Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (2ος Όμιλος): Εντυπωσιακή νίκη για τον Τοξότη

Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η αγωνιστική δράση στον 2ο Όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ, με την νίκη του Τοξότη να ξεχωρίζει, αφού κέρδισε τον Ορφέα, με σκορ 0-10.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Μητσιούλης

Το δέκα το καλό ο Τοξότης

Το σκορ της αγωνιστικής πέτυχε ο Τοξότης, που κέρδισε με σκορ 0-10 τον Ορφέα. Οι φιλοξενούμενοι, πέτυχαν, τρία τέρματα με τον Κίτσιο Κ., δύο με τον Ζαχαράκη, και από ένα με τους Τάκε Δ., Σούμα, Κίτσιο Χρ. και Κάνο, ενώ το ένα ήταν και αυτογκόλ.

Ορφέας: Βραχοσάι, Καρβουνάρης, Παπαδημητρίου Δ., Παπαδημητρίου Σ., Γκέμας (35’ Πνευματικός), Φαρμάκης, Φραγκογούλας Δ., φραγκογούλας Ε., Καλαφάτης, Δημητρόφ, Ακριτίδης (80’ Δασκαλάκης).

Τοξότης: Μπρούτσος (62’ Τζήκας), Κίτσιος Χρ., Μαλάκος, Τσακνάκης, Σούμας (50’ Σουλτσιώτης), Σαπουνάς (53’ Πλατσάς), Τσέλα, Τάκε Δ., Ζαχαράκης, Κίτσιος Κ., Κάνος.

Διαιτητής: Τέγος Βοηθοί: Γοργοτσιάς, Μπιμπή.

Πέντε «ροπαλιές» ο Ηρακλής Πλατανουλίων

Νίκη με σκορ 5-0 πήρε ο Ηρακλής Πλατανουλίων, απέναντι στον Όλυμπο Πυθίου. Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ με τον Καφαντάρη από το 1ο λεπτό, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 στο 20ο λεπτό. Στην συνέχεια, ο Ανδράδης, σημείωσε το 3-0, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Καφαντάρης έκανε το 4-0, σημειώνοντας παράλληλα και χατ-τρικ, ενώ ο Ανδρεάδης, ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Ηρακλής Πλατανουλίων: Πασάλογλου Αντ., Καρκατζιάς (80′ Πασάλογλου Απ.), Κωστίμπας, Λάζος Ι., Παπαλέξης, Τσοπάνογλου (65′ Τσάτσος), Άλμπαν, Καφαντάρης, Ζαμπόγιας, Λάζος Β., Ανδρεάδης.

Όλυμπος Πυθίου: Καϊμακάμης, Γκαβαλιάγκας, Παδιώτης, Φουρκιώτης Γ., Κατσιαμήτας Ευ., Κατσιαμήτας Γ., Σκαμπαρδώνης, Παπαθανασίου, Μπουζούκης, Νταλαούρας (62’ Ανδρώνης), Φουρκιώτης Ν.

Διαιτητής: Παλαμίδας Βοηθοί: Αθανασούλας, Μπακάλμπασης.