Βαθμολογία

Ο Λαρισαϊκός δεν σταματά πουθενά!

Ο Λαρισαϊκός πέρασε και από το Νέο Περιβόλι με το εκκωφαντικό 1-4 και δείχνει ασταμάτητος προς της Β’ ΕΠΣΛ! Στο 5’ μετά το λάθος του Μικερτζή ο Τζέκα θα κλέψει τη μπάλα και κάνει το 1-0 με σουτ από τα δεξιά νικώντας το Γκάτα.

Στο 12’ ο Γκόλαντας θα ανατραπεί από τον Αλεξόπουλο και ο διαιτητής θα υποδείξει την άσπρη βούλα. Ο ίδιος θα αναλάβει την εκτέλεση και θα κάνει το 1-1, σημαδεύοντας την αριστερή γωνία του Νάρη. Μετά από μπαλιά του Τζέτζικα στο Γκόλαντα από το κέντρο, έγινε η ανατροπή.

Στο 25’ και μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Νάρη ο Γκόλαντας θα κάνει το 1-2 με πλασέ. Στο 55’ μετά από μπαλιά του Μπλάνα από τα αριστερά, ο Γκόλαντας θα κάνει το 1-3 και το προσωπικό χατ-τρικ φτάνοντας τα 21 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Στο 80’ ο Μπλάνας θα ολοκληρώσει το θρίαμβο και διαμορφώσει το 1-4 με σουτ από το ύψος του πέναλτι μετά απέ ασίστ του Γκόλαντα από τα αριστερά

Αστηρ Νέου Περιβολίου: Νάκης, Μπαλούλης, Αλεξόπουλος, Χρόνης, Μάλτζαρης, Τζέκα, Παπανικολάου (69’ Διάλλας), Ιορδανίδης, Μακαλιός(46’ Μιχαήλ), Μπαλατζάρας, Τσουμπέκας.

Λαρισαίκος: Γκάτας, Παναγιωτίδης, Μικερτζής, Αρβανίτης, Τατίας, Κούνδουρος, Τζέτζικας, Μπλάνας, Τσιμπουκλής (82’ Παπαγιανόπουλος), Γκόλαντας, Δημόπουλος (70’ Σεφου)

Διαιτητική τριπλέτα: Γκαραβέλης, Ντίνου, Γούλας.