Βαθμολογία

«Χόρεψε» η Δόξα Βαλανίδας (Εικόνες)

Το Σάββατο (28/11) έγινε ο ετήσιος χορός της ποδοσφαιρικής ομάδας της Δόξας Βαλανίδας με μεγάλη επιτυχία. Το athleticlarissa.gr ήταν εκεί...

Της Βάσως Γκατζούλη

Η εκδήλωση έγινε στο κέντρο «Κιβωτός» στο Αλκαζάρ. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους παράγοντες της ΕΠΣΛ, οι χορηγοί της ομάδας, ο προπονητής, οι παίκτες, η διοίκηση, καθώς και οι φίλοι της ομάδας που πήγαν για να γιορτάσουν με την Δόξα Βαλανίδας.

Η διοίκηση ευχαρίστησε θερμά τους: Πρόεδρο της ΕΠΣΛ κ. Ζήση Γρηγορίου, τον Αντιδήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Γκουτζουρέλα, τον Γραμματέα της Ένωσης κ. Βασίλη Μητροδήμο, τον Πρόεδρο Επιτροπής Διαιτησίας κ. Δημήτρη Μπουχλαριώτη, τα μέλη της Ένωσης κ. Γιάννη Ιωαννίδη, Νίκο Δημερά, Κλεάνθη Συρακούλη. Την Πρόεδρο του τοπικού Συμβουλίου Ελασσόνας κ. Ευγενία Κορομηλά καθώς και τα ΜΜΕ και τα σωματεία.

Η ομάδα της Δόξας Βαλανίδας ύστερα από 16 χρόνια ξεκίνησε πάλι να ασχολείται με τα αθλητικά δρώμενα καθώς η παρέα από το χωριό αγαπάει την ομάδα και θέλει να αγωνίζεται ξανά.

Ιδιαίτερα η διοίκηση ευχαρίστησε τον Μορφωτικό Σύλλογο Βαλανίδας για την χορηγία του καθώς επίσης τον Δημήτρη Δημάνη (χορηγός), τον κ. Γιάννη Παζάρα (χορηγός), καθώς και τον κ. Ιωάννη Γκουτζαμάνη (χορηγός).

Η βραδιά κύλησε όμορφα με πλούσια εδέσματα και άφθονο ποτό, η λαϊκή ορχήστρα συνόδευσε με την μουσική της και το τραγούδι τους θαμώνες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες

Τέλος η διοίκηση της ομάδας τίμησε και βράβευσε τους: Βαγγέλη Χαλκιά (πρώτος αρχηγός της ομάδας 76 - 77’), την πλακέτα έδωσε σε αυτόν ο Νίκος Γκουτζουρέλας. Τον γιατρό Κώστα Σκριάπα (την πλακέτα έδωσε ο Δημήτρης Μπουχλαριώτης). Τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Θόδωρο Μάνο (την πλακέτα έδωσε ο Χρήστος Σκάρλος) και τον Γιώργο Μητροδήμο που βοήθησε στις δύσκολες εποχές με την χορηγία του και την πλακέτα έδωσε ο Ιωάννης Παζάνας.