Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (3ος Όμιλος): Στην κορυφή ο Άρης Διλόφου

Ακολουθούν Ακαδημία Αχ. Φαρσάλων και Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων

Ο Άρης Διλόφου συνέχισε εντυπωσιακά και πέτυχε το σκορ της ημέρας επί του Μαρίνου Αντύπα με 5-0. Ακολουθούν αναλυτικά όλα τα ρεπορτάζ του Σαββάτου (21/11) στον 3ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ.

Άρης Διλόφου - Μαρίνος Αντύπας 5 – 0

Σαρωτικός ο Άρης Διλόφου που επικράτησε με σκορ 5-0 του Μαρίνου Αντύπα. Στο πρώτο κιόλας λεπτό ο Καρακώστας ύστερα από κάθετη πάσα του Τσούλη έγραψε το 1-0. Στο 4’ ο Ρεντινόπουλος έξω από την περιοχή έκανε το 2-0. Στο 55’ ο Σουλιώτης Β. με κεφαλιά, ύστερα από κόρνερ του Σουλιώτη Π. έκανε το 3-0 . Στο 65’ ο Τσούλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι και έκανε το 4-0 και στο 77’ ο Σουλιώτης Π. από δεξιά «κρέμασε» τον τερματοφύλακα και έκανε το 5-0.

Άρης Διλόφου (Τάκης Ρόφαλης): Φουστάνας Χ., Σουλιώτης Β., Συργκάνης, Χαμουρούσιος (75’ λ.τ. Γκαραγκούνης), Μπουλούτσος (50’ Λάμπρου), Τσιαμπαλής, Καρακώστας, Ρεντινόπουλος (65’ Σουλιώτης Π.), Φουστάνας Γ., Βαϊτσης, Τσούλης.

Μαρίνος Αντύπας: Γκίτσας, Κόσσυβας,Μητρολιός, Βλασιάδης, Μπέλτσιος, Ντρογκούλας, Μπάκολας (46' Καραγιώργος),Αλμπάνης, Βλάχος, Παπαδόπουλος (46' Τάσσιος), Παπαναστασίου (75' Αδαμόπουλος).

Διαιτητική τριπλέτα: Χασιώτης, Παπαγεωργίου, Θύμιου.

Ακαδημία Αχιλλέως - Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων 2 – 0

Οι γηπεδούχου ήταν εκείνοι που είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και κέρδισαν με τα δύο γκολ. Δύο καλά σουτ από τον Άγιο Γεώργιο στο 5’ και στο 15’ από τον Κυριαζή και Καραχάλιο, εξουδετέρωσε ο Ευθυμιάδης.

Αντίστοιχα η Ακαδημία στο 11’ έβαλε το πρώτο γκολ, όταν εκτέλεσε κόρνερ ο Μισαϊλίδης και με προβολή ο Καψιώχας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 15’ ο Χρόνης έσπασε την μπάλα στον Καραγιάννη και αυτός σε κενό τέρμα έκανε το 2-0.

Από εκεί και πέρα η Ακαδημία θα μπορούσε να πάρει μια ευρεία νίκη αφού έχασε πολλές ευκαιρίες. Στο 23’ ο Καραγιάννης έδωσε την πάσα στον Φιτζόπουλο και αυτός μόνος του έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 29’ πολύ καλό σουτ του Θανόπουλου η μπάλα άουτ

Στο 45’ ο Μισαϊλίδης έκανε την κάθετη πάσα, έβγαλε τον Φιτζόπουλο τετ α τετ και αυτός έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 50’ καλό σουτ του Χρόνη μπλόκαρε ο Γκόβαρης, στο 65’ ο Φιτζόπουλος ξανά αστόχησε σε κενό τέρμα. Στο 83’ ο Θανόπουλος έκανε τη σέντρα και ο Χρόνης έστειλε την μπάλα άουτ. Μετά από δύο λεπτά μια καλή στιγμή για τον Άγιο Γεώργιο όταν εκτέλεσε φάουλ ο Τσιτσικλής και η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι. Και στο 87’ ο ίδιος παίκτης έστειλε την μπάλα σύριζα άουτ. Από το 50’ οι φιλοξενούμενοι παίζανε με παίκτη λιγότερο αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κουκουτής.

