Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (1ος όμιλος): «Τρένο» ο Λαρισαϊκός!

Ο ιστορικός Λαρισαϊκός έχει ξεκινήσει την αντεπίθεσή του! Μετά από επτά αγώνες είναι στην πρώτη θέση με 17 βαθμούς. Ακολουθούν Δόξα Αμυγδαλής και Ελευθεριακός.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Αστήρ Ν.Περιβολίου - Α.Σ. Όλυμπος Αιγάνης 4-1

Το Νέο Περιβόλι επικράτησε με σκορ 4-1 του Όλυμπου Αιγάνης. Στο 3’ ο Ιορδανίδης πήρε το ριμπάουντ από εκτέλεση φάουλ του Τζέκα και άνοιξε το σκορ με πλασέ (1-0). Στο 12’ ο Τζέκας με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Λίγο αργότερα απάντησαν οι φιλοξενούμενοι και ο Περκέτσι με σουτ μείωσε σε 2-1.

Στο 17’ ο Μαγαλιός είχε ένα καλό σουτ η μπάλα χτύπησε στην άμυνα και ο ίδιος έκανε νέο σουτ και είδε την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι. Με την συμπλήρωση μίας ώρας συνεργασία Ευαγγέλου – Μπουλάρι με τον τελευταίο να κάνει το σουτ και η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Παπανικολάου με σουτ έξω από την περιοχή θα κάνει το 3-1 και στο 78’ σουτ του Δημόπουλου και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 4-1.

Αστήρ Ν.Περιβολίου: Νάρης, Αργύρης Κ., Αλεξόπουλους Ν., Μάλτζαρης, Ζιώγας (47’ Χρόνης), Τσουμπέκας, Παπανικολάου (85’ Μπομπότης), Ιορδανίδης Ν., Μαγαλιός (80’ Μιχαήλ), Τζέκας, Δημακόπουλος.

Α.Σ. Όλυμπος Αιγάνης: Χριστοδούλου, Πουρλιώτης (60’ Δήμου), Λιόλιος, Μπουλάρι, Ζαφείρης, Περόϊ, Ριζάκης, Περκέτσι, Ευαγγέλου (75’ Ζάχος), Κοτρώνης (46’ Βουγιούκας), Σδούγκας.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτρούλης, Κοντοβασίλης, Γοργότσιας.

Ελευθεριακός – Ιπποκράτης 2-1

Ο Ελευθεριακός κέρδισε τον Ιπποκράτη με σκορ 2-1 σε ένα σημαντικό παιχνίδι. Στο 50’ ο Τζιούρας με πλασέ έκανε το 1-0 από πάσα του Σαμαρά. Δέκα λεπτά μετά ο Τζιούρας πέρασε και το τέρμα και έκανε το 2-0. Το γκολ προήλθε από ωραίο συνδυασμό Σαμαρά – Αποστολάρα και τελικό αποδέκτη τον Τζιούρα.

Στο 85’ μείωσε ο Κουτσιμάνης για τους φιλοξενούμενους. Επίσης ο Ιπποκράτης ζήτησε πέναλτι στο 94' σε ανατροπή του Κουτσιμάνη και έχει παράπονα για την διαιτησία. Χαμένες ευκαιρίες είχαν με τους Αραπατσάνη, Σαλοκανά, Μικερτζή (δοκάρι).

*Η διοίκηση του Ελευθεριακού θέλει να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας καθώς και στον Ιπποκράτη αφού και οι δύο ομάδες δίδαξαν ποδόσφαιρο.

Ελευθεριακός: Γερμάνης, Γκαραβέλης Ε. (46’ Μπίμπας), Γκαραβέλης Β. (67’ Αποστολάρας), Δάλλας, Σταμούλης, Δεληγιάννης, Μπάτζιος, Χριστοδούλου, Ζαφειρούλης, Σαμαράς, Τζιούρας (75’ Φλώρος).

Ιπποκράτης (Χρ. Τασιούλης): Παπανικολάου, Τσουμάνης, Κατσογιάννης, Φώλιας, Κολοβός (55" Τσιάμης), Ροκούδης, Παπαδημητρίου (73' Μικερτζής), Ζαμπούλης, Σαλοκανάς, Αραπατσάνης (79' Μπασιάκος), Κουτσιμάνης.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντανταλής, Παπαχατζής, Τζιόλας.

Λαρισαϊκός - Θύελλα Ελάτειας 6-0

Σαρωτικός Λαρισαϊκός! Ο Περικλής Γκόλαντας σημείωσε και τα 6 τέρματα του παιχνιδιού στο 3’, 17’, 39’, 65’, 76’ και 80’. Η Ελάτεια τελείωσε με 9 παίκτες και στη συγκεκριμένη φάση υπήρξε και διακοπή με το Κοντογιάννη να χτυπά εκτός φάσης με αγκωνιά το Γκόλαντα και να βλέπει την απευθείας κόκκινη κάρτα ύστερα από υπόδειξη του βοηθού Γούλα. Ένας παίκτης ακόμα αποβλήθηκε στη συγκεκριμένη φάση καθώς έβρισε και έσπρωξε τον βοηθό.

Λαρισαϊκός: Τάσης, Μικερτζής, Αρβανίτης, Τσιτσιλής, Παπαγιαννόπουλος, Τατίας, Ελιζόπουλος (46′ Μπαλογιάννης), Μπλάνας, Τζέτζικας (60′ Ζηβαρίδης), Γκόλαντας Π., Τσιμπουκλής (56′ Δημόπουλος).

Θύελλα Ελάτειας: Κωστής ,Μουστάκας (46’ Γιακουβής ), Δήμου, Κοντογιάννης, Σολωμός, Κοσμάνος (53’ Λάλλας ), Αδέλας, Γκουγκότης, Κολώνας, Μητσογιάννης (50’ Τσηντόντας), Βέρι.

Διαιτητική τριπλέτα: Διαμάντης, Κοτούμπας, Γούλας.

Φλόγα Ευαγγελισμού - Έλαφος Αγιάς 2-2

Για την Φλόγα Ευαγγελισμού στο 5’ ο Λύτρα με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 20’ με τον Κολότσιο με ωραίο σουτ μετά από μπαλιά του Καρανικόλα.

Στη συνέχεια η Έλαφος είχε οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Καλόγηρου στο 35’. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55’ η Έλαφος προηγήθηκε με κεφαλιά του Καλόγηρου στο 55’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μίχου. Στο 75’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με σουτ του Μαντής Τ. με σουτ μέσα από την περιοχή για το 2-2. Για τους γηπεδούχους στο 45’ καλό σουτ του Κίκε πέρασε άουτ και στο 60’ καλό φάουλ του Χατζή το έβγαλε σε κόρνερ ο κίπερ.

Για την Έλαφο στο 80’ ο Κολότσιος Δ. είχε μεγάλη ευκαιρία να δώσει τους τρεις πρώτους βαθμούς στην ομάδα του χάνοντας ευκαιρία πάνω στην γραμμή!

Φλόγα Ευαγγελισμού: Ταουνάς, Κόκκινος, Στογιάννης (46’ Μαντής Τ.), Γεροκώστας (75’ Μαντής Κ.), Ζάρας, Κορδέλας, Καραϊσκος (50’ Μαντής Π.), Χαλίτσιος, Χατζής, Λύτρα, Κίκε.

Έλαφος Αγιάς: Γουμενόπουλος, Τσατσανάκος, Παπάζογλου, Μίχος, Μάνδαλος, Φλώρος, Καρανικόλας, Καλόγηρος, Στογιάνοφ (70’ Αναγνώστου Β.), Ζυγογιώργος, Κολότσιος.

Διαιτητική τριπλέτα: Χασιώτης, Ζαχαρός, Στεργιακούλης.

*Χρέη προπονητή στην Έλαφο Αγιάς αναλαμβάνει ο ποδοσφαιριστής Στέλιος Αναγνώστου με βοηθό τον Ιωάννη Μάνδαλο μετά την παραίτηση του Μανώλη Καρανικόλα.

Δόξα Αμυγδαλής - Αετός Αετολόφου 3-2

Νίκη για την Δόξα Αμυγδαλής επί του Αετού Αετολόφου με σκορ 3-2. Οι φιλοξενούμενοι στο 15’ άνοιξαν το σκορ. Ο Λάχο με σουτ έκανε το 0-1. Στο 35’ ο Ανδρέου Αγγ. με ατομική ενέργεια με σουτ διαγώνιο στο απέναντι δοκάρι έκανε το 1-1.

Στο 46’ ο Καματέρης έκανε την ολική ανατροπή με το γκολ να είναι ίδιο με την ισοφάριση. Στο 55΄οι Τζαβέλας με σουτ έκανε το 3-1 και στο 70’ πέναλτι κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι με τον Λάχο και τον Ντελή να κάνει το τελικό 3-2.

Για τους γηπεδούχους στο 50’ ο Ντίνας από αριστερά έκανε ένα δυνατό σουτ με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι. Και στο 85’ ο Τζαβέλας έχει τετ α τετ αλλά απέκρουσε ο κίπερ.

Για τους φιλοξενούμενους στο 10’ σουτ του Καράτζιου η μπάλα άουτ, όπως και στο 15’. Στο 30’ ο Ντελής είχε επίσης ένα καλό σουτ, στο 55’ σέντρα ο Λάχο, κεφαλιά ο Καράτζιος λίγο άουτ. Στο 60’ σουτ από δεξιά του Λάχο πέρασε άουτ  και στο 85’ κάθετη μπαλιά του Αργυρούλη ο Καράτζιος έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Δόξα Αμυγδαλής: Γαλάνης Β., Ανδρέου Α., Τσικούρας, Μπραχιλίκα, Ντάφος Π., Καράτζιος (20' λ.τ. Γαλάνης Δ.), Ντίνας (70' Ανδρέου), Καματέρης, Τζαβέλας, Ντάφος Γ., Φλαμούρ (90' Αγγελούλης).

Αετός Αετολόφου: Τζιάτζιος, Τζουβάρας Η. (75' Τζουβάρας Ι.), Μπουργαζάς, Γεωργοβίτσας, Στατήρης, Ηλιάδης, Μπαρούτζας, Λάχο, Ντελής (85' Κασίδης), Αργυρούλης (75' Παφίλης), Καράτζιος.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντίνου, Τσολακίδης, Σούλης.