Βαθμολογία

Ο Κεραυνός Δρυμού… αντεπιτίθεται!

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Κεραυνού Δρυμού μετέχει στον 2ο Όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ και το athleticlarissa.gr βρέθηκε την Πέμπτη (3/12) στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας, στο γήπεδο του χωριού.

Της Βάσως Γκατζούλη

Εντυπωσιαστήκαμε από την κατάσταση του γηπέδου αλλά συνολικά για τις εγκαταστάσεις και εντύπωση μας προκάλεσε το γεγονός πως αν και η ομάδα μετέχει σε χαμηλή κατηγορία, πολλά παιδιά έχουν όρεξη, ταλέντο για να προχωρήσουν επαγγελματικά και είναι πάντα στις προπονήσεις της ομάδας.

Μας μίλησαν ο Ρούσι Μενσούρ και ο Κωνσταντίνος Κουκούλης (τερματοφύλακας). Ο πρώτος είναι 18 ετών, επιθετικός ξεκίνησε να αγωνίζεται από 10 ετών, παίζει και στα πλάγια της επίθεσης. Ξεκίνησε από της Ακαδημίες της Ελασσόνας (με τεχνικό τον Φάνη Τσέλιο), πέρυσι όλη την χρονιά βρισκόταν στην ομάδα του Οικονόμου Τσαριτσάνης με τεχνικό τον Κώστα Κατσάρα.

Από την προετοιμασία της ομάδας το καλοκαίρι πήγε στον Δρυμό, θεωρεί πως η ομάδα αν και έχει νεαρά παιδιά έχουν όρεξη για δουλειά. Ο ίδιος θέλει να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Ο Κουκούλης είναι τερματοφύλακας, 16 ετών, ξεκίνησε από 8 ετών από τις Ακαδημίες της Ελασσόνας με τεχνικό τον Φάνη Τσέλιο, μέχρι 14 ετών έμεινε εκεί, πέρυσι έπαιξε το πρώτο μισό στην Συκέα και στο δεύτερο στην Ελασσόνα 2013. Φέτος έχει μέχρι στιγμής 1 συμμετοχή με την ομάδα του Δρυμού. Επιθυμεί να προχωρήσει και να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως και οι δύο παίκτες που μας μίλησαν ανέφεραν πως υπάρχει άψογη οργάνωση και πολύ καλό κλίμα στην ομάδα.

*Ευχαριστούμε θερμά την ταβέρνα «Δροσούλα» που είναι και χορηγός της ομάδας για τα νόστιμα εδέσματα, το πολύ ωραίο κρασί, καθώς και την άψογη φιλοξενία ιδιαίτερα του προέδρου κ. Βασίλη Μπανταβή καθώς και όλης της διοίκησης.