Ακαδημία Αχιλλέως (Αριστείδης Παπαγεωργίου): Ευθυμιάδης, Θανόπουλος Ι., Δημακόπουλος, Σπυρόπουλους, Τριανταφύλλου, Καψιώχας, Καραγιάννης (70’ Τσιλίκας), Χρόνης, Ψαρογιώργος (74’ Αλεξίου), Μισαϊλίδης (80’ Θανόπουλος Δ.), Φιτζιόπουλος.

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων (Νίκος Τρίγκας): Γκόβαρης, Μακρυγιάννης, Τζιλήρας, Γιαννούλης (60’ Κυρίτσης), Κίτσιος, Τσάτσος, Τσιτσικλής, Κουκουτής, Βασιλόπουλος (70’ Δημακόπουλος), Καραχάλιος, Κυριαζής (65’ Μαμαλούδης).

Διαιτητική τριπλέτα: Ρουπέλας, Τζιόλας, Κωστής.

Σταυραετός - Ζωοδόχος Πηγή 0 – 2

Η Ζωοδόχος Πηγή απέδρασε με το διπλό από τον Σταυραετό και ήταν εκείνοι που κυριαρχούσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 15’ και 18’ οι Τσιάμης και Κόκκινος βρέθηκαν τετ α τετ δεν κατάφεραν όμως να νικήσουν τον Γιαννούχο Τ. Στο 25’ ο Λεβής με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο 35’ ο Τσιάμης ύστερα από σέντρα του Μπανιά έκανε το 0-2.

Ο Σταυραετός στο 70’ και 73’ δεν τα κατάφερε με τον Κολοβό να στέλνει την μπάλα άουτ και στο 80’ το σουτ του Νταβέλη που βρέθηκε τετ α τετ απέκρουσε ο Παπανικολάου.

Σταυραετός (Θανάσης Γκέβρος): Γιαννούχος Τ., Γκέβρος Γ., Μαγνήσαλης, Αγγέλης, Γκέβρος Θ., Καλούτσας (50’ Κίτσιος), Βαρελάς, Ψαλίδας (46’ Γιαννούχος Β.), Κλημενώφ, Νταβέλης, Κολοβός.

Ζωοδόχος Πηγή (Γιώργος Τσιάμπας): Παπανικολάου, Τσιάμπας, Καρατόλιας, Φαρασαλής (80’ Τσιάρας Θ.), Λεβής, Μελανός, Κόκκινος (65’ λ.τ. Λιάγκας), Τσιάμης, Μπανιάς, Αποστολίδης, Δημουλάς (67’ Τσιάρας Π.).

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος, Σπανούλης, Τσιούμας.

Μ.Αλέξανδρος Χαλκιάδων – Μυραϊκός 2 – 1

Η ομάδα του Μυραϊκού ήταν εκείνη που προηγήθηκε στο 12’ όταν ο Οικονόμου Α. πήρε την μπάλα από δεξιά από τον Λυμτσιούλη, έκανε ένα εκπληκτικό σουτ και έστειλε την μπάλα στο «γάμα» για το 0-1. Ο Μυραϊκός δημιούργησε αρκετές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, έτσι στο 25’ ο Μπαντούλης εκτέλεσε το κόρνερ, πήρε την κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή ο Κυριακάκης και έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 30’ ο Μπαντούλης εκτέλεσε το φάουλ, την προβολή ο Βέρας το σουτ απέκρουσε ο Κατσούλης. Στο 35’ ο Λυμτσιούλης έστειλε το σουτ άουτ και τώρα ήρθε η σειρά των γηπεδούχων αφού στο 35’ ο Νιαβής με πλασέ μέσα από την περιοχή έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Στη συνέχεια στο 65’ ο Κονατσιώτης πήρε την κάθετη πάσα από τον Νασιούλα και αυτό με σουτ έκανε το 2-1. Στο 68’ και 73’ για τους Χαλκιάδες ο Ρουμάνης έβγαλε όμορφα τετ α τετ τους Νιαβή και Κονατσιώτη, τα σουτ όμως των οποίων πήγαν άουτ. Τελευταία καλή στιγμή για τον Μυραϊκό στο 85’ όταν ο Κυριακάκης βρέθηκε μόνος του, έκανε το σουτ και απέκρουσε πολύ δύσκολη σε κόρνερ ο Κατσούλης.

Μ.Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Αχιλλέας Τζιβόπουλος): Κατσούλης, Τασιόπουλος Κ., Στεφανίδης (30’ λ.τ. Λαζαρίδης), Τασιόπουλος Α., Καρδαμίλλης, Φαρμάκας, Νιαβής, Ψύρρας, Νασιούλας, Κίτσας (50’ λ.τ. Ρουμάνης), Κονατσιώτης.

Μυραϊκός (Κώστας Σολωμός): Μπατζανούλης, Βλάνδος, Βαλτινός (80’ λ.τ. Αδαμόπουλος), Γκερλιώτης, Κουμαντζέλης, Κυριακάκης, Μπαντούλης, Γκένι (65’ Χασιώτης), Οικονόμου Α. (55’ Οικονόμου Γ.), Λυμτσιούλης, Βέρας.

Διαιτητική τριπλέτα: Κυρίτσης, Στεργιακούλης, Γούλας.

Νίκη Κρήνης - Πηνειός Λάρισας 0 – 0

Από έναν βαθμό πήραν Νίκη Κρήνης και Πηνειός στο τελικό 0-0. Στο πρώτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενου ξεκίνησαν δυνατά πλησιάζοντας αρκετές φορές έξω από την μεγάλη περιοχή του αντιπάλου.

Στο 33' πρώτη σημαντική ευκαιρία για Πηνειό, η φάση ξεκίνησε από φάουλ λίγο μετά το κέντρο με τον Μαχούχα να πασάρει τον Πετρούση στην αριστερή γραμμή, σεντράρει ο δεύτερος και με κεφαλιά ο Τορμούσογλου από την μικρή περιοχή αναγκάζει τον τερματοφύλακα να βγάλει την μπάλα κόρνερ.

Στο 35' σε τετ α τετ ο Δαούλας χάνει την μπάλα πριν μπει στην περιοχή. Στο 41' δύο συνεχόμενα κόρνερ για τους γηπεδούχους με τον αρχηγό να εκτελεί χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.

Στο 43' μεγάλη ευκαιρία για την Κρήνη σε τετ α τετ ο Παπαδούλης τελευταία στιγμή βάζει το πόδι και αλλάζει την πορεία της μπάλας και την μπλοκάρει ο Γκούλιος με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα για πέναλτι στην ανατροπή του Ζησόπουλου.

Στο 46' τετ α τετ για Πηνειό, ο Δαούλας βγαίνει μόνος και σουτάρει την μπάλα βρίσκοντας τα δίχτυα από την εξωτερική μεριά. Στο 64' ευκαιρία για Πηνειό να σκοράρει σε μακρινό σουτ του Γκίμα. Στο 69' μεγάλη ευκαιρία για Πηνειό. Εκτελεί φάουλ ο Μαχούχας βρίσκει τον Δαούτη στην μικρή περιοχή, ο οποίος με κεφαλιά αναγκάζει τον τερματοφύλακα να διώξει την μπάλα στον Δαούλα, ο οποίος την στέλνει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.

*Παράπονα για την διαιτησία από την Κρήνη για πέναλτι που ζήτησε στο 43’ για ανατροπή του Ζησόπουλου.

Νίκη Κρήνης: Σακελλαρίου, Καρνάβας, Γακόπουλος, Καραλευθέρης, Νταφόπουλος, Ζησόπουλος, Μαργαριτόπουλος Α., Καραγιάννης (83’ Αγγελακόπουλος), Ζησόπουλος (81’ Τσαρδάκας), Γκατζόγιας, Μαγαλιός (40’ Μαργαριτόπουλος Ι.) .

Πηνειός Λάρισας: Γκούλιος, Μούσιος, Πετρούσης, Μαχούχας, Δαούτης, Παπαδούλης, Γεωργούλης, Γκίμας, Δαούλας, Τορμούσογλου, Αθανασόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Ζαχαρός, Τσολακίδης, Τσούκας.