέλης Κουτσιμάνης και Βαλάντης Αραπατσάνης. Χάθηκαν και πολλές ευκαιρίες ενώ για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι έπαιξε ο νεαρός Θόδωρος Κοντογιώργος.

Α.Ο.Ι. (Χρ. Τασιούλης): Παπανικολάου, Τσουμάνης, Φώλιας (40' Καλόγηρος), Τζήκας (46' Αραπατσάνης), Παπαδημητρίου, Ροκούδης (64' Κοντογιώργος Θ.), Τσιάμης, Νταμπαλέτσιος, Μονάντερος, Ζδράγκας, Κουτσιμάνης.

Φλόγα Ευαγγελισμού (Παναγιώτης Μαντής): Καουνάς, Κόκκινος, Στογιάννης (46’ Μαντής Τ.), Γεροκώστας (75’ Μαντής Κ.), Ζάρας, Κορδέλας, Καραϊσκος (50’ Μαντής Π.), Χαλίτσιος, Χατζής, Λίτρα, Κίκε.

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος, Μπακαλμπάσης, Καλισόπουλος.