Βαθμολογία

Στο +6 ο Τοξότης

Ο Τοξότης Λάρισας συνέχισε με νίκη αφού επικράτησε εύκολα της Νίκης/Μιχαήλ με σκορ 0-3. Τα Πλατανούλια έμειναν στο 1-1 με τον  Κεραυνό Δρυμού σε μία δύσκολη αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες. 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Άνετη νίκη για την Λάρισα 88' επί του Ορφέα, ενώ το Λιβάδι κέρδισε τον Προμηθέα με 2-0. Αναλυτικά τα ρεπορτάζ όπως τα κατέγραψε το athleticlarissa.gr.

Ορφέας Λάρισας - Λάρισα 88 Σ Φ 0 - 6

Καταιγιστική η Λάρισα 88' αφού πέτυχε έξι γκολ στην αναμέτρηση με τον Ορφέα. Στο 10' ο Κωνσταντίνου Γ. με σουτ έκανε το 0-1. Στο 25΄βρέθηκε μόνος του και με σουτ έκανε το 0-2.

Στο 55' ο Σδράλης μέσα στην περιοχή το 0-3, στο 60' ο Ζάχος με κεφαλιά το 0-4, στο 70' ο Μακρής με σουτ στη γωνία το 0-5 και στο 80' ο Ζάχος με σουτ το 0-6.

Ορφέας Λάρισας (Μιχάλης Χώτος): Βραχουσάϊ, Πρίφτη, Παπαδημητρίου Δ., Καρβουνάρης, Παπαδημητρίου Σ., Ακριτίδης, Καλαφάτης, Φαρμάκης, Δασκαλάκης (62' Μπελιάς),  Καψιώχας, Πνευματικός.

Λάρισα 88 Σ Φ (Γιώργος Ρίγας): Τούρλας, Ντάμαλης,  Σδράλης, Κοκόνης (58' Ναστούδης), Ψωμιάδης, Μπέρμπερης (48' Φίλογλου), Αδαμούλης, Κωνσταντίνου Γ. (65' Ζάχος), Κωνσταντίνου Β., Σκουλίδης, Μακρής.

Διαιτητική τριπλέτα:  Μπίμπη, Σπανούλης, Σούλης.

Νίκη Μιχαήλ - Τοξότης Λάρισας 0 - 3

Ο Τοξότης συνεχίζει το ίδιο ανοδικά και έτσι πέτυχε μια ακόμη νίκη και είχε και ένα δοκάρι απέναντι στη Νίκη Μιχαήλ. Στο 14' ο Τάκε με ωραίο σουτ έκανε το 0-1. Στο 25' δοκάρι κάθετο είχε ο Ζαχαράκης. Στο 30' ένα καλό σουτ του Σβύλλια πήγε άουτ. Στο πρώτο ημίχρονο για τον Τοξότη έχασαν ευκαιρίες οι: Ζαχαράκης, Κίτσιος Κ., Κάνος.

Στο 47' ο Σούμας με σουτ έκανε το 0-2. Για τη Νίκη/Μιχαήλ στο 60' ο Κωφός έστειλε τη μπάλα άουτ και στο 65' ύστερα από σέντρα του Κάνου, ο Ζαχαράκης έκανε με πλασέ το τελικό 0-3.

Νίκη Μιχαήλ (Μιχάλης Τζιατζιάς): Γκέκας, Ραπτόπουλος Μ. (46' Ματθαίος), Ραπτόπουλος Κ. (65' Σαπουνάς Μ.), Μπούφης, Μπατζογιάννης, Καραφύλλης, Κωφός, Τσαλίκης, Σαπουνάς Ν. (50' Καψάλης), Μπαρούτας, Σβύλλιας.

Τοξότης Λάρισας (Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Κίτσιος Χ., Μαλάκος, Τσακνάκης, Πλατσάς, Σαπουνάς (50' Μπουρουτζίκας), Σούμας, Τάκε, Ζαχαράκης, Κίτσιος Κ., Κάνος.

Διαιτητική τριπλέτα: Γρηγοριάδης, Στεργιακούλης, Τσολακίδης.

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου - Προμηθέας Αε Λάρισας 2 - 0

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και έτσι πέτυχαν μία νίκη απέναντι στον Προμηθέα. Ευκαιρίες δεν υπήρχαν αφού το γήπεδο δεν ήταν σε καθόλου καλή κατάσταση. Τα δύο γκολ της αναμέτρησης ήταν στο 8' με τον Γκρίζο και στο 35' με τον Καψάλη. Για τον Προμηθέα δύο καλά σουτ στο 55' με τον Παπαδόντα και στο 65' με τον Ιωαννίδης δεν είχαν τύχη.

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου (Γιώργος Καρανίκας): Γεωργούλης, Καπέτης, Μπατζάκης, Γκρίζος, Γκαβοτάσιος, Αντωνίου Κ., Γκούμας, Ντάμπος, Χαλκιάς (30' λ.τ. Δαμαλής), Καρράς, Τζέβος.

Προμηθέας Αε Λάρισας (Γιώργος Λούτσος): Λουκανίκας, Αλίου, Ψύρρας, Αθανασίου, Καραχάλιος, Δημεράς, Πατσιούρας, Καργιώτης, Ιωαννίδης, Παπαδόντας, Μάλλιος.

Διαιτητική τριπλέτα: Πρακατές, Αθανασούλας, Κουβατάς.

Κεραυνός Δρυμού - Ηρακλής Πλατανουλιών 1 - 1

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Κεραυνό και τα Πλατανούλια ήρθε ισόπαλο. Στο 13' προηγήθηκαν τα Πλατανούλια με το σουτ του Τσοπάνογλου έξω από την περιοχή έγινε το 0-1 και στο 17' ο Κεραυνός έφερε το ματς στα ίσα με τον Γκαντούνα Γ. Για τους γηπεδούχους έχασαν ευκαιρίες οι Μπουμπουνάρας και Δρυστέλλας και για τους φιλοξενούμενους οι Λάζος Β. και Τσοπάνογλου.

Κεραυνός Δρυμού (Γιάννης Κυρμιτζόγλου): Ρουμπιές, Ζιάρας, Μπουμπουνάρας, Αρσένης Δ., Βλάχος, Γκαντούνας Γ., Γκαντούβας Β., Ρούσσης (30' λ.τ. Κοντός Α.), Καλτέκης (70' Ζιώγας), Κουτσιώρας, Δρυστέλλας.

Ηρακλής Πλατανουλιών (Γιάννης Νινίκας): Τράντος, Λάζος Γ., Παπαλέξης, Κωστίμπας, Καρκατζιάς, Τσάτσος, Λάζος Β. (50' Ζαμπόγιας), Τσοπάνογλου (65' Λάζος Α.), Ανδρεάδης, Καφαντάρης, Άλμπαν.

Διαιτητική τριπλέτα: Κακάνης, Καλισόπουλος, Μπακαλμπάσης.

Ολυμπος Πυθίου - Δόξα Βαλανίδας (διεκόπη στο 45΄ και το σκορ ήταν 1-1)

Διαιτητική τριπλέτα: Κεραμίδας, Τάνας, Νάκας.