Βαθμολογία

Ακαδημία και Δίλοφος στο ίδιο τέμπο

Αναλυτικά όλα τα ρεπορτάζ του 3ου ομίλου της Γ' ΕΠΣΛ όπως τα κατέγραψε το athleticlarissa.gr. Νίκες για Ακαδημία Αχιλλέως και Δίλοφο. Επίσης διπλό για τον Μυραϊκό στο Θεσσαλικό.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Ακαδημία Αχιλλέως - Σταυραετός 3 - 0

Άλλη μία νίκη για την Ακαδημία Αχιλλέως που φέτος τα πάει από το καλό στο καλύτερο! Αυτή τη φορά νίκησε τον Σταυραετό με σκορ 3-0. Στο 6' καλό σουτ του Μισαϊλίδη ελάχιστα άουτ. Στο 19' ο Καραγιάννης τετ α τετ η μπάλα πάνω από το τέρμα. Στο 29' ο Καψιώχας την ασίστ στον Καραγιάννη και το 1-0.

Στο 32' μετά από ωραία συνεργασία των παικτών της Ακαδημίας, ο Χρόνης τετ α τετ και με σουτ το 2-0. Στο 36' σόλο του Ψαρογιώργου, πάσα στον Χρόνη έκανε το σουτ απέκρουσε ο κίπερ, το ριμπάουντ ο Καραγιάννης σουτ η μπάλα άουτ. Στο 48' καλό σουτ του Μισαϊλίδη άουτ και στο 82' ο Μισαϊλίδης από την γωνία της μεγάλης περιοχής σουτ στην απέναντι γωνία και 3-0.

Ακαδημία Αχιλλέως (Αριστείδης Παπαγεωργίου): Ευθυμιάδης, Πανάγος, Δημακόπουλος, Σπυρόπουλος, Τριανταφύλλου, Καψιώχας, Ψαρογιώργος (70' Γιαννούλας), Καραγιάννης (80' Ζαφειρούλης), Χρόνης, Μισαϊλίδης (88' Αλεξίου), Μπασαγιάννης.

Σταυραετός (Θανάσης Γκέβρος): Κολοβός, Μαγνήσαλης, Γκέβρος Γ., Αγγέλης, Γκέβρος Θ., Ψαλίδας, Κατσαβός, Νταβέλης, Κλημενώφ, Κίτσιος, Βαλαβάνης.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντανταλής, Δημήτρης, Τράντας.

Ζωοδόχος Πηγή - Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων 1 - 1

Από έναν βαθμό πήραν η Ζωοδόχος Πηγή και ο Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων. Στο 10' εκτέλεσε κόρνερ ο Τσιτσικλής και με κεφαλιά ο Κίτσιος το 0-1. Στο 20' ο Τσιτσικλής εκτέλεσε το φάουλ, πλασέ ο Κίτσιος σύριζα άουτ. Στο 28' καλό σουτ του Τσιτσικλή λίγο άουτ και στο 35' σέντρα του Κόκκινου, έφυγε η μπάλα από τον τερματοφύλακα και ο Λεβής με σουτ το 1-1. Στο 47' οριζόντιο δοκάρι είχε ο Τσάτσος για τους φιλοξενούμενους και στο 60' σουτ του Τσιτσικλή έσωσαν οι αμυντικοί πάνω στην γραμμή. Τέλος στο 65' φάουλ του Τσιάμπα απέκρουσε ο κίπερ.

Ζωοδόχος Πηγή (Γιάννης Τσιάμπας): Τσιάρας, Τσιάμπας, Λιτσόπουλος, Μαμλέκος (50' λ.τ. Αποστολίδης), Λεβής, Κόκκινος, Μελανός (55' λ.τ. Χριστοδουλόπουλος), Μπανιάς, Αγγελουσόπουλος Χ., Δημουλάς, Αγγελουσόπουλος Β.

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων (Νίκος Τρίγκας): Γκόβαρης, Κυρίτσης (75' Γάλος), Τζιλήρας, Παπαδημητρίου, Κίτσιος, Γιαννούλης, Τσιτσικλής, Δημακόπουλος (65' Καραχάλιος), Τσάτσος, Μαμαλούδης (55' Μακρυγιάννης), Καραλόπουλος Κ.

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Γούλας, Γοργοτσιάς.

Μαρίνος Αντύπας - Μυραϊκός 0 - 1

Ο Μυραϊκός κατάφερε να κερδίσει με σκορ 0-1 τον Μαρίνο Αντύπα στο Θεσσαλικό. Στο 20' βαθιά μπαλιά για τον Μπαντούλη, κεφαλιά ο Βέρας άουτ. Στο 28' κόρνερ ο Κατσανούλης την κεφαλιά ο Λυμτσιούλης σύριζα άουτ η μπάλα.

Στο 35' κάθετη πάσα του Λυμτσιούλη στου Κουμαντζέλη η μπάλα άουτ. Στο 62' κόρνερ ο Κουμαντζέλης κεφαλιά ο Βέρας και το 0-1. Και στο 70' σουτ του Βέρα η μπάλα λίγο άουτ.

Μαρίνος Αντύπας: Γκίτσας, Κόσσυβας, Μητρολιός, Βλασιάδης, Μπέλτσιος, Ντρογκούλας, Βλάχος ( 35’ Μπάκολας), Αλμπάνης, Καραγιώργος, Τάσσιος ( 55’ Παπαδόπουλος), Παπαναστασίου ( 70’ Αδαμόπουλος).

Μυραϊκός (Κώστας Σολωμός): Βογιατζής, Βλάνδος, Βαλτινός, Κουμαντζέλης, Τεντζονάϊ, Μπαντούλης (75' λ.τ. Αθανασίου), Κυριακάκης, Λυμτσιούλης (90' Οικονόμου), Κατσανούλης Χ. (60' λ.τ. Νέλι), Βέρας, Νέστορας.

Διαιτητική τριπλέτα: Κακάνης, Ζήγρα, Τσούκας.

Νίκη Κρήνης - Άρης Διλόφου 1 - 2

Ο Άρης Διλόφου επικράτησε εκτός έδρας της Νίκης Κρήνης με σκορ 1-2. Στο 10' για τους φιλοξενούμενους κλέψιμο της μπάλας από τον Λεβέντη, πέρασε τρεις παίκτες πλάσαρε η μπάλα λίγο άουτ. Στο 20' συνδιασμός Καρακώστα - Ρεντινόπουλου σπάσιμο της μπάλας του Καρακώστα στον Λεβέντη και το 0-1.

Στο 30' για την Κρήνη σουτ του Μαργαριτόπουλου Γ. έβγαλε ο κίπερ. Πέντε λεπτά μετά ωραία μπαλιά του Μπουλούτσου απ' το κέντρο έβγαλε στον Φουστάνα Γ. από αριστερά, αυτός στον Ρεντινόπουλο το σουτ ο τελευταίος η μπάλα λίγο άουτ. Στο 47' γέμισα του Καρακώστα έξοδος του τερματοφύλακα η μπάλα έφτασε στον Φουστάνα Γ. που με πλασέ έκανε το 0-2.

Στο 60' φάουλ του Φουστάνα Γ. λάθος έξοδος του κίπερ, κεφαλιά ο Σουλιώτης λίγο άουτ. Στο 75' κάθετη μπαλιά του Φουστάνα Γ. στον Γκαραγκούνη έκανε το σουτ απέκρουσε ο κίπερ. Για την Κρήνη ο Μαργαριτόπουλος Γ. έκανε το σουτ η μπάλα λίγο άουτ και στο 88' ο Μακρυγιάννης Ν. ύστερα από σέντρα του Μαργαριτόπουλου Ι. το 1-2.

Νίκη Κρήνης (Βασίλης Ζαφειρούλης): Νταφόπουλος Α.Θ., Γακόπουλος, Καρνάβας, Καραλευθέρης (82' λ.τ. Θεοχαρόπουλος), Νταφόπουλος Α.Κ., Ζησόπουλος, Καραγιάννης, Γελαδάρης, Γκατζόγιας (46' Μαργαριτόπουλος Αλ.), Μαργαριτόπουλος Ι., Αγγελακόπουλος (60' Μακρυγιάννης).

Άρης Διλόφου (Τάκης Ρόφαλης): Φουστάνας Χ., Σουλιώτης, Συργκάνης, Δημουλάς (55' Βαϊτσης), Χαμορούσιος, Μπουλούτσος, Φουστάνας Γ. (82' Γκαραγκούνης), Καρακώστας, Ρεντινόπουλος, Τσούλης, Λεβέντης (88' Μπανιάς).

Διαιτητική τριπλέτα: Γκαραβέλης, Γιάντσης, Κοτούμπας.