Βαθμολογία

Γ' ΕΠΣΛ (1ος Όμιλος): Νίκη για Λαρισαϊκό, εννέα γκολ το Περιβόλι!

Ακολουθούν αναλυτικά όλα τα ρεπορτάζ του 1ου Ομίλου της Γ' ΕΠΣΛ όπως τα κατέγραψε το athleticlarissa.gr.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Ιπποκράτης - Θύελλα Ελάτειας 4 - 1

Νικηφόρα ξεπέρασε το εμπόδιο της αξιόμαχης Θύελλας Ελάτειας ο Α.Ο. Ιπποκράτης, αλλά για να φτάσει στο τελικό 4 - 1 τον έφαγε το άγχος και η αγωνία. Κι αυτό γιατί ενώ έχαναμε συνεχώς ευκαιρίες για γκόλ οι φιλοξενούμενοι στο 17' άνοιξαν το σκόρ με προβολή του Αβέλλα σε μία απο τις δύο επισκέψεις που έκαναν στην εστία του.

Ο Αλέξης Σαλοκανάς έφερε το μάτς στα ίσια στο 36' με γκόλ απο δύσκολη θέση και η πλήρης ανατροπή ήρθε στην επανάληψη με γκόλ με κεφαλιά του Γιάννη Μικερτζή ύστερα από σέντρα του Οδυσσέα Παπαδημητρίου, του Βαγγέλη Κουτσιμάνη με ωραία προσπάθεια και του νεαρού ΣΩΤΗΡΗ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΥ στην πρώτη του εμφάνιση, στην εκπνοή του αγώνα με προβολή από κοντά. Χάθηκαν ευκαιρίες για μια ακόμα φορά με τους Κουτσιμάνη, Σαλοκανά, Μικερτζή, Νταμπαλέτσιο, Παπαδημητρίου και Μπασιάκο.

Α.Ο.Ι. (Χρ. Τασιούλης): Σαλοκανάς Χ., Παπαδημητρίου, Κατσογιάννης, Φώλιας, Κολοβός, Νταμπαλέτσιος, Τσιάμης (71' Ροκούδης), Μπασιάκος (67' Μονάντερος), Μικερτζής (78' Κοντογιώργος) Κουτσιμάνης, Σαλοκανάς Χ.

Θύελλα Ελάτειας: Βούλιαρης Κ. Λάλλας (60’ Αβδέλης Κ.), Γιακοβής Κ., Μουστάκας, Σολωμός, Κοσμάνος, Αβδέλας Ν., Τσιντότας, Κολώνας, Μητσογιάννης (45’ Κολότσιος), Στέρσι.

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος Α., Αθανασούλας, Τσούγκας.

Αστήρ Ν.Περιβολίου - Έλαφος Αγιάς 9 - 0

Εύκολο απόγευμα για το Νέο Περιβόλι. Στο 10' 15' και 20' ο Ιορδανίδης Δ. με σουτ τα τρία πρώτα γκολ. Στο 50' ο Τζέκας με σουτ το 4-0, ο ίδιος παίκτης στο 55' το 5-0, στο 60' το 6-0, στο 65' το 7-0, στο 70' ο Τσουμπέκας το 8-0 και στο 80' ο Μπαταβάνος το τελικό 9-0.

Για την Έλαφο ο Μάνδαος είχε δοκάρι με κεφαλιά στο 1-0. Ο Καρανικόλας μεγάλη ευκαιρία σε εξ' επαφής σουτ με τον τερματοφύλακα να στέλνει την μπάλα άουτ. Τέλος στο 20' ακυρώθηκε τέμρα του Μανώλη Καρανικόλα με τον διαιτητική να σφυρίζει επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα και τους φιλοξενούμενους να λένε πως το γκολ είναι κανονικό. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες από το 60' λόγω τραυματισμού του Μίχου.
 
Νέο Περιβόλι (Δημήτρης Κατσαφλάκας): Νάρης, Δημακόπουλος, Μάλτζαρης (55' Παπαδημητρίου), Αργύρης, Μπαλαντζάρας, Τσουμπέκας, Παπανικολάου, Μαγαλιός (46' Μπαταβάνος), Ιορδανίδης Ν., Τζέκας, Ιορδανίδης Δ. (46' Σκλαβενίτης).

Έλαφος Αγιάς: Γουμενόπουλος, Τσανάκος, Παπάζογλου, Μίχος, Μάνδαλος, Ζυγογιώργος, Καλόγηρος, Αναγνώστου Β., Στέκας, Στογιάνοφ, Καρανικόλας.

Διαιτητική τριπλέτα: Καρδούλας, Ζαχαρός, Κουβατάς.

Φλόγα Ευαγγελισμού - Λαρισαϊκός 0 - 1

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Λαρισαικός εμφάνισε το κακό του πρόσωπο στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τη Φλόγα Ευαγγελισμού στο γήπεδο της Ελάτειας με τελικό αποτέλεσμα το 0-1 και το μέταλλο του αήττητου Λαρισαικού ο οποίος με αυτή του τη νικη έφτασε τους 23 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν ποιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 10ο λεπτό με το Τσιγάρα έφτασαν κοντά στο 1-0,με σουτ από το ύψος του πεναλντι.
αλλά ο πορτίερο του Λαρισαικού Τάσης μπλόκαρε τη μπάλα με δυσκολία. Πέντε λεπτά αργότερα ο συνήθης ύποπτος Περικλής Γκόλαντας θα σκοράρει με κεφαλιά αλλά ο διαιτητής Χασιώτης θα υποδείξει επιθετικό φάουλ πάνω στο πορτιέρο της φλόγας.

Στο 30 λεπτό ο έτερος Γκόλαντας των πράσινων ,Θωμάς με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή θα αφήσει κυριολεκτικά άγαλμα το Μωυσιάδη και θα κάνει το 0-1
Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με ένα τέρμα να τους χωρίζει και τη Φλόγα να πιέζει για την ισοφάρισει. Στο δεύτερο μέρος ο Λαρισαικός δε κατάφερε να κάνει γκολ τις ευκαιρίες των Γκόλαντα και Μπλάνα.

Από την άλλη η ομάδα του Ευαγγελισμού δε κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα αρκετά φάουλ πού κέρδισε έξω από τη μεγάλη περιοχή του Τάση και ο Λαρισαϊκός ως αποτέλεσμα έκλεισε το πρώτο γύρο νικηφόρα με σκορ 0-1.

Φλόγα Ευαγγελισμού: Μωυσιάδης, Κορδέλας, Στογιάννης (λ.τ. 44' Ρωμανός), Κούκε, Γεροκώστας, Ζάρρας (80' Μαντης Π.), Καούνας (55' Κόκκινος), Τσιάκος, Τσιγάρας, Μαντής Τ., Χαλίτσιος.

Λαρισαϊκός (Θανάσης Κολονιώτης): Τάσης, Μικερτζής (42' Ελιζόπουλος), Ρουμολίνο (47' Δημόπουλος), Τσιτσιλής, Τατίας, Αρβανίτης, Σουσνέα, Γκόλαντας Θ., Μπλάνας, Τσιμπουκλής, Γκόλαντας Π.

Διαιτητική τριπλέτα: Χασιώτης, Γοργοτσιάς, Λανάρα.

Αετός Αετολόφου - Ελευθεριακός 0 - 2

Ο Ελευθεριακός κέρδισε με σκορ 0-2 στον Αετόλοφο. Για τους γηπεδούχους στο 30' ο Ηλιάδης Β. έχει ένα καλό σουτ που πέρασε άουτ και στο 40' ο Καράτζιος ένα ακόμη σουτ που επίσης πέρασε άουτ.

Για τους νικητές στο 15' ο Τζιούρας με πλασέ πρόλαβε τον τερματοφύλακα και το 0-1 και στο 90' ο Σαμαράς πέρασε όλη την άμυνα και τον κίπερ έκανε το σουτ και το τελικό 0-2.

Αετός Αετολόφου: Τσανάς, Μπαρούτζας, Λάχο, Ηλιάδης Σ., Ηλιάβης Β., Παντελιάδης, Κασίδας, Αργυρούλης, Ντελής Αν., Καράτζιος (46' Γεωργοβίτσας), Παφίλης (70' Στατήρης).

Ελευθεριακός: Γερμάνης, Γκαραβέλης, Ζαφειρούλης Α., Δάλλας, Δεληγιάννης, Σταμούλης, Μπίμπας, Σαμαράς, Τζιούρας, Χριστοδούλου (65' Πότσης), Μπάτζιος (30' λ.τ. Αποστολάρας.

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Τζιόλας, Γούλας.

Α.Σ. Όλυμπος Αιγάνης - Δόξα Αμυγδαλής 1 - 3

Η Αμυγδαλή πέρασε από την Αιγάνη με σκορ 1-3. Στο 40' ο Βουγιούκας είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους. Στο 60' ο Πουρλιώτης έβαλε γκολ αλλά δεν μέτρησε. Το μοναδικό γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Λιόλιος και είχε ισοφαρίσει προς στιγμή σε 1-1. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι γηπεδούχοι είχαν 9 βασικές απουσίες!

Για τους νικητές στο 20' ο Ντάφος εκτέλεσε το φάουλ και ο Ανδρέου Δ. μέσα στην περιοχή με πλασέ στην κίνηση έκανε το 0-1. Στο 25'΄και στο 30' ο Μπικιώτης βρέθηκε δύο φορές τετ α τετ και έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 65' ο Καματέρης έκανε το σουτ απέκρουσε ο κίπερ. Στο 89' ο Ανδρέου Α. μέσα από την περιοχή με δυνατό σουτ έκανε το 1-2 και στο 91' σέντρα σουτ του Τσικούρα από αριστερά και το τελικό 1-3.

Α.Σ. Όλυμπος Αιγάνης (Μιχάλης Μπάγκας): Αναγνωστόπουλος, Λιόλιος, Ζάχος, Ζαφείρης, Μπουλάρι, Ριζάκης (20' λ.τ. Βουγιούκας), Δήμου, Περκέτσι, Πουρλιώτης, Σδούγκας, Χριστοδούλου Γ. (55' Ζάχος Χρ.).

Δόξα Αμυγδαλής (Γιάννης Παπαναστασίου): Γαλάνης Β., Μπραχιλίκα, Στεφανούλης, Αντρέου Δ., Τσικούρας, Καράτζιος, Αντρέου Α., Φλαμούρ, Καματέρης (75' Κολοβός), Μπικιώτης (55' Γαλάνης Δ.), Ντάφος Γ.

Διαιτητική τριπλέτα: Διαμάντης, Μπακαγιάννης, Κοτούμπας.