Βαθμολογία

Επέστρεψε στις νίκες ο Ιπποκράτης

Επιστροφή στις νίκες για τον Α.Ο. Ιπποκράτη. Μετά από καιρό κέρδισε στο γήπεδό του την Αιγάνη με 3 - 0 και παρέμεινε ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο Αλέξης Σαλοκανάς σε φάση διαρκείας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου και αφού είχαν προηγηθεί δύο χαμένα εντυπωσιακά τετ - α - τετ με τον Κουτσιμάνη και άλλο ένα διαδοχικά από Σαλοκανά και Νταμπαλέτσιο.

Στην επανάληψη ο Σαλοκανάς έκανε το 2 - 0 και ο Βαγγέλης Κουτσιμάνης το τελικό 3 - 0. Για την Αιγάνη μια φάση στο 45’ όταν ο Βουγιούκας έκανε την κεφαλιά και απέκρουσε δύσκολα ο Σαλοκανάς. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τέσσερις βασικές απουσίες.

Α.Ο. Ιπποκράτης (Χρήστος Τασούλης): Σαλοκανάς, Τσουμάνης, Κατσογιάννης, Φώλιας, Κολοβός, Ροκούδης, Τσιάμης, Νταμπαλέτσιος (65' Μπασιάκος), Μικερτζής (72' Μονάντερος). Σαλοκανάς Αλ. Κουτσιμάνης (77' Καλόγηρος).

Όλυμπος Αιγάνης (Γιώργος Μπάτζιος): Ριζάκης, Σδούγκας, Χριστοδούλου, Δήμος, Λιόλιος, Μπουλάρι Λ., Ευαγγέλου (75’ Λιόλιος), Περκέτσι, Βουγιούκας (55’ Ζάχος), Μπουλάρι Τ. (60’ Πουρλιώτης), Ζαφείρης.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρονίκος, Σκέτος, Μπακαλμπάσης.