Βαθμολογία

Τεσσάρα για τη Νίκη Μιχαήλ!

Η Νίκη Μιχαήλ επικράτησε με το ευρύ σκορ 4-0 του Προμηθέα στο μοναδικό ματς που έγινε το Σάββατο (5/12) για τον 2ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ.

Η ομάδα της Νίκης είχε στην διάθεσή της τον εξαιρετικό Κωφό, ο οποίος πέτυχε τα δύο από τα τέσσερα γκολ του ματς και έδωσε και την ασίστ για το τρίτο γκολ. Ο ίδιος παίκτης έχασε και δύο τετ α τετ.

Στο 30’ ο Τσαλίκης με σουτ έκανε το 1-0. Στο 32’ για τον Προμηθέα είχε δοκάρι ο Μαχούχας. Στο 55’ ο Κωφός ύστερα από κάθετη πάσα του Τσάκαλου έκανε το 2-0.

Στο 73’ ο Κωφός έδωσε ωραία πάσα στον Σβύλλια και έκανε το 3-0 και στο 80’ ο Κωφός με ωραίο σουτ έκανε το 4-0. Για την Νίκη Μιχαήλ έχασαν ευκαιρίες και οι Σβύλλιας και Τσάκαλος και για τον Προμηθέα οι: Παπαδόντας, Μάλλιος και Καργιώτης.

Νίκη Μιχαήλ (Μιχάλης Τζιατζιάς): Βασιλειάδης, Τσαλίκης, Ραπτόπουλος, Μπούφης, Μπαρούτας, Σαπουνάς Γ., Σαπουνάς Ν. (65’ Παπαπολυμέρου Γ.), Σβύλλιας, Τσάκαλος (60’ Κούκος Σ.), Κωφός, Καραφύλλης.

Προμηθέας Αε Λάρισας (Βαγγέλης Στεφανής): Λουκανίκας, Αλίου, Ψύρρας, Αθανασίου, Καραχάλιος, Μάλλιος (70’ Σιδέρης Χ.), Κίτσας, Πατσιούρας (35’ Ιωαννίδης), Μαχούχας (70’ Μπορδόχας), Παπαδόντας, Καρυώτης.

Διαιτητική τριπλέτα: Ρουπέλας, Τράντας, Τσούκας.

Βάσω Γκατζούλη