Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (2ος όμιλος): Ακάθεκτος ο Τοξότης

Με νίκη συνέχισε ο Τοξότης Λάρισας αφού πέρασε και από το Λιβάδι με ευκολία. Από κοντά τα Πλατανούλια που κέρδισαν την Βαλανίδα.

Επιμέλεια: Βάσω Γκατζούλη

Όλυμπος Πυθίου - Λάρισα 88 Σ Φ 1-3

Νίκη για την Λάρισα 88’ στο Πύθιο με σκορ 1-3. Στο 25’ ο Μήτρου με σουτ έκανε το 0-1. Στη συνέχεια το Πύθιο έφερε το ματς στα ίσα. Στο 65’ ο Κωνσταντίνου Γ. είχε δοκάρι και στην επαναφορά έκανε το 1-2. Στο 75’ ο Τζαφάλιας με σουτ έκανε το τελικό 1-3. Για τους φιλοξενούμενους έχασαν ευκαιρίες οι Κωνσταντίνου Β. και Κωνσταντίνου Γ. όπως και Ντάμαλης.

Όλυμπος Πυθίου (Γιώργος Δασκάλου): Κάτης, Μαρογιάννης, Παδιώτης, Γκαβαλιάκας, Ντουσκού, Μπουζούκης (56’ Κατσιαμήτας), Σκαμπαρδώνης, Στούπας, Καϊμακάμης, Σιαμάτρας, Φουρκιώτης.

Λάρισα 88 Σ Φ (Γιώργος Ρήγας): Γαρυφαλλόπουλος, Καψάλης, Σδράλης, Μακρής, Κωνσταντίνου Γ. (80’ Ζαχαρούλης), Κωνσταντίνου Β., Ντάμαλης, Κόντης Τζαφάλιας, Σκουλίδης (70’ Φίλογλου), Μήτρου (60’ Μπέρμπερης).

Διαιτητική τριπλέτα: Ζαχαρός, Κωτσόπουλος, Μπακαλμπάσης.

Κεραυνός Δρυμού - Ορφέας Λάρισας 5 – 0

Πραγματικός «κεραυνός» ο Δρυμός! Στο 20’ πέναλτι κέρδισε ο Δριστέλλας εκτέλεσε ο Καζάκης Γ. και έγινε το 1-0. Στο 33’ ο Γκαντούνας Γ. το φάουλ και το 2-0. Στο 38’ ο Τζανέκας Γ. έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και το 3-0. Στο 48’ ο Δριστέλλας με ατομική ενέργεια έκανε το 4-0 και στο 67’ ο Ρούσσης το 5-0 με ωραία προσπάθεια.

Κεραυνός Δρυμού: Κουκούλης, Κοντός, Βλάχος, Αρσένης, Μπουμπουνάρας (46’ λ.τ. Γκαντούνας Β.), Γκαντούνας Β., Δριστέλλας, Ρούσσης, Τζανέκας (78’ Ζιώγας Θ.), Καζάκης (85’ Κουτσοθεοδώρου), Κουτσιώρας.

Ορφέας Λάρισας: Πρίφτι, Παπαδημητρίου Δ., Καρβουνιάρης, Παπαδημητρίου Σ., Ακριτίδης, Καλαφάτης, Φαρμάκης, Δασκαλάκης (62’ Μπελιάς), Καψιώχας, Πνευματικός.

Διαιτητική τριπλέτα: Κακάνης, Παππάς, Ζήγρα.

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου - Τοξότης Λάρισας 0 – 4

Εύκολο απόγευμα για τον Τοξότη στο Λιβάδι. Για τους γηπεδούχους στο 70’ ο Φτεργιώτης βρέθηκε τετ α τετ αλλά έστειλε την μπάλα άουτ και στο 75’ ο Θεοδωρής Γ. είχε μια καλή κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Για τους νικητές στο 17’ ο Τσέλα έκανε με σουτ το 0-1. Στο 46’ ο Κίτσιος Κ. πέρασε και τον τερματοφύλακα και έκανε το 0-2. Στο 50’ ο Τάκε Α. με σουτ το 0-3 και στο 77’ ο Τάκε Α. με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου (Γιώργος Καρανίκας): Καψάλης Γ., Καψάλης Α., Θεοδωρής Χ., Θεοδωρής Γ., Καπέτης, Αντωνίου (30’ λ.τ. Δαμάλης Λ.), Φτεργιώτης, Μεταξιώτης, Τζημαγιώργης Τ., Τζημαγιώργης Β., Μπατζάκης.

Τοξότης Λάρισας (Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Κίτσιος Χ. (76’ Κάνος), Μαλάκος (72’ Σουλτσιώτης), Ζιάκος, Τσακνάκης, Σαπουνάς (77’ Μπλάτσος), Τάκε Α., Σούμας, Τάκε Δ., Κίτσιος Κ., Τσέλα.

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος Α., Ντανταλής, Καλισόπουλος.

Ηρακλής Πλατανουλιών - Δόξα Βαλανίδας 4 – 2

Σημαντική νίκη για τα Πλατανούλια επί της Δόξας Βαλανίδας. Για τους γηπεδούχους στο 7’ αυτογκόλ και 1-0. Για τους φιλοξενούμενους στο 37’ ο Παζάρας Γ. με πλασέ έκανε το 1-1.

Στο 40’ ο Τσοπάνογλου κέρδισε το πέναλτι και εκτέλεσε για το 2-1. Στο 60’ ο Τσοπάνογλου έκανε το 3-1, στο 72’ σουτ του Παζάρα Γ. και 3-2 και στο 80’ ο Μπουζούκας με πλασέ έκανε το τελικό 4-2. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Καρκατζιάς αποβλήθηκε στο 47’.

Ηρακλής Πλατανουλιών (Γιάννης Νινίκας): Τράντος, Λάζος Γ. (75’ Κουκουβάγιας), Παπαλέξης, Καρκατζιάς, Κωστίμπας, Τσάτσος (70’ Μπουζούκης), Λάζος Β., Άλμπαν, Ανδρεάδης (49’ Λάζος Α.), Τσοπάνογλου, Ζαμπόγιας.

Δόξα Βαλανίδας (Βαγγέλης Μάνος): Κοκκαλάρας, Σκριάπας, Βελώνης, Παζάρας Α., Μουσιός Δ. (46’ Μουταφίδης), Καραποστόλης, Κατσιαβριάς, Παπαδημητρίου (75’ Κωστάκης), Αγγελόπουλος (46’ Ζουρλαδάνης), Παζάρας Γ., Ζάχου.

Διαιτητική τριπλέτα: Γκαραβέλης, Κουβατάς, Μπούτος.