Βαθμολογία

Νίκη για την Έλαφο με ανατροπή!

Η Έλαφος Αγιάς πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας της Δόξας Αμυγδαλής με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν πρώτοι το σκορ. Ο Φλαμούρ με σουτ έκανε το 0-1. Νωρίτερα η ομάδα της Αμυγδαλής είχε και δοκάρι με τον ίδιο παίκτη με σουτ, όπου η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.

Η απάντησε των γηπεδούχων ήτανε δέκα λεπτά μετά το 0-1 και συγκεκριμένα στο 25’ με τον μόνιμο «δράστη» Καρανικόλα Μανώλη με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή για το 1-1. Στη συνέχεια ο ίδιος παίκτης έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ με μπορώντας να νικήσει τον αντίπαλο κίπερ.

Στην επανάληψη η Έλαφος μπήκε αποφασισμένη για να πετύχει το δεύτερο γκολ και το πέτυχε στο 55’ με το Χριστοδούλου Νίκο με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή.

Για τους φιλοξενούμενους στο 35’ και το 40’ χάθηκαν δύο τετ α τετ με τον Καματέρη αλλά ο κίπερ των γηπεδούχων ήταν σε εγρήγορση. Στην επανάληψη στο 65’ ο Τσικούρας έκανε το σουτ από την μικρή περιοχή μπλόκαρε ξανά ο τερματοφύλακας. Στο 70’ μετά από σέντρα του Ντίνα και αδράνεια της άμυνας ο Τζαβέλας έκανε το σουτ όμως ξανά ο Καματσέλος μπόκαρε.

Ευκαιρίες έχασαν και οι γηπεδούχοι στην επανάληψη όμως στο τελευταίο σφύριγμα οι παίκτες από την Έλαφο πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη.

Έλαφος Αγιάς: Καματσέλος, Αλαραι, Μίχος, Θεοδωράκης (46’ Νταμήτρος), Καλόγηρος, Στογιάνοφ, Ζυγογιώργος, Μπρούσας, Χριστοδούλου Ν. (60’ Αναγνώστου Β.), Καρανταγλής, Καρανικόλας.

Δόξα Αμυγδαλής (Γιάννης Παπαναστασίου): Γαλάνης Β’, Στεφανούλης, Μπραχιλίκα, Ανδρέου Δ. (46’ Ανδρέου Α.), Κολοβός (75’ Γαλάνης Δ.), Καράτζιος, Ντάφος Γ., Φλαμούρ, Τζαβέλας, Καματέρης (60’ Ντίνας), Τσικούρας.

Διαιτητική τριπλέτα: Τάνας, Κουβατάς, Τράντας.