Βαθμολογία

Επέστρεψε στις νίκες με ανατροπή

Νίκη με σκορ 2-1 πήρε η Δόξα Βαλανίδας, απέναντι στην Νίκη Μιχαήλ, για τον 2ο Όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ. Η Βαλανίδα, επέστρεψε στις νίκες, δείχνοντας υπομονή, θέληση και δύναμη μέσα στον αγωνιστικό χώρο και παρ’ ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 32ο λεπτό, όταν ο Σαπουνάς Γ., έκανε μια σέντρα-σουτ, η μπάλα πήρε φάλτσα και έγινε το 0-1, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να κάνει την ανατροπή και πέτυχε και δύο γκολ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Λίγο πριν και συγκεκριμένα στο 27’, ο Παζάρας, έδωσε την πάσα, ο Κατσιαβριάς έκανε ένα σουτ και απέκρουσε ο Κοκκαλάρας. Στην εκπνοή του ημιχρόνου, για την Νίκη Μιχαήλ, ο Σαπουνάς Ν., έκανε ένα καλό σουτ από το κέντρο, το οποίο έβγαλε δύσκολα ο Κοκκαλάρας.

Στην επανάληψη, η Βαλανίδα, μπήκε αποφασισμένη να κερδίσει. Έτσι, στο 53ο λεπτό, έχουμε ωραία εκτελεσμένο φάουλ από τον Ζαρλαδάνη, αλλά ο Βασιλειάδης, έβγαλε με τις γροθιές. Στο 58’, ο Παζάρας Γ., έκανε ωραία ασίστ και ο Ζάχου, με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-1.

Στο 62’, ο Καστάμης, εκτέλεσε ένα φάουλ, αλλά ο Βασιλειάδης, με τις γροθιές, έβγαλε σε κόρνερ. Στο 65’, ο Ζαρλαδάνης, εκτέλεσε ένα κόρνερ από δεξιά, ο Σκριάπας, έκανε μια κεφαλιά, η οποία κατέληξε άουτ.

Η Βαλανίδα, συνέχισε να πιέζει. Στο 80’, ο Θάνος έκανε ένα καλό σουτ, το οποίο πέρασε άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Ζαρλαδάνης, εκτέλεσε ένα κόρνερ από αριστερά και ο Παζάρας Γ., με σουτ, διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

*Υπήρξε αρκετός κόσμος που παρακολούθησε την αναμέτρηση.

Δόξα Βαλανίδας (Βαγγέλης Μάνος): Κοκκαλάρας, Παζάρας Α. (55’ Αγγελόπουλος), Βελώνης, Σκριάπας, Καστάμης, Καραποστόλης, Κατσιαβριάς, Παπαγιάννης (46’ Ζάχου), Κωστάκης (46’ Ζαρλαδάνης), Λαζάρας Γ., Θάνος.

Νίκη Μιχαή (Μιχάλης Τζιατζιάς): Βασιλειάδης Δ., Σαπουνάς Γ., Μπούφης, Ραπτόπουλος, Μπατσογιάννης Α., Τσαλίκης, Σαπουνάς Ν. (55’ Κούκος), Καραφύλλης, Τσάκαλος (15’ Γραβάνης, λ.τ.), Σβύλιας, Δραγατσίκης (46’ Καψάλης).

Διαιτητής: Ντανταλής Α. Βοηθοί: Κουβάτας Γ., Ραμάι Σ